Jeg hvar idag d 18/5.2026 for første gang i mange år til tandlæge hos tandlægen kold i Herning.og det hvar en tandlæge som hed Jacob som behandlede mig,og han gjorde virkelig en forskel for mig ,så nu... Se mere
Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Se mere
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Se mere
Flinke og smilende personale. Tiden blev overholdt og behandlingen blev udført meget grundigt. Skal man dryppe lidt malurt i bægeret, kunne der måske godt være lidt flere huller i deres kalender. D... Se mere
Bryggergade 10, 7400, Herning, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har været patient deroppe i flere år, men i den sidste måned har jeg simpelthen mistet alt for dem. De er slet ikke det samme firma længere som de har været. Har oplevet så dårlig “kundeservice”. Jeg er blevet kaldt hypersensitiv og “det er som at snakke til en dør at snakke til dig”
Efter at få lavet et hul en fredag og ringer op den efterfølgende mandag fordi det føles forkert når jeg bider sammen. Til konsultationen får jeg blot af vide jeg er for sensitiv og måske jeg skulle have bøjle på. Finder så på egen regning ud af at min kæbe til dels er gået af led efter første konsultation og får sat den på plads. Nu kan det så tydelig mærkes at jeg bider skævt fortsat og får voldsom hovedpine anfald. Da jeg ringer for at få tid kan jeg først få en ny tid om en lille måned på trods af mine problemstillinger.
Jeg er nu på jagt efter anden tandlæge

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Venlig, imødekommende og professionel behandling hos Tandlægerne Kold i Herning.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Nedslidte tænder blev genopbygget, og etablering af delproteser. Alt til min fulde tilfredshed.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
De er meget professionelle og er vildt dygtige til det de gør. Som en dejlig bonus er de endda flinke og imødekommende. En stor anbefaling her fra.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Kort vente tid Simon er meget hjælpsom, jeg sidder i kørestol, Jeg har gået hos Kold i 45 år. Venlig hilsen Karen Nørgaard

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Super fint klinik med meget fint og profesionelle tandlæger, en rigtig fint service og super søde mennesker 🤗
1000tak til en meget fint oplevelse
Mvh Isabella, mor og far

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Fik en akut tid pga. smerter i visdomstand. Meget venligt og hjælpsomt personale - som forstod at handle med det samme.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God oplevelse. Blev taget godt imod, og der blev foretaget en meget grundig og professionel undersøgelse.
Venlig og imødekommende atmosfære.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Fik fixet min krone, der var faldet af, uden problemer, og ret hurtigt

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Fik en akut tid pga tandpine og på trods af min tandlæge skræk var det en god oplevelse og Emil var en rolig og behagelig tandlæge.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Er normalt godt tilfreds.
Har haft lidt problemer med pasform denne gang, svært ved, at sætte dem fast med mit klister, da de vipper lidt.
Har tid i juni til tand eftersyn, så kan der blive kigget på det.🤗

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Flinke og smilende personale.
Tiden blev overholdt og behandlingen blev udført meget grundigt.
Det virker som om der næsten er lidt for mange kunder.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg er glad for at komme til tandlæge det gør ikke undt at komme til tandlæge de fortæller hvad de gør det er dejligt

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Alt var veltilrettelagt og veludført og jeg er mere end tilfreds. Meget tryg og professionel service

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Virkelig god tandlæge, min tandplejer Sarah var virkelig dygtig og gjorde mig super tilpas. Det var min første gang ved Tandlægerne Kold og jeg er mega glad for at jeg skiftede.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Dette er en tandlæge jeg kan anbefale, dejligt og professionelt personale i afslappet atmosfære.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Altid god og professionel behandling. Matthias er den bedste tandlæge jeg har haft.