Købte Ginzing Energizing Gel Face Cream With Caffeine + Niacinamide og har fået rødt og sviende udslet i hele ansigtet. Har prøvet cremen to gange for ar være sikker på at udslettet kom fra cremen og... Se mere
Elendig kundeservice og i det hele taget dårlig stil, at man lægger en ordre og kan se i flere dage, at pengene er reserveret i ens bank men ingen ordre bekræftelse modtager. Dette er nu sket flere... Se mere
Jeg har i en uge nu brugt mega mushroom serien (creme, serum, treatment lotion og wash) Jeg blev anbefalet serien i Matas, da min hud let tørrer ud og var medtaget efter en længere stress period... Se mere
Efter at have benyttet origins ginzing dagcreme
Efter at have benyttet origins ginzing ansigtscreme er jeg slået ud flere steder i ansigtet med urenheder. Urenhederne kom efter få dages brug og startede som små knopper. Jeg er super ærgerligt over mit køb, siden jeg blev anbefalet cremen af personalet i Matas 😕😕 I samme omgang købte jeg origins foundation stay tuned, hvilket jeg nu er nervøs for at anvende i tilfæde af den gør det samme som cremen! Øv for 400 kr ud af vinduet 😕

Besvarelse fra Origins
Jeg har været utrolig tilfreds med…
Jeg har været utrolig tilfreds med origins produkter.. Folk har kommenteret positivt på min hud efter jeg we begyndt at bruge dem. Jeg er særligt glad for Ginzeng produkterne!! Bruger også flere af maskerne.. - har kun købt hos Matas, så kender ikke til origins hjemmeside:) - folk skriver at de oplever at de får bumser af produkterne.. jeg oplever det modsatte. Derimod oplever jeg reaktioner på beauty pacifique produkterne. Jeg tror det er forskelligt fra hud til hud hvad der virker bedst for en:)
Origins Plantscription indeholder miljøbelastende stoffer
Jeg har købt Origins Plantscription anti-aging ansigtscreme, da jeg i Matas fik at vide, at den skulle være fri for unaturlige ingredienser fx allergifremkaldende og miljøskadelige stoffer, men det viste sig, at det var helt forkert.
Forbrugerrådet Tænk Kemi har udviklet en app, hvor man kan scanne produkter og her fremgår det at Origins anti-aging creme indeholder “miljøbelastende stoffer” og “planteekstrakter der kan give allergi”.
Når Matas skriver at:
“Med en mission om at "beskytte jorden, dens ressourcer og alle levende væsener," viser Origins sig som et innovativt mærke med planetens bedste i tankerne”, er det altså ikke rigtigt.

Utilstrækkelige produkter!
Jeg købte for en fire uger siden fire produkter hos Matas i Aalborg. Jeg døjer med lidt hudorme på hagen, og det kunne afhjælpes ved at bruge de købte produkter. Min hud har aldrig set værre ud! Jeg har bumser i pande, hage og på kinder - hvilket jeg aldrig har døjet med før. Der kommer nye udbrud hver eneste dag, og jeg fortryder virkelig mit køb! Jeg vil helt klart ikke anbefale produkterne til andre!

Besvarelse fra Origins
Fantastiske produkter, og gode priser. Køber altid i Magasin, og pigerne derinde er gode til at demonstrere hvordan produkterne skal bruges på huden. Kommer klart tilbage.
Utilstrækkelig oplevelse
Jeg skulle bestille en julegave på black friday. Webshoppen var utrolig langsom og jeg kunne hverken få den til at komme min velkomstkode med 15% rabat på eller få lagt produktgaven de annoncerede i kurven. Den blev bare ved med at skrive at koden ville blive tilføljet tilsidst så jeg gik til kassen og betalte. Da jeg så modtog ordrebekræftelsen kunne jeg se at den ,som forventet, ikke havde brugt min velkomstkode. Jeg ringer ind til kundeservice og får en lidt tvær dame i telefonen som ikke kan hjælpe mig men som siger hun vil få en anden til at ringe. To dage senere bliver jeg kontaktet på mail om at de ville tilføje min velkomstkode til min ordre men at produktgaven var udsolgt. Men nu har jeg så modtaget min ordre og velkomstrabatten er stadig ikke fratrukket. Synes det er lidt utroligt og giver sgu lidt op. Føler jeg har fået dårlig service samt brugt en masse energi på noget som bare burde køre og det er hvertfald sidste gang jeg benytter mig af origins.dk.
Utroværdig webshop.
Denne website viser varer, som ikke er på lager eller kan skaffes. Jeg bestilte varer - efter at være hoppet på den med "bliv medlem og spar 15% på din første ordre". Levering 1-2 hverdage. Efter 1½ uge rykkede jeg og fik så efter et par dage besked om, at "ordren var annulleret, da ordren ikke var på lager på pakketidspunktet og ikke kunne skaffes hjem på lager i tide." Utroværdigt.
Ringe service
Jeg har nu to gange oplevet at der ikke blev medsendt de ting som er blevet bestilt. Denne gang da jeg ringede til kundeservice fik jeg fat i en meget irriteret medarbejder, som sagde at sådan var det bare på internettet. Og det var mit eget problem. Så selvom der stod på min ordre at jeg fik en surprise med, så var de nu udsolgt. Jeg gjorde opmærksom på at det skulle kunden så oplyses om, så man kunne vælge at fortryde købet ellers burde der være en erstatnings "gave". Ellers bliver det jo falsk markedsføring. Så det bliver så sidste gang jeg handler her. Jeg synes ikke det er i orden.
Super tilfreds kunde igennem mange år
Super tilfreds. Har brugt jeres produkter i mange år og får altid god vejledning omkring nye produkter og fine vareprøver.
Dårlige produkter
Jeg købte 2 cremer fra Origins for omtrent 4 uger siden. Jeg fik vejledning om hvordan jeg skulle bruge produkterne, og at disse produkter ville hjælpe min hud til ikke at være så rød hele tiden, da dette er et problem for mig, og fik at vide af en ekspert, at der ikke ville gå lang tid, så ville min hud være blød og den ville ikke være så rød mere. 3 uger senere, efter at have brugt produkterne morgen og aften (som anbefalet) har min hud aldrig set værre ud. Der er kommer udbrud med en masse bumser, hvilket ikke plejer at være et problem for mig, men værst er at min hud aldrig har været så rød og irriteret! Utrolig dårlig indtryk, at cremerne har den modsatte effekt, af hvad der bliver lovet. Er utrolig ked af at have brugt mere end 1000 kroner på nogle produkter, som er lige til skraldespanden! Køber ikke fra Origins igen!
Bestilte søndag leveret i løbet af to-tre dage!
Jeg bestilte mine produkter en søndag, og fik dem nogle dage efter! vidunderligt!
Elendig service!!!
Fik en mail om et nyt produkt, der lød spændende - bestilte det sammen med et par ekstrs produkter på hjemmesiden for at få fri fragt - og glædede mig til at modtage mine varer. Desværre blev jeg slemt skuffet. Den pågældende spray var ikke sendt med - og et opkald til kundeservice hjalp ikke på sagen. Varen var nemlig udsolgt, forklarede en små-sur medarbejder, der ikke kunne hjælpe mig med NOGET som helst. Jeg havde ikke fået besked om den udsolgte vare, og det kunne ikke lade sig gøre at eftersende den. Jeg måtte skam bestille varen på ny -OG betale fragt igen! !!!!!!!! Jeg handler meget på nettet - og har aldrig oplevet så arrogant en behandling. Det er sidste gang, jeg handler her!

Kundeservice halter
1. Ventede på pakken i 4 uger
2. Fik ingen e-mail som undskyldning for forsinkelsen med forklaring hvorfor det er sådan og hvornår den forventes at komme.
3. Måtte ringe selv og spørge, fik svar "i næste uge", som viste sig at være løgn.
4. Til sidst fik pakken, hvor én af vareprøver var tom og uden låg...
P.S. Jeg elsker Origins produkter. I har rigtig gode tilbud:) lav bare noget med jeres kundeservice!!! E-mail-undskyldning er ikke noget mega svært ting og pak kundepakker mere omhyggeligt!

Rigtig dejlige produkter
Syntes det er en ok hjemmeside at finde rundt på. Lækre produkter til rimelige priser.
Syntes dog at det er VIRKELIG irriterende at de har en del produkter som er udsolgt. (i dette tilfælde flere af deres sæt eller hvad de hedder. Dem med flere produkter i). Det er da helt fair at de er udsolgt, men hvorfor skal jeg klikke mig igennem 5 udsolgte sæt? Det er jo ikke et produkt der kommer på lager igen, så de burde fjerne dem, så de ikke "forstyrre".
Har bestilt på siden én gang, og det var en fin oplevelse. Varene kom rimelig hurtigt. Kundeservice var lidt lang tid om at svare på en mail, men tilgengæld var servicen helt i top da de svarede.
Så det er ikke sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra Origins
Tilbud på spil du ikke må købe
Oprettet en børnekonto med tilknytning til en forældre mail. Så kommer der super gode tilbud på nye spil. Tilbagemeldingen er, at mail og password er forkerte - og så udløber tilbuddet.
Der er skrevet til helpdisk, men ingen retursvar. Når der så bliver ringet op, så viser det sig, at sagen er afsluttet uden svar til mig.
Svaret bliver så, at man ikke kan benytte tilbuddet når det er en børnekonto!
SPØRGSMÅL:
1) Hvorfor bliver der givet tilbud til dem der ikke kan benytte det?
2) Hvorfor kommer der ikke svar retur på forespørgsler til helpdesk?
3) Hvorfor lukker de blot helpdesk sagerne uden at svare?
4) Hvorfor er retursvaret at mail og password er forkert, når det ikke er tilfældet?
Når så alt dette ER sket - hvad gør helpdesk så for at hjælpe.... INGEN TING OVERHOVEDET!!!!!
Spørgsmålet til dem, om hvor jeg kan klage, og hvornår jeg kan forvente et svar på min klage er, at det er et amerikansk firma, så de er ikke forpligtet til at svare på klager...
ELENDIG KUNDESERVICE!

Besvarelse fra Origins
Ingen service og spild af tid.
Jeg ville bestille en af deres mors dags sæt, men havde et enkelt spørgsmål ang. en af cremerne, da deres beskrivelse var mangelfuld. Jeg måtte ringe op til dem 3 gange og blev hver gang stillet om til en med arbejder som ikke var til stede den dag. Jeg opgav at få svar over telefonen og mailede til dem ca 2 uger inden mors dag. Efter en uge uden svar mailer jeg dem igen og ca 3 dage inden mors dag, måtte jeg indse at mit spørgsmål bliver ignoreret og at jeg ikke når at få sættet hjem i tide og måtte desværre drøne i byen efter en nødløsning. Nu er det den 31/7 og jeg har aldrig hørt fra dem.
Jeg synes det er en urimelig grov og uprofessionel behandling og derfor får Origins 1 stjerne.
Efter anmeldelsen her er jeg blevet kontaktet og de beklagede fejlen og de sender mig en gave som undskyldning. Derfor får Origins nu 3 stjerne istedet..

Sikkert sted at handle
Ingen problemer med at købe og modtage sine varer og der er ofte dejlige ekstratilbud på hjemmesiden. Om man kan lide deres varer er jo individuelt, men jeg er meget tilfreds :)
Den bedste make-up og de bedste plejeprodukter
Origins - mit absolutte yndlingsmærke! Jeg kan ikke forstille mig et at skulle undvære deres skønne produkter igen.
Jeg vil særligt fremhæve følgende produkter:
1. Brighter By Nature™ SPF 30, et hudtone-korrigerende makeup - aldrig har jeg fået så mange komplimenter for at have fået en så flot hud i ansigtet - et fantastisk produkt!
2. Dr. Andrew Weil for Origins™ - Conditioning Lip Balm with Turmeric, super godt produkt til velplejede læber, og drøj i brug!
3. GinZing™ Energy-boosting moisturizer, verdens bedste dagcreme, den tilføjer fugt uden at huden bliver fedtet.
Sidst men ikke mindst:
4. Drink Up Sugars™ - Fugtgivende læbe-balm i super fine farver som indeholder en masse pleje også.
Jeg har nu bestilt hos webshoppen mange gange og har altid modtaget varerne efter et par hverdage. Der følger altid lækre vareprøver med og ofte er der super gode tilbud på hjemmesiden! En enkelt gang eller 2 har jeg returneret produkter hvilket der ikke har været problemer med. Kundeservice er god til at vejlede ved spørgsmål (jeg ringede til dem da jeg havde et spørgsmål til én af deres lipgloss ift. farvevalg) især deres Facebook side besvarer henvendelser forholdsvis hurtigt. Jeg kan kun anbefale Origins.
Mvh. M. Andersen
Overholdt alle aftaler
Lækre produkter på fin og overskuelig hjemme side. Det var de rigtige varer som kom og endda til tiden. Synes det er fed service, at man kan vælge gratis vareprøver med i sin bestilling og på denne måde få afprøvet andre produkter. Jeg har handlet på hjemmesiden omkring 4-5 gange nu og aldrig haft problemer der og jeg vil fortsætte med at komme mine Origins produkter der
Super hurtig levering
Bestilte varer den 21.07.14 og modtog dem 3 dage senere med de ønskede vareprøver. Der var flere pakketilbud, som var billigere end fx matas/Magasin.