ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL Bondefangeri - svindel… Mindes ikke at have modtaget noget, - ej heller indgået en aftale om et abonnement ☹️ Alligevel har de siden november hver måned tru... Se mere
Laaaangt nede på siden står: "Dette er en 7-dages prøveperiode for vores tjeneste. Efter den 7 dages prøveperiode er overstået, begynder dit abonnement. Månedsprisen for dit abonnement hos Pangos.d... Se mere
Pangos.dk er en medlemsklub hvor du kan købe alt fra personlig pleje, parfume til legetøj til dine kæledyr. Alt sammen til kostpris som medlem.
65 London Wall, EC2M 5TU, London, Storbritannien
Godt produkt til rimelige penge.
Jeg læste trustpilot efter min bestilling, hvilket var lidt dumt. Jeg skrev straks til firmaet at jeg fortrød mit køb,og troede naturligvis mine penge var tabt. Men jeg fik venlige svar og pengene er tilbageført til min konto, man kan forbavses.

Besvarelse fra Pangos
Jeg har bestilt en vare for 1 1/2 uge siden og har fået en besked om at min bestilling er gennemført, men har STADIG IKKE FÅET MIN VARE

Besvarelse fra Pangos
Ja der kan man se, det kan godt betale sig at gå ind og tjekke på Trustpilot.

Besvarelse fra Pangos
Er automatisk trukket kr 139 for noget jeg ikke har tilmeldt mig - har sendt mail - men den svarer de ikke på.
Er der andre som har oplevet det !!!!
Jeg har sendt en mail til den mail adr. Som i oplyser når man går ind på Rebill group ltd - kan desværre ikke få lov at skrive pangos mail adr. i denne besked - så check gerne jeres mail igen

Når du køber for 29,- bl

Besvarelse fra Pangos
Pas på med at købe noget i dette firma. De fører for øjeblikket en masse reklamer af med billige varer. Køber man noget bliver man automatisk medlem af deres klub til 139 kr. pr. måned. Firmaet er ikke engang den ene stjerne værd

Besvarelse fra Pangos
Jeg har i sidste uge bestilt en ordre hos Pango Deal. Har hverken modtaget ordrebekræftelse eller varerne. Synes at mange skriver, at de modtager varerne dagen efter. Pengene er trukket fra mig. Det er virkelig dårlig stil, at der ikke er noget respons fra jer. Så må jeg jo prøve denne vej igennem

Besvarelse fra Pangos
Firmaet Pangos er ganske simpelt bondefangeri. Når du køber en vare bliver du automatisk medlem af Rebill Group London og kræves 139 kr om måneden. Det er ikke til at komme ud af igen.
Køb aldrig der

Besvarelse fra Pangos
Har nu betalt i 4 mrd 139 kr pr mrd for 2 skumrens.kan ikke sende mail,kan ikke ringe,har ikke kode,nulstiller og de vil sende mail men kommer ingen mail
FUP FIRMA HVAD GØR MAN

Besvarelse fra Pangos
Jeg har ikke noget ønske om at være medlem. Slat mig venligst
Anni Henningsen
Søhøj 315
2690 Karlslunde

Besvarelse fra Pangos
Kan ikke komme i kontakt med pangos, og vil opsige mit pludselige medlemskab på kr 139 pr måned som de/i bare trækker
Det er bare ikke i orden man ikke kan komme i kontakt med dem/jer😡

Besvarelse fra Pangos
Jeg købte noget skum rens og havde ikke set at jeg skulle kontakte dem og sige at jeg ikke vil være abonnement hos dem og kan nu se de har hævet penge på min konto.
Jeg har kontaktet dem men fik kun det svar at jeg skulle have meldt ud jeg ikke vil have abonnement men jeg havde ikke læst det der står med småt.
De kun godt have skrevet at jeg skulle have huske at melde ud om jeg ville forsætte eller ikke.
Pas på dette er et skodfirma de tænker kun på at få penge.
Desværre kan man ikke give dem under en stjerne.
Gør eg selv en tjenneste køb ikke noget hos Pangos det er et skodfirma

HOLD JER VÆK
Bondefangeri - man hænger på et abonnement hvis man ikke læser samtlige sider - som er med småt !
Ens egen dumhed at man ikke gør det - men værre endnu du kan ikke komme ud af det - de svarer ikke på mails og de tager ikke tlf når man ringer.
Har i dag måttet kontakte min bank for at få kortet spærret , hvilket jo indebærer en masse besvær - men eneste udvej for at komme ud af det ☹️
Står der også at I ikke besvarer mails eller tager tlf - har jeg også overset det ?

Besvarelse fra Pangos
Pangos har hævet 139kr Per måned uden at jeg har tilmeldt mig. Hvordan får jeg pengene tilbage!!! Helt uacceptabelt

Besvarelse fra Pangos
Svindel firma så hold jer væk. Bliver medlem uden at være klar over det.

Besvarelse fra Pangos
Fik kode tilsendt efter et par forsøg og håber det er lykkedes mig at opsige abonnement. Har ofte undret mig over hvad der blev trukket til, og da jeg ikke bruger siden, ser jeg ikke grund til at fortsætte med abonnement.

Besvarelse fra Pangos
Bestilte Detox Foot Panches x10.
Tænkte må prøve dette produkt lød for godt til at være sandt.
Men siger fantastisk produkt det VIRKER.
Har allerede bestilt igen.

Besvarelse fra Pangos
Prøvede at ringe, det gik ikke..
skrev så, det var meget bedre, Louise skrev fint tilbage og løste efterfølgende vores problem.