Jeg læste trustpilot efter min bestilling, hvilket var lidt dumt. Jeg skrev straks til firmaet at jeg fortrød mit køb,og troede naturligvis mine penge var tabt. Men jeg fik venlige svar og pengene er... Se mere
Jeg har i sidste uge bestilt en ordre hos Pango Deal. Har hverken modtaget ordrebekræftelse eller varerne. Synes at mange skriver, at de modtager varerne dagen efter. Pengene er trukket fra mig. Det e... Se mere
ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL Bondefangeri - svindel… Mindes ikke at have modtaget noget, - ej heller indgået en aftale om et abonnement ☹️ Alligevel har de siden november hver måned tru... Se mere
Laaaangt nede på siden står: "Dette er en 7-dages prøveperiode for vores tjeneste. Efter den 7 dages prøveperiode er overstået, begynder dit abonnement. Månedsprisen for dit abonnement hos Pangos.d... Se mere
Pangos.dk er en medlemsklub hvor du kan købe alt fra personlig pleje, parfume til legetøj til dine kæledyr. Alt sammen til kostpris som medlem.
65 London Wall, EC2M 5TU, London, Storbritannien
Jeg ved ikke hvordan, jeg er blevet medlem. Jeg har ikke modtaget nogle varer, og ønsker det heller ikke, jeg vil ikke være medlem, og ønsker bare at opsige abonnementet så snart som muligt.. Der bliver automatisk trukket 139 kr på min konto af et engelsk firma i London. Det er en meget frustrerende oplevelse.

Besvarelse fra Pangos
de udgiver sig for at værre pangos,dk men de har stjålet siden og reklamen fra tørrestativet.dk

Besvarelse fra Pangos
Jeg har haft en upåklagelig oplevelse med pangos... Skriver en mail, og hurtig respons...

Besvarelse fra Pangos
De har trukket to beløb på min konto men jeg har intet modtaget fra dem
Jeg kan ikke komme ind og lukke for medlemmersskabet så jeg er stiktosset
Hold her langt væk fra det firma
Har bedt min bank om hjælp

Besvarelse fra Pangos
Svindel firma. Det er umuligt at komme i kontakt med dem. De svare ikke på facebook eller på mail. Ringer man til dem får man fat i en slukket mobil med en fyldt telefonsvarer.
Eneste måde at slippe for et langvarigt abonnement er ved at spærre sit bankkort.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

Besvarelse fra Pangos
Fornuftige priser med lev. kunne måske godt informere lidt mere ang. medlemsskab. Positiv ang . opsigelse.

Fin kontakt med kundeservice
hilsen
Sonja Falk

Besvarelse fra Pangos
Laaaangt nede på siden står:
"Dette er en 7-dages prøveperiode for vores tjeneste. Efter den 7 dages prøveperiode er overstået, begynder dit abonnement. Månedsprisen for dit abonnement hos Pangos.dk er 139 DKK/md og fornyes løbende, indtil det opsiges. Du kan opsige dit abonnement på Pangos.dk ved at logge ind på websitet via "min konto ". Du kan ikke afmelde tjenesten de første 48 timer efter registrering af dit prøvemedlemskab."
I skriver at I er kede af anmeldelsen. Det kan jeg godt forstå. Hvad med at tydeliggøre, at det er et abonnement, skrive det højere oppe i teksten og med samme typografi som den øvrige tekst.

Besvarelse fra Pangos
Jeg købte et 3 D spejl inde hos jer Lagerby fair nok og jeg er så glad for det spejl bruger det daglig 😊 men når du køber noget derinde bliver du automatisk medlem af Pango derinde, jeg har åbenbart ik læst på lektien så ja der bliver trukket 139 kr her pr 1/7 fra min konto, nu har jeg skrevet til Pango i håb om at de sletter mit medlems skab, for jeg vil ikke være medlem. Så husk når man køber noget et sted på nettet så læs det grundig først inden køb.
Mvh Mary Svensson

Besvarelse fra Pangos
Endnu et svindelfirma, som lokker folk til at købe een forholdsvis billig vare, uden up front at oplyse, at ved købet binder man sig til et abonnement, som der bliver trukket til hver eneste måned.
Der er nu igen indleveret en anmeldelse til Forbrugerombudsmandsinstitutionen, som så igen kan tage det videre til det europæiske forbrugerombud, hvor England også til stadighed er omfattet.
Heldigvis er straffen i England en del større end de latterlige bøder, som udstedes for bedrageriet, hvis det pådømmes i Danmark.

Besvarelse fra Pangos
Stor utefreds med at man ikke kan melde fra når man vil ud af medlemskabet på deres hjemmeside skal man virkelig slette sit bankkort for at slippe for medlemskabet det burde være ganske let uden problemer men nej efter at havde skrevet uden tilbagemelding fra dette firma samt umulig og ringe til har jeg måtte spærre mit kort så pas på dette firma det er ikke hvad de lyder som og umulig at komme i kontakt med

Besvarelse fra Pangos
Det er korrekt, hvortil skal jeg sende den retur, man kan jo ikke ringe til jer "voicemail box fyldt op" sikke et kundecenter, kender i 14 dages fortrydelsesret??

Besvarelse fra Pangos
Jeg bliver trukket for 139 kr. hver mdr, de sidste 3 mdr.
kan ikke finde ud af hvad medlemsskab jeg har ved jer, og hvordan jeg får det opsagt

Besvarelse fra Pangos
Jeg må sige Pangos har taget alle de dårlige anmeldelser til sig. Bestilte d. 10. juni 2 stk. Airfryer opskrifter. Så efterfølgende at jeg var blevet medlem. Skrev til kundeservice og de afmeldte mig med det samme. Gik på deres hjemmeside i dag lørdag og så til min store overraskelse at nu bliver man gjort opmærksom hele vejen igennem at det er en medlemsside. Tak for det.
Mine opskrifter kom i går... men men... Ikke hjemmelevering, men i en kiosk i byen. Ikke lige efter planen, da jeg er meget dårlig gående og skal bede om hjælp til at hente dem..!
Et godt råd til Pangos.. Sæt medlemsprisen ned, opkræv i stedet for levering og i vil med garanti have mange flere kunder. I har faktisk mange gode vare.

Besvarelse fra Pangos
Jeg har tilsyneladende fået en fin behandling via mail-korrespondance, og ændrer herved min anmeldelse. Jeg mener stadig min påstand omkring kompressionsstrømper i str L/XL, hvor jeg får tilsendt nogle i børnestørrelse, som ingen voksne har en mulighed for at kunne passe. Jeg har også fået ophævet mit medlemskab.

Besvarelse fra Pangos
Pangos.dk London er klar til en POLITI ANMELDELSE med denne meget uforskammet handelsteknik