Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Se mere
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Se mere
Flinke og smilende personale. Tiden blev overholdt og behandlingen blev udført meget grundigt. Skal man dryppe lidt malurt i bægeret, kunne der måske godt være lidt flere huller i deres kalender. D... Se mere
Bryggergade 10, 7400, Herning, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg hvar idag d 18/5.2026 for første gang i mange år til tandlæge hos tandlægen kold i Herning.og det hvar en tandlæge som hed Jacob som behandlede mig,og han gjorde virkelig en forskel for mig ,så nu er det faktisk okay at gå til tandlæge, selvom at jeg har tandlæge skræk.Tak for dig Jacob.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid meget professionelt.
Jeg bliver mødt af imødekommende og venlige ansatte i klinikken.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg føler mig altid tryg hos Oris. Personalet er super søde, og tandlægen tager sig tid til at forklare alt på en rolig måde. Det føles professionelt, men også meget menneskeligt. Kan kun anbefales!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Super god og behagelig tandlæge. Dejlig personlig behandling fra start til slut. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God behandling og sødt personale

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Altid god behandling hos tandlægerne kold - og ikke mindst et godt efternavn🤩😉

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Ekstrem professionel, venlig og meget imødekommedde.
Jeg havde frygtet det værste, og eftersom, at jeg skulle have fjernet 4 dele af spisestellet. Så var der lidt frygt. Men Simon Kold, ham selv og hans supersøde assistent, gjorde arbejdet i en ruf.
Totalt veludført arbejde og jeg har ikke taget en enkelt panodil siden operationen.
Jeg skal fortælle dig noget mere om vindmøllerne en anden dag Simon ;-)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
1+ time for at få trukket en genstridig tand ud.
Godt de er flere tandlæger der kan hjælpe hinanden.
2100kr er en sjat men såen er det.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg fik opereret en visdomstand i undermunden hos Simon Kold ved Oris Tandlægerne Kold i Herning, og havde en fantastisk oplevelse.
Jeg var nervøs for operationen, især fordi tandens rod gjorde det til en svær opgave. Oris og Simon sørgede for flere scanninger, for at være 100% sikre på ikke at ramme en nerve - det satte jeg virkelig pris på.
Simon gav mig nogle høretelefoner på med en playliste fyldt med meditativ musik, som hjalp at fokusere på under operationen.
Jeg følte mig i helt sikre hænder hos Oris. Tusind tak!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Rigtig, rigtig god behandling fra tandlæge Emil. Følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.
Stor anbefaling herfra

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Fik en fantastisk behandling i dag af Louise i Herning. Henvist til at få fjernet en visdomstand. Men hun kunne se det ville give mig større problemer at fjerne den end at lade den blive.
Tak for din ærlighed, gode forklaring og at se mig og ikke tænke indtjening. Mange Tak Louise👌🏻

Kæmpe varm anbefaling
Specielt Emil C. Aldrig har jeg mødt så god og professionel en tandlæge før. Virkelig empatisk, professionel, og omsorgsfuld.
Nu har jeg været hos ham nogle gange og jeg har bare været glad i låget resten af dagen hver gang på baggrund af så god en oplevelse. Det er virkelig dejligt når man ellers ikke forbinder tandlægen med noget rart!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg har fået et smil jeg for første gang i mit liv er glad for, og nu kan jeg smile på billeder takket være Mathias. Jeg har fået plastfacader på 6 tænder (heriblandt fortænder) samt blegning og det har virkelig været en gamechanger! (Og uden at blive ruineret)
Mathias er SÅ dygtig og på trods af jeg har tandlæge skræk så har han virkelig gjort jeg har følt mig tryg igennem hele processen.
Hvis du er utilfreds med dit smil så få en tid og få lavet et smiledesign!
Af hjertet tak!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Endnu gang tak for ingen ting!
Har lige fået min regning på min rodbehandling, på den tand som i lavede ALT for tæt på nerven.. så tak for den fine dyre regning, som jeg har fået pga jeres fejl.
Plejede at få fin behandling, men kunne desværre ikke komme til eftertjek d. 8/11 grundet sygdom og jeg fik ikke ringet og aflyst, men ønskede gerne en ny tid. Får efterfølgende en regning på 300,- jeg forklarer at jeg hellere ønsker en ny tid men hører intet, får et opkald 2 måneder senere om at betale ASAP, havde ellers været glad for dem indtil, men synes at de små bøder til trofaste kunder som har lagt penge hos dem igennem årene er grådigt, og jeg alligevel gerne ville have en ny tid så mon ikke man kunne have haft en dialog om det :)
Jeg var inde og få rykket en tand ud og fik lov at få regningen med hjem hvilket var helt fantastisk.
Men jeg har så i alt jule stress og andet glemt alt om den her regning. Jeg har intet modtaget pr brev eller på eboks om det.
Idag den 28 januar 2025 for jeg et meget surt og virkelig ubehageligt opkald, om at jeg havde en ubetalt regning, jeg siger øhh jamen det skulle da være i orden, og hun siger nej det er det bestemt ikke, gider du godt betale den regning med det samme.
Jeg fortæller at jeg må have slået det ud af hovedet også for jeg bare smidt i ansigtet “VI HAR SENDT DET PÅ EBOKS” jeg har intet modtaget svare jeg og igen fordi jeg bare beskeden “ja men gider du godt betale den nu”
For det første så ringer man ikke på den måde til kunder og for det andet kan man altså godt som menneske glemme ting, for det tredje kan der være problemer med eboks.
Jeg vil rigtig gerne betale og har mega dårlig samvittighed.
Men jeg vil ikke finde mig den at blive snakket til på den måde af et andet voksent menneske.
Det var sidste gang jeg satte mine ben i deres klinik.
Desuden er jeres priser også helt hen i vejret!
2800 for at få rykket en enkelt kindtand ud, det kan findes billigere og med nogle tandlæger som kan snakke pænt til deres kunder.
Virkelig god og professionel tandlæge. Jeg har lige overstået både behandling i fuld narkose og efterfølgende behandling i lokalbedøvelse. Jeg har været tryg hele vejen igennem, og kan varmt anbefale Simon som tandlæge. Jeg har tandlægeskræk og kan ikke lide at gå til tandlæge, men efter disse behandlinger må jeg sige at jeg er blevet tryg ved at gå til tandlæge igen. Stemningen i klinikken er god, og der bliver talt pænt og humoristisk både med patienter men også blandt personalet. Det virker som en god arbejdsplads som har meget fokus på at man som patient skal være tryg.
Jeg har for første gang fundet en tandlæge jeg har lyst til at komme hos fast. Der bliver taget store hensyn til individuelle behov, og der er stor fleksibilitet for at finde gode løsninger.
Nanna Toft, du får ikke en bedre tandplejer! Hun er GENIAL, går virkelig op i hendes arbejde, er imødekommende, proffesionel og yderst kompetent! Kommer der ALENE pga hende

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Var til tandrensning d.18-3 og som altid en super behagelig oplevelse.
Dette fik mig til at tænke på mine seneste oplevelser hos Kold.
Har fornyeligt fået 2 kroner “monteret” og har siden haft ro i munden og ingen smerter. Har døjet utroligt meget med mine forbandede tænder de sidste 10 år og brugt omkring 50000 kr på dem, men efter denne behandling er der kommet ro på. Hos Tandlægerne Kold har jeg altid mødt venlighed, imødekommenhed og dygtige tandlæger. De har også skulle lægge øre til opkaldt hvor jeg har ondt og skælder ud, men har altid kunne håndtere min frustrationer! Der er kun positivt at sige om dette firma. Tak til Maria C for sin profesionelle behandling og dygtige håndværk!
Minus 5 stjerne til staten for ikke at gøre tandplejen gratis. Min historik har kostet mig et pænt indhug i min opsparing, som jeg skulle ha’ som reserve nu når jeg er gået på seniorpension, tak til Mette F og tidligere lovgivere for deres usolidariske behandling af medborgerne….