Jeg hvar idag d 18/5.2026 for første gang i mange år til tandlæge hos tandlægen kold i Herning.og det hvar en tandlæge som hed Jacob som behandlede mig,og han gjorde virkelig en forskel for mig ,så nu... Se mere
Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Se mere
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Se mere
Flinke og smilende personale. Tiden blev overholdt og behandlingen blev udført meget grundigt. Skal man dryppe lidt malurt i bægeret, kunne der måske godt være lidt flere huller i deres kalender. D... Se mere
Bryggergade 10, 7400, Herning, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Besøget hos Emil var en behagelig tandbehandling uden smerter. 😉

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Som patient blev jeg behandlet med den største opmærksomhed og særdeles nænsomt

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Dejlig, behagelig oplevelse. Personalet var profesionelle og havde god tid til at snakke med patienten. Følte mig i gode hænder.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
De er super gode til at snakke med en og meget høflige. Super fornuftige priser og jeg hader ikke at gå til tandlæge mere.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Tandlægerne er meget venlige og gode til forklare hvad de laver mens de laver det - det gør nervøsiteten mindre og oplevelsen bedre

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Udelukkende ros til Emil. Han er virkelig dygtig, venlig og grundig. Jeg kan kun anbefale ham. :-)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Hurtig, smertefri og effektiv fjernelse af visdomstand. Jeg var meget imponeret. Mange tak for den gode oplevelse.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
De er altid så søde ved Tandlægerne Kold. Også når man bliver nød til at aflyse for 3. gang pga. sygdom. Eller hvis man er bange for nåle, og skal bedøves. Jeg er så tilfreds, og har været kunde i 10 år snart.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Omhyggelighed med løbende information om næste skridt.
Louise har nogle faglige og naturlig personlige egenskaber, som jeg værdsætter.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Hej,jeg har været inde hos Louise Kold for at få lavet en rodspidsoperation, det gik bare stille og roligt og med en god vejledning. En god service at blive ringet op dagen efter, for at høre hvordan man har det.
Venlig hilsen Benni Kristensen

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Har virkelig tandlæge skræk og kan virkelig ikke lide tandlæger.
Det har Mathias været god til at hjælpe med, samt nu Nanna mener jeg hun hed. Hun er faktisk mega kompetent, grundig og respekterer ens skræk.
Kan varmt anbefale begge 2.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Hejsa. Jeg kom ned til Marie i denne uge rigtig nervøs, da jeg ikke vidste, om det var en flækket tand eller en flækket plumpe. Det viste sig at være en flækket tand med masser af betændelse i, som Maria kunne trække ud med det samme og hun gjorde det hurtigt og effektivt og uden smerter. En kæmpe stor tak til hende, for det kunne have udviklet sig til en tandbyld med masser af smerter. Tusind tusind tak for din hjælp Maria, glad for at du kunne hjælpe så hurtigt :-). Jeg vil have dig som tandlæge fremadrettet :-) :-)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Kold og team er altid gode til at fortælle patienten, hvad der skal foregå, og hvad undersøgelse drejer sig om, uanset om det er stort eller småt. Professionel og venlig behandling👍🍷👀

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Når man kommer til Tandlægerne Kold i Herning, føler man med det samme, at man er i trygge hænder. Uanset hvor kompleks en behandling man skal have udført, er de utrolig dygtige.
Der er ingen tvivl om, at man får det bedst mulige resultat og undervejs i behandlingen en god information om, hvad der bliver lavet.