Pangos

Jeg læste trustpilot efter min bestilling, hvilket var lidt dumt. Jeg skrev straks til firmaet at jeg fortrød mit køb,og troede naturligvis mine penge var tabt. Men jeg fik venlige svar og pengene er... Se mere

Jeg har i sidste uge bestilt en ordre hos Pango Deal. Har hverken modtaget ordrebekræftelse eller varerne. Synes at mange skriver, at de modtager varerne dagen efter. Pengene er trukket fra mig. Det e... Se mere

ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL Bondefangeri - svindel… Mindes ikke at have modtaget noget, - ej heller indgået en aftale om et abonnement ☹️ Alligevel har de siden november hver måned tru... Se mere

Laaaangt nede på siden står: "Dette er en 7-dages prøveperiode for vores tjeneste. Efter den 7 dages prøveperiode er overstået, begynder dit abonnement. Månedsprisen for dit abonnement hos Pangos.d... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr

Pangos.dk er en medlemsklub hvor du kan købe alt fra personlig pleje, parfume til legetøj til dine kæledyr. Alt sammen til kostpris som medlem.

Hvad man ikke opdager er

Hvad man ikke opdager er, at langt nede på hjemmesiden står der med meget svag tekst, at man automatisk har tegnet et abonnement til 139 kr./md.
Jeg opdagede det ikke før end det automatisk var trukket penge på min konto.
Det er lusket og helt ude i hegnet på den måde at snoge sig ind på automatiske hævninger på folks konti. Jeg kommer her til at tænke på hyæner og sjakaler.
Jeg vil med al mulig magt hente min franarrede penge tilbage og herved advare andre.
Det er den dyreste folder om airfryer der findes.

8. juni 2024

Kære Svend,

Betingelser for medlemsskab står oplyst flere steder før køb, blandt andet også i vores handelsbetingelser som du skal godkende før betalingsvinduet kan åbnes.

Pangos.

Jeg kan ikke logge mig ind for at afmelde mig.

Jeg har modtaget strømperne (håber jeg, de ligger til afhentning i postbutikken) og opdager så tilfældigt, at jeg automatisk er blevet påduttet et medlemskab. Jeg kan ikke logge mig ind for at afmelde mig.
Derfor udmelder/afmelder jeg mig hermed.

31. maj 2024

Kære Preben,

Du bedes sende en mail til hej@pangos.dk

Pangos.

Jeg mindes ik at ha sagt ja til…

Jeg mindes ik at ha sagt ja til medlemskab på noget tidspunkt. Har sendt mail idag. Har ik råd er pensionist. Gennem et par mdr forstod jeg ik hvad det var der blev trukket

30. maj 2024

Kære Jeanett,

Pangos.

Jeg købte skumrens fra denne…

Jeg købte skumrens fra denne hjemmeside, og der stod intet om et medlemskab ved købet. Da jeg gik på deres hjemmeside igen, stod der pludselig, at man bliver medlem. Dette gjorde, at jeg ikke ønskede at købe flere produkter derfra. Men nogle dage senere kom der ikke nogen meddelelse om medlemskab, så jeg tænkte, at det var et tilbud uden medlemskab og bestilte igen. Deres side viser ikke tydeligt, at det er for medlemmer; nogle gange gør den, men jeg troede, at når meddelelsen var væk, var det et ekstra tilbud uden medlemskab. Tre dage senere trak de alligevel 139 kr. fra min konto.
Yderligere har jeg oplevet udfordringer med at få adgang til min konto eller afmelde mig fra det pågældende medlemskab, da jeg ikke har modtaget den nødvendige adgangskode.

14. maj 2024

Kære Niels,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker den kommer som en kedelig overraskelse, betingelserne står oplyst flere steder, blandt andet også i vores handelsbetingelser som du har godkendt før betalinsvinduet blev åbnet.

Pangos

Dem kommer jeg IKKE til at handle med…

Dem kommer jeg IKKE til at handle med IGEN. 22.05.24 er der hævet 139 kr. på min konto for medlemsskab af Pangos.dk som jeg ikke har ønsket at være en del af.Nu har jeg været nød til at spærre min konto og oprette en ny. Kan værken ringe eller skrive til dem. FUP FUP FUP firma.

22. maj 2024

Kære John,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker medlemsskabet skal komme som en kedelig overraskelse men at vi kan tilbyde vores kunder gode billige produkter mod en fast pris om måneden. Dette står også beskrevet i vores handelsbetingelser som du har godkendt før betalingsvinduet blev åbnet.

😔Jeg købte en bog til 29,kr

😔Jeg købte en bog til 29,kr. et virkelig godt hæfte der giver anvisninger til koge/stege/bage tider på virkelig meget.
MEN pludselig blev der hævet 139 kr, på min konto fra Pangos. Ja så god var hæftet heller ikke. Hvorfor der pludselig blev trukket ekstra penge ud over prisen ved jeg ikke så 😔

19. maj 2024

Kære Jonna,

Pangos

Købte et produkt ved Pangos d 13/12…

Købte et produkt ved Pangos d 13/12 2023 og blev uden min viden tilmeldt med en fast betaling på 139 kr pr mdr. Da jeg opdager dette skriver jeg til pangos.dk og opsiger mit abonnnement som jeg ikke anede jeg havde. Jeg får svar tilbage at abonnementet er opsagt men de bliver ved ved at hæve penge og da jeg så skriver igen at jeg vil opsige mit allerede opsagte abonnement får jeg svaret at mit abonnement allerede er opsagt hvorpå jeg svare hvorfor hæver i så stadig penge på min konto og nu står der istedet for Pangos på mit konto udtog Rebill Group LTD. Dette beklager de også og lover mig en tilbage betaling på 139 som jeg nu venter på.
Hold øje med jeres kontoudtog da de ændre navnet Pangos til Rebild Group LTD og man derfor måske ikke ser at det stadig hæves penge fra dem.
Min kontakt til Pangos var pr mail og man skriver bare hej foran @ og så pangos.dk

17. april 2024

Kære Winnie,

TYVERI

Som flere andre opdager jeg at der den 22/5-24 er blevet trukket 139 kroner på min konto - uden besked om hvad det er. Jeg har ikke bedt om noget medlemskab, og heller ikke købt noget. I Pangos's betingelser står der at den første måned er gratis - men hvornår starter den måned?? jeg skrev med det samme en e-mail og bad om at få mine penge tilbage og et evt. medlemskab annulleret. Jeg har ikke noget medlemsnummer da jeg aldrig har modtaget nogen form for bekræftelse på et medlemskab.
Mine penge er endnu ikke tilbageført !!!!!!

22. maj 2024

Kære Jette,

Manglende ordrebekræftelse

Jeg har den 18/5-24 bestilt to par kompressionsstrømper, 2x19kr., men jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse. Derfor har jeg heller ikke modtaget et ordrenummer, som jeg skulle bruge ved opsigelse af medlemsskab.
Jeg har i dag 21/5-24 opsagt medlemsskabet via mail. Jeg håber, at min besked finder frem til jer denne vej.

Jeg ændrer hermed min anmeldelse af 21/5, da jeg i dag 24/5 har modtaget mine strømper. Under hele forløbet blev jeg underrettet om status for forsendelsen, hvilket gav en tryghed for, at varen var på vej. Jeg har dog stadig ikke fået en ordrebekræftelse eller en faktura. Men alt andet var i skønneste orden.

18. maj 2024

Kære Inakaba,

Vi er kede af din anmeldelse, da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på følgende mail: hej@pangos.dk

Pangos

Jeg fik en fantastisk service

17. maj 2024

Kære Gordon,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Pangos

Jeg er meget overrasket og vred over at…

Jeg er meget overrasket og vred over at jeg uden mit vidende er tilmeldt denne gruppe, samt opdage der er trukket 139 kr fra min konto uden jeg har bedt om det eller skrevet under på noget.
Hvad f..... er det her for noget?
Jeg vil have mine penge retur da jeg IKKE HAR TILMELDT ELLER GODKENDT noget medlemskab.

17. maj 2024

Kære Anne,

Vi er kede af din anmeldelse da betingelser for medlemsskab står oplyst flere steder før køb, blandt andet også i vores handelsbetingelser som skal godkendes før betalingsvinduet kan åbnes.

Bondefangeri.....!!!

Bondefangeri.....!!!! Har lige opdaget at man bliver tilmeldt et abb til 139 kr mdr 🫣 det blev skisme en dyr skumrens 😮 sjovt at så mange falder i, når i skriver at det står flere steder....det er vist en ommer 😡

12. maj 2024

Kære Maj-britt,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse men at vi kan tilbyde vores kunder gode billige produkter til en fast pris om mdr.

Bondefangeri

Jeg tilslutter mig hermed den lange liste af kunder hos Pangos, som uforvarende er blevet tilmeldt et automatisk abonnement ved et køb af produkter hos Pangos.

Min kone bestilte en flaske skumrens til 39 kr., den 25/4 2023. Hun overså det automatiske abonnement, hvilket jeg først opdagede nu i maj måned 2024. Det vil sige, vi godt og vel har betalt 1700 kr. for en flaske skumrens til 39 kr.

Sådanne forretningsmetoder er vist det man på godt dansk, kalder bondefangeri.

Det skal retfærdigvis siges, at abonnementet blev opsagt med det samme, efter vi sendte firmaet en mail.

Jeg vil selvfølgelig alligevel fraråde alle at handle hos Pangos.

5. maj 2024

Kære Kim,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse men at vi kan tilbyde vores kunder gode billige produkter mod en fast lav pris om mdr.

Vores betingelser står oplyst flere steder før køb, blandt andet også i vores handelsbetingelser som skal godkendes af køber før køb.

Pangos

MELD MIG UD HAR SENDT VARER RETUR HAR…

MELD MIG UD HAR SENDT VARER RETUR HAR IKKE HØRT FRA FIRMAET

3. maj 2024

Kære Inge,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse. Du bedes sende en mail til vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig.

pa@pangos.dk

Uønsket abonnement uden opsigelse

Som mange andre blev vi også fanget i et uønsket abonnement.

Trods gentagende forsøg på at logge ind på Pangos hjemmeside, gentagende forsøg på at nulstille adgangskode og emails til Pangos, har vi intet hørt.

Håber på snarest muligt at høre fra firmaet, så vi kan slippe ud af deres fælde.

3. maj 2024

Kære Leif,

Pangos

Hvis I Ikke kan komme igennem med…

Hvis I Ikke kan komme igennem med opsigelsen, så lad dog være med at betale,

5. maj 2024

Besvarelse fra Pangos

Kære G. te PAs, du bedes sende en mail til vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig. pa@pangos.dk

Hold jer væk !!

Ligesom flere andre er jeg også blevet tilmeldt en fordelsklub til 139 kr pr md ifb med et køb til 258 kr. Jeg kan ikke afmelde dette medlemskab da jeg aldrig har oprettet et brugernavn og password da jeg foretog købet. Det fremgår på ingen måde tydeligt at man udover varen og melder sig ind i en klub med med et mdl. abb, som krævet i loven. Selve købet og varermodtagelsen forløb fint nok. ( Får nok et svar om at jeg selv har accepteret dette og det stod flere stede inden købet. Men Nej det gjorde der ikke. For så havde jeg aldrig bestilt.

Men nu vil jeg gerne vide hvad jeg skal gøre for at slippe ud af denne "klub" der koster 139 kr pr md. Kan ikke komme igennem på det oplyste telefonnummer. HOLD JER VÆK.

25. april 2024

Kære Ronni,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse men at vi kan give vores kunder gode produkter til billige penge.

Betingelserne er oplyst flere steder før køb, blandt andet også i vores handelsbetingelser som kunden skal godkende før betalingsvinduet kan åbnes.

Mvh Pangos

Fup firma.

Fup firma.
Jeg blev lokket med billig skumspray på Facebook og bestilte 2 stk for 79kr. Det var fint, men... Ugen efter blev der opkrævet 139kr. for "medlemskab". Nu sidder jeg her 1 måned efter og har ikke modtaget noget som helst, alså ca. 220 kr som jeg er blevet svindlet for!!!

Hold jer langt væk.

Man kan jo undre sig over SÅ mange ikke ser at det er et abonnement man tilmelder sig!!

18. marts 2024

Kære Morten,

Vi er kede af din anmeldelse da vi ikke ønsker vores medlemsskab skal komme som en kedelig overraskelse også derfor det er oplyst flere steder og i vores handelsbetingelser. Angående modtagelse af din ordre bedes du skrive til vores kundeservice på: hej@pangos.dk så sidder vi klar til at undersøge det nærmere.