Na maanden wachten op mijn geld wat retour zou worden gestort nog steeds niets ontvangen! Nogmaals dan maar een waarschuwing aan iedereen om hier niets te kopen! Je krijgt nl geen bestelling gelev... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Spel besteld (€35,-), maar in plaats daarvan een goedkoop namaakproduct ontvangen dat je op Temu voor nog geen €4 kunt kopen. Dit lijkt puur dropshipping van inferieure producten. Koop hier niet!... Se mere
Virksomheden har svaret
Na diverse mailtjes, waarop nooit antwoord kwam, over een verkeerd en beschadigde bestelling een review geschreven. Toen werd er gezegd, we gaan via de site Trustpilot je gegevens achterhalen en het... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Ouder en Kind Plezier vind je inspirerende producten die echt helpen om mooie herinneringen te creëren. De combinatie van educatie en plezier in hun aanbod is uniek en waardevol. De klantenservice... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Ouder en Kind Plezier geloven we dat de band tussen ouder en kind een van de meest waardevolle relaties is die er bestaat. Onze missie is om deze band te versterken door middel van leuke, educatieve en interactieve activiteiten, zodat ouders en kinderen samen mooie herinneringen kunnen maken.
Kontaktoplysninger
Doesburg, Holland
- info@ouderenkindplezier.nl
- ouderenkindplezier.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb er zeer lang op moeten wachten
Heb er zeer lang op moeten wachten . Eigenlijk te laat gekregen .
Het product valt ook tegen . Beertje met lichtje , ademhaling en muziek. Lichtje ok . Ademhaling ( gelijk er niet op ) en veel te harde muziek en geen slaapliedjes .
Heb wel altijd antwoord gekregen op de mails , dank hier voor .
Jammer maar ben ontevreden

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Ik werd super goed geholpen bij het…
Ik werd super goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste cadeautjes voor mijn neefje, dit bedrijf zet zich in voor een goede maatschappij en daar mag wel eens bij stil worden gestaan. Super blij met onze cadeau's!

LittleExplorer is geweldig!
De LittleExplorer is super leerzaam en mooi! Mijn neefje speelt er elke dag mee. Snelle levering en fijne service. Aanrader!

Producten als beschreven
Lampje is als beschreven aangekomen, tevreden!

Goede Klantenservice
Na besteld te hebben kwam ik erachter dat ik een fout in mijn adres had gemaakt, de klantenservice gebeld, en die hebben dit netjes opgelost voor mij, producten kwamen netjes optijd binnen en het waren goede producten

Mijn favoriete webshop!
Ik bestel hier nu regelmatig en ben altijd tevreden. De kwaliteit is super en de service is persoonlijk. Top webshop voor kinderspeelgoed!! Anna bedankt voor het ruilen van de mathmaster!

Top bedrijf!
Ik heb geen idee waar al deze negatieve reacties vandaan komen. Ik heb afgelopen vrijdag mijn bestelling geplaatst bij Ouder en Kind Plezier en heb het pakket vandaag ontvangen! Het speelgoed is van hoge kwaliteit en ik kan met zekerheid zeggen dat Ouder en Kind Plezier er een nieuwe vaste klant bij heeft

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Snelle levering en top kwaliteit
Snelle levering en top kwaliteit, tweede artikel is onderweg 👍🏻

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Ik heb een bestelling gedaan op 30…
Ik heb een bestelling gedaan op 30 november 2024 en heb mijn pakket na 10 dagen nog steeds niet ontvangen ,ik kan zelfs de Track niet volgen dat ze doorgeven,het is de 1ste maal dat ik problemen heb met een bestelling online ,dus via deze site van Ouder en Kind Plezier ga ik een klacht indienen ,ze zijn niet te vertrouwen deze site ,vandaar dat ik nu ook via Trustpilot aan de mensen laat weten dat het beter is géén bestelling nog te doen via hun site !

Het bestelproces
Het bestelproces was makkelijk en het pakketje werd snel geleverd. Alles zat goed verpakt. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Dropshipment: laat, kapot en geen geld retour
Ook mijn producten zijn nog steeds niet aangekomen en ik krijg ook geen enkele reactie. Te goed van vertrouwen geweest...
Inmiddels 3 weken later. Product is kapot gearriveerd... Terug gestuurd en nog steeds geen geld terug ontvangen. Meest vervelend is nog wel dat er geen enkele reactie komt op emails terwijl de website zegt 24 uur persoonlijke klantenservice. Zo teleurgesteld

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Het is jammer dat je geen 0 sterren mag…
Het is jammer dat je geen 0 sterren mag geven. Puzzlecraft besteld voor 35 euro. Lang op moeten wachten omdat het uit China kwam. Kwam erachter dat hetzelfde artikel bij Aliexpress 10 euro kost. Nou, nog geen 5 euro waard. Pure oplichting. 25 euro winst lieve mensen. Maar dat nog niet het ergste. Een afschuwelijk slecht artikel dat voor de Sint moest zijn voor onze kleinzoon waar hij absoluut niets mee kan.Bedankt voor dit waardeloze artikel. Hoop dat jullie je goed voelen om mensen de feestdagen zo te vergallen.Koop er niet. Dropshipping. Ik ben er ingetrapt.

Het is mooi speelgoed
Het is precies zo als op de foto en het is heel leuk speelgoed

Let op! Oplichters
Let op!! Oplichters!!
Halen spullen uit China! Mega lange wachttijd en geen service

Waardeloos
Waardeloos. ‘ Alles loopt naar wens’ hahaha. Wacht al 11 dagen en elke dag een mail : uw bestelling is verstuurd en komt er aan. NIET bestellen !

Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf!
Doen niet wat ze beloven!
Wacht nig steeds op een kloppende factuur
Krijg via mail geen reactie meer, en telefoonnummer op de site klopt niet! Dus bedrijf is als het niet loopt, zoals gewenst, onbereikbaar!

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Persoonlijk en absoluut de moeite waard
Echt super blij met mijn bestelling bij Ouder en Kind Plezier! Alles werd netjes gecommuniceerd en ja, het duurde even, maar dat wist ik van tevoren. Hier krijg je persoonlijke service en producten die met zorg zijn gekozen. Het voelt gewoon goed om bij een webshop te kopen die écht om zijn klanten geeft. Absoluut de moeite waard!

Geen aanrader
Het duurt een lange tijd vooraleer de bestelling aankomt (komt van China). Daarnaast was 1 van de 2 artikelen die ik besteld heb, beschadigd. Bij mailen naar klantenservice, krijg ik geen reactie! Zeker niet aan te raden!

Oplichters
Let op!!!
Dit zijn oplichters!
Bestelen hun producten bij temu,
Bij terugsturen krijg je geen reactie meer en het telefoonnummer klopt niet
Update:
Zoals jullie allen kunnen zien, schrijven ze een alleraardigste reactie, maar geloof het niet! Ze sturen 1malig een reactie, maar wederom laten ze niets meer horen. Willen graag overkomen als mooi, goed bedrijf, maar trap er niet in! Ze belazeren je... ze antwoorden de mailtjes niet waar je om vraag! Telefoonnummer bestaat niet! En de producten komen gewoon rechtstreeks uit China, dus ze hebben geen idee wat er bij jou binnenkomt!!

NIET DOEN
Hun spreken over hun visie en gewerkt bij jeugdzorg en goede zorg voor de kindjes enz.
LET OP HUN VERSTUREN VIA DROPSHIPPING! Dat betekend dat je niet Nederlands goedgekeurde speelgoedjes krijgt voor je kind. Hun bestellen dus jouw bestelde speelgoed direct en China en laten het naar jou sturen via de Chineese website.
Daarbij duurt het dan zeker 1 maand voordat je je bestelling krijgt.
En dan moet je proberen te bellen dan krijg je constant dat het nummer nu even niet bereikbaar is.
En zoals je kan zien aan hun reactie weten ze het mooi te brengen. Het is een kunst om zo te antwoorden op iets dat verwerpelijk is!