Ouder en Kind Plezier Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na maanden wachten op mijn geld wat retour zou worden gestort nog steeds niets ontvangen! Nogmaals dan maar een waarschuwing aan iedereen om hier niets te kopen! Je krijgt nl geen bestelling gelev... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Spel besteld (€35,-), maar in plaats daarvan een goedkoop namaakproduct ontvangen dat je op Temu voor nog geen €4 kunt kopen. Dit lijkt puur dropshipping van inferieure producten. Koop hier niet!... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na diverse mailtjes, waarop nooit antwoord kwam, over een verkeerd en beschadigde bestelling een review geschreven. Toen werd er gezegd, we gaan via de site Trustpilot je gegevens achterhalen en het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Ouder en Kind Plezier vind je inspirerende producten die echt helpen om mooie herinneringen te creëren. De combinatie van educatie en plezier in hun aanbod is uniek en waardevol. De klantenservice... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsforretning
  2. Spilbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Ouder en Kind Plezier geloven we dat de band tussen ouder en kind een van de meest waardevolle relaties is die er bestaat. Onze missie is om deze band te versterken door middel van leuke, educatieve en interactieve activiteiten, zodat ouders en kinderen samen mooie herinneringen kunnen maken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Asociaal hoe ze je behandelen

Niet ervan bewust dat de bestelling uit China zou komen, dus veel te lang onderweg en te laat voor de verjaardag van onze kleinzoon. Aangezien we ook nog niet eens in staat waren het pakket op te halen bij een servicepunt is het vanuit het servicepunt retour gegaan.
En dan begint de ellende. Vanaf oktober 2024 meerdere mails gestuurd en vanaf oktober alleen maar aan het lijntje gehouden. Dus geen bestelling en geen geen geld retour. Asociaal. Daarbij valt op dat ze hier alleen maar reageren op een review van mensen die er wel blij mee zijn. Zijn er maar weinig.
Dus mensen. Ga voor beter en goedkoper meteen naar een Chinese site. EN NIET HIER!

24. oktober 2024

Beste JLF,

Het spijt ons ten zeerste dat u deze ervaring heeft gehad.
Wij betreuren dat uw bestelling zo lang onderweg was en daardoor niet op tijd voor de verjaardag van uw kleinzoon arriveerde, waardoor het pakket als retour is verstuurd.

Ook vinden wij het onacceptabel dat u meerdere malen heeft moeten mailen zonder duidelijke reactie.
Dit is absoluut niet de service die wij als beginnend en groeiend bedrijf willen leveren.

Ik ben als Customer Experience Manager persoonlijk ingeschakeld om dit voor u op te lossen en uw situatie recht te zetten.

Helaas kan ik uw ordergegevens op basis van uw Trustpilot-naam niet in ons systeem terugvinden.

Wilt u alstublieft uw volledige naam en ordernummer naar mij doorgeven via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl, zodat ik u direct en persoonlijk kan helpen?

Wij werken hard aan het verbeteren van onze service en waarderen uw feedback enorm.

Uw ervaring helpt ons om onze processen te optimaliseren, zodat toekomstige klanten een realistischer beeld krijgen van onze inzet om fouten te herstellen.

Wij hopen dat u ons de kans geeft om dit samen op te lossen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Veel te laat bezorgd

Iets besteld voor Kerstmis. Een week daarvoor. Niet aangekomen. Ondertussen wel mails ontvangen in keurig Nederlands. Bellen is niet mogelijk. Artikel is het geld niet waard. Grappig maar niet meer dan dat. Pakje werd pas in het nieuwe jaar bezorgd. Ik zou hier net snel meer iets bestellen.

18. december 2024

Beste Conny,

Wij vinden het onwijs vervelend dat u uw pakketje niet op tijd heeft ontvangen.
Het spijt ons zeer dat u niet de juiste ondersteuning heeft gekregen via onze klantenservice, en daarom ben ik persoonlijk ingeschakeld om dit op een professionele manier voor u op te lossen.

Ik heb geprobeerd u persoonlijk te e-mailen met een passende oplossing, maar op basis van de naam die u op Trustpilot gebruikt, kon ik helaas geen ordergegevens of een e-mailadres in ons systeem terugvinden.

Zou u daarom alstublieft uw volledige naam en ordernummer (of het e-mailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst) naar mij willen sturen via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl?
Zo kunnen we uw dossier direct opvolgen en u de ondersteuning bieden die u verdient.

Wij waarderen uw feedback enorm en zien dit als een kans om onze service te verbeteren. Uw eerlijke input helpt ons om toekomstige klanten een correct en transparant beeld te geven van onze inzet om fouten te herstellen en onze service continu te optimaliseren.

Rommel rechtstreeks uit China

Rommel rechtstreeks uit China, dat is wat dit bedrijf verkoopt! De mooie foto's op de site lijken in de verste verte niet op het geleverde artikel. Het artikel is ook nog eens defect, dit heb ik meteen gemeld via de klantenservice (mail). Dezelfde dag kreeg ik reactie dat het hun speet en dat ik een video van het defecte artikel kon mailen. Meteen een foto gestuurd want er valt niks te filmen, het ding werkt gewoon niet en sindsdien is het stil. Niks reactie binnen 24u en zonder reactie kan ik dus ook niet retourneren, weg geld!
En ga hier nu asjeblieft niet antwoorden dat ik naar de klantenservice kan mailen want dat heb ik al gedaan!

8. januar 2025

Beste Sofie,

Wij vinden het absoluut onacceptabel dat u een defect product heeft ontvangen dat niet overeenkomt met de mooie foto's op onze website.
Het spijt ons zeer dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad – niet alleen met het product, maar ook met onze klantenservice, die u helaas niet tijdig heeft kunnen helpen. Dit is absoluut niet hoe wij onze service willen leveren.

Daarom ben ik als Customer Experience Manager persoonlijk ingeschakeld om uw klacht op te lossen.
Wij zijn 100% bereid om u het volledige aankoopbedrag terug te storten, omdat u een defect product heeft ontvangen en u geen kosten hoeft te maken voor een retourzending.

Helaas kan ik op basis van de naam die u op Trustpilot gebruikt uw ordergegevens en e-mailadres niet in ons systeem terugvinden. Wilt u daarom alstublieft uw volledige naam en ordernummer naar mij toesturen via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl?
Zo kan ik uw dossier direct opvolgen en de terugbetaling in gang zetten.

Wij betreuren deze situatie ten zeerste en waarderen uw feedback, omdat deze ons helpt onze service te verbeteren en toekomstige klanten een eerlijk beeld te geven. Wij hopen dat u ons de kans geeft om dit samen op te lossen.

Misleidende site

Lange wachttijd, men beantwoordt gestelde vragen geheel langs de kwestie, ondermaatse kwaliteit van de artikels. Dus algemeen ontzettend misleidende site, zeker geen familie vriendelijk speelgoed concept.
Niets bestellen.
Veel spijt van onze aankoop.

4. januar 2025

Beste Ellen,

Het spijt ons zeer te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze site en producten.

Bij Ouder & Kind Plezier staan wij voor familie vriendelijk speelgoed en het is voor ons onacceptabel dat u misleid bent, een lange wachttijd heeft ervaren en niet de kwaliteit heeft ontvangen die u verwacht.
Wij willen dit absoluut niet uitstralen en nemen uw feedback dan ook zeer serieus.

Wij willen graag leren van uw ervaring en u de service bieden die u verdient.
Daarom ben ik persoonlijk ingeschakeld om dit op te pakken en u tegemoet te komen.
Helaas kan ik op basis van de naam die u op Trustpilot gebruikt geen ordergegevens of e-mailadres in ons systeem terugvinden.
Zou u alstublieft uw volledige naam en ordernummer (of het e-mailadres waarmee u heeft besteld) naar mij willen toesturen via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl?
Zo kan ik uw dossier direct bekijken en samen met u tot een passende oplossing komen.

Wij danken u voor uw waardevolle feedback en hopen dat u ons de kans geeft om dit samen op te lossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vreselijke oplichters drop shipping…

Vreselijke oplichters drop shipping NIET in trappen zeggen ook dat je het ontvangen hebt en er voor getekend maar dat is NOOIT gebeurt!!! Misselijk makend deze manier van mensen oplichten

2. januar 2025

Beste Sandra,

Dank u voor uw bericht.
Het spijt ons ten zeerste dat u aangeeft uw bestelling niet te hebben ontvangen, terwijl onze gegevens tonen dat deze is geleverd en getekend door de koerier.
Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en daarom ben ik persoonlijk ingeschakeld om deze zaak grondig te onderzoeken.

Ik heb u reeds een persoonlijke e-mail gestuurd met een passende oplossing, zodat we uw situatie snel kunnen rechtzetten.

Mocht u de e-mail onverhoopt niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spamfolder of neem contact met mij op via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl.

Wij willen er alles aan doen om uw ervaring te verbeteren en waarderen uw feedback enorm, omdat dit ons helpt onze service continu te optimaliseren.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en wij willen er alles aan doen om eventuele fouten recht te zetten.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Ik zie uw reactie graag tegemoet, zodat we dit zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had 4 boeken verwacht ,krijg 4…

Ik had 4 boeken verwacht ,krijg 4 bladzijde

Beste Snjezana,

Wij vinden het erg jammer dat u een 1-ster review heeft achtergelaten, zeker omdat er geen fout is gemaakt in de weergave van ons product.

De foto's op onze website tonen de verschillende varianten, maar in de productomschrijving is duidelijk vermeld dat het om één busybook gaat en niet om vier afzonderlijke boeken.

Wij begrijpen dat dit soms tot verwarring kan leiden, maar in de productomschrijving staat expliciet vermeld dat het om één busybook gaat en niet om vier losse boeken.

Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze voortdurende inspanningen om onze communicatie te verbeteren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Product precies zoals omschreven!

Werd prima bezorgd, moest helaas wel lang wachten

12. december 2024

Hoi Marja,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat het product aan je verwachtingen voldeed. We verontschuldigen ons voor de vertraging in de levering en begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. Als je ooit hulp nodig hebt of meer wilt vertellen over je ervaring, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@ouderenkindplezier.nl. We willen je graag helpen en je ervaring met ons verbeteren. We hopen dat je overweegt om je beoordeling bij te werken op basis van je algehele tevredenheid.

Nogmaals bedankt voor uw steun!

Neppe rommel!

12. december 2024

Beste Grachelle,

Wij willen graag van u weten wat er precies heeft geleid tot uw negatieve ervaring.
Het is voor ons niet duidelijk waar het mis is gegaan en wij willen dit graag grondig onderzoeken en oplossen.

Uw feedback is van groot belang om onze processen te verbeteren, zodat toekomstige klanten een eerlijk en correct beeld krijgen van wie wij zijn.

Ik heb u persoonlijk een e-mail gestuurd waarin ik graag in detail met u in gesprek ga.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zending geannuleerd tot 3x toe want…

Zending geannuleerd tot 3x toe want bijna een maand later en ik heb ‘m nog niet binnen. Maar krijg telkens als reactie: “Uw zending is onderweg… blablabla.” Terwijl ik daar niet eens naar vraag. 🙄
Fraudeurs dus. Enorme spijt van. Zending komt ergens uit China ook. Erg shady.

11. december 2024

Beste Adelina,

Het spijt ons zeer dat u tot drie keer toe te maken heeft gehad met annuleringen van uw zending en dat u uw pakket tot op heden niet heeft ontvangen.
Wij begrijpen dat de standaardreacties over “uw zending is onderweg” niet aansluiten bij uw vragen en frustratie.

Hoewel deze problemen voortkomen uit issues bij onze leverancier – waarop wij helaas weinig invloed hebben – nemen wij uw feedback zeer serieus.

Als Customer Experience Manager ben ik persoonlijk ingeschakeld om dit probleem op te pakken.
Ik heb u zojuist een persoonlijke e-mail gestuurd met een voorstel voor een passende oplossing.

Wij hopen samen met u dit probleem snel en naar behoren op te lossen.

Nooit meer!

In november een kadootje besteld voor onze kleindochter. Nog steeds niets ontvangen. Mooie woorden maar geen boter bij de vis. Nooit meer!

27. december 2024

Beste Carla,

Wij vinden het ontzettend jammer dat u uw kadootje voor uw kleindochter in november hebt besteld en nog steeds niet hebt ontvangen.

Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.
Als Customer Experience Manager heb ik u reeds persoonlijk gemaild met een uitgebreide uitleg en een passende oplossing om deze situatie te verhelpen.

Mocht u onze e-mail onverhoopt niet hebben ontvangen, dan raad ik u aan uw spamfolder te controleren.

Wij staan klaar om samen met u dit probleem op te lossen en hopen dat we het vertrouwen in ons bedrijf kunnen herstellen.

Alweer super tevreden

Alweer super tevreden! Mijn kinderen vinden het leuk en ons spellen avond is weer succesvol 🥰

24. december 2024

Beste FLDN,

Wat geweldig om te horen dat jullie weer super tevreden zijn! 🎉 Het maakt ons ontzettend blij dat onze producten bijdragen aan gezellige spelavonden met het gezin. 🥰

Dank u wel voor uw lieve woorden en het delen van uw ervaring. We hopen dat we jullie nog veel meer plezierige momenten kunnen bezorgen!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verbeterde klantenservice

Eind september een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen.
Rare of onbenullige reacties op e-mails.
Niets bestellen daar!

Update: Sylvia de Vries werkt blijkbaar aan het oplossen van klachten. Inmiddels werd een oplossing voorgesteld die acceptabel was.

23. december 2024

Beste Marco,

Wij begrijpen dat u eind september een bestelling heeft geplaatst en dat u, volgens uw review van 23 december, nog steeds ontevreden bent over uw levering.

Het spijt ons oprecht dat u uw bestelling niet op tijd hebt ontvangen en dat de communicatie niet naar wens was.

Daarom ben ik als Customer Experience Manager persoonlijk ingeschakeld om deze zaak verder op te pakken.

Op basis van de naam die u op Trustpilot gebruikt, kunnen wij uw ordergegevens echter niet in ons systeem terugvinden.

Wilt u alstublieft uw volledige naam en ordernummer (of het e-mailadres waarmee u bestelde) naar mij sturen via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl?
Zo kunnen wij uw dossier grondig onderzoeken en vaststellen of uw bestelling inmiddels is geleverd.

Wij waarderen uw feedback enorm, want dit helpt ons onze service te verbeteren. Ik hoop dat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Oplichting

Heb eind oktober cadeautje besteld voor mijn kleinkind
Verjaardag 17 november nog niets ontvangen dus dan maar 5 dec maar ook toen nog niets ontvangen nu 2 dagen voor de kerst nog steeds niets ontvangen en jullie maar zeggen is onderweg
en als ik vraag mag ik mijn geld terug wordt er niet gereageerd
Te schandalig voor woorden dit
Ik denk dat ik maar even langs Doesburg ga misschien helpt dat
Ingrid

22. december 2024

Beste Ingrid,

Het spijt ons ten zeerste dat u uw cadeautje voor uw kleinkind, besteld eind oktober voor de verjaardag op 17 november, nog steeds niet heeft ontvangen.

Wij vinden het absoluut onacceptabel dat u deze ervaring heeft moeten doorstaan en dat onze klantenservice u niet adequaat heeft kunnen helpen.
Daarom ben ik als Customer Experience Manager persoonlijk ingeschakeld om deze kwestie op te pakken.

Ik heb u reeds een persoonlijke e-mail gestuurd met een voorstel voor een passende oplossing.

Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spamfolder of neem contact met mij op via sylvia.de.vries@ouderenkindplezier.nl.

In die e-mail vraag ik u tevens om door te geven of u inmiddels uw bestelling wel heeft ontvangen, en zo ja, wanneer en in welke staat het is geleverd – zodat we u direct en op maat kunnen tegemoetkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Was niet wat ik verwachte de doos is…

Was niet wat ik verwachte de doos is beschadigd en ik heb het busy book ontvangen is in het Engels niet wat ik wou dus echt ontgoocheld

16. december 2024

Beste Lief,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat spijtig om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet en dat de doos beschadigd is aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en daarvoor onze oprechte excuses.

We willen dit graag met u oplossen. Zou u contact met ons op willen nemen via klantenservice@ouderenkindplezier.nl? Als u aangeeft wat er precies mis is gegaan, kunnen we samen een passende oplossing vinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

29 november een litlle explorer gekocht…

29 november een litlle explorer gekocht voor onze kleindochter voor de kerst, tenminste dat dachten we want hij is nog steeds niet binnen.
Het bedrijf is gevestigd in Doesburg. Maken mooie reklame,(Nederlands gezin met leuke ideeën voor kinderen)maar het product komt gewoon van Ali ( volgens ons aangezien het product met schip en vliegtuig vervoerd moet worden.), daar is het nml te koop voor €16.75, wij betaalden €29.95 in de reklame , normaal €44.95.
Had een mail geschreven en kreeg een nietszeggend antwoord. Pas na een negatieve reactie op hun site kreeg ik een seconde later al een antwoord. Ze gingen hun best doen, maar tot heden geen product ontvangen.

15. december 2024

Beste Irene,

Wij vinden het ontzettend jammer dat u uw bestelling, de Little Explorer voor uw kleindochter, niet op tijd heeft ontvangen.

Wij begrijpen dat dit cadeautje voor de kerst bedoeld was en dat de levering op 16 december helaas te laat was.
Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen leveren.

Als een beginnend en groeiend bedrijf betreuren wij dat u negatieve ervaringen heeft gehad – zeker omdat de vertraging het gevolg is van een fout bij onze leverancier, waar wij weinig invloed op hebben.

Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons onze processen en communicatie te verbeteren.

Ik heb u reeds persoonlijk gemaild met een voorstel voor een passende oplossing, zodat we samen deze situatie kunnen herstellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke en creatieve activiteiten!

Ik heb de bestelling goed en in 5 dagen ontvangen. De kwaliteit is goed en zitten leuke spelletjes op de webshop. De kans is groot dat ik er nog een bestelling ga plaatsen, zullen mijn kinderen blij van worden!

Beste Ferry,

Wat een leuke en positieve review, dank je wel! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Dat je kinderen blij worden van de spelletjes op onze webshop maakt ons extra gelukkig, want dat is precies waar we het voor doen!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Mocht je tips of ideeën hebben voor nieuwe spelletjes of activiteiten, laat het ons gerust weten!

Veel plezier samen met de spelletjes en tot de volgende keer.

Komt van China

Lang moeten wachten want kwam van China, hoewel ze nergens vermelden dat het van China komt.
Eens eindelijk daar in de regen over de poort gegooid!

20. november 2024

Beste Jorinde,

Wij vinden het ontzettend vervelend dat u een langdurige wachttijd heeft ervaren en dat uw bestelling onder ongunstige omstandigheden bij u is afgeleverd.
Wij begrijpen dat dit niet de indruk wekt die wij als bedrijf willen geven.

Mocht u niet tevreden zijn over het ontvangen product, dan kunt u dit te allen tijde retourneren via ons retouradres in Nederland, binnen de geldende retourtermijn.

Wij willen u er tevens op wijzen dat wij geen invloed hebben op de wijze van levering; deze wordt verzorgd door een externe bezorgdienst en elke chauffeur handelt helaas op zijn eigen manier.

Leerzaam en leuk!

Voor mijn kids een spel besteld.
Leerzaam en leuk!
Zal hier vaker bestellen.

Beste Maikel,

Wat een fijne review, dank je wel! 😊 We zijn blij om te horen dat het spel leerzaam en leuk is voor je kids. Dat is precies waar we naar streven!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Heb je specifieke wensen of ideeën voor leuke spelletjes? Laat het ons vooral weten!

Veel speelplezier gewenst en tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wilde een cadeautje voor mijn neefje…

Ik wilde een cadeautje voor mijn neefje zijn verjaardag bestellen, maar ik was een beetje laat. Contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben hun uiterste best gedaan om het alsnog op tijd te laten leveren en dat is gelukt. Neefje en ik heel blij!

3. december 2024

Beste Kelly,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat we je hebben kunnen helpen en dat het cadeautje op tijd was voor de verjaardag van je neefje. Dat jullie allebei blij zijn, maakt ons werk extra leuk!

Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, staan we weer graag voor je klaar. Veel plezier gewenst aan je neefje met zijn cadeautje!

Team Ouder en Kind PlezierBeste Kelly,

Kan beter maar tevreden

De levering duurde langer dan verwacht en de communicatie hierover had duidelijker gekund. De projectpro was zelf na levering gelukkig top!!

10. december 2024

Beste Thiago,

Bedankt voor je eerlijke review en je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat onze communicatie hierin niet helemaal duidelijk was. We gaan dit zeker meenemen om onze processen te verbeteren.

We zijn wel heel blij om te horen dat je tevreden bent met het product en dat het helemaal naar wens is! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor je klaar via klantenservice@ouderenkindplezier.nl.

Nogmaals dank voor je geduld en vertrouwen, en veel plezier gewenst met je aankoop!

Team Ouder en Kind Plezier

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.