Na het overlijden van onze dierbare moesten wij de woning laten leeghalen. Dit was emotioneel en stressvol, maar Ontruimingsexpert Nederland heeft ons hier enorm goed bij geholpen. Alles werd respe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Professioneel bedrijf alles met 1 telefoontje geregeld ben er erg blij mee. Al die oude meubels afgevoerd had nergens meer omkijken naar. Top!!
Virksomheden har svaret
Wij zijn fijn geholpen. Alles is netjes achtergelaten. Ik zou de volgende keer zeker weer met Ontruimings Expert Nederland contact opnemen.
Virksomhedsoplysninger
- ontruimingsexpert.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldige service!
Normaal schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar voor Ontruimings Expert Nederland maak ik graag een uitzondering. We hadden een woning die jarenlang vol stond en eerlijk gezegd zagen wij er enorm tegenop. Vanaf de eerste bezichtiging voelde het direct vertrouwd. Geen glad verkooppraatje maar gewoon duidelijk uitleggen wat er moest gebeuren en wat het zou kosten.
Op de dag van de ontruiming stonden ze vroeg voor de deur en binnen een paar uur werd er ongelofelijk hard gewerkt. Oude meubels, vloerbedekking, kapotte spullen, alles werd direct afgevoerd. Wat mij vooral opviel was hoe netjes ze tussendoor werkten; geen chaos of troep in de portiek zoals je vaak ziet bij andere bedrijven. Aan het einde van de dag was de woning gewoon volledig leeg en schoon genoeg om direct over te dragen aan de woningbouw.
Ook fijn dat ze goed bereikbaar waren via WhatsApp en steeds foto’s stuurden van de voortgang. Dat gaf echt rust. Als iemand een betrouwbaar ontruimingsbedrijf zoekt in regio Leiden voor een woningontruiming, seniorenwoning of spoedontruiming, dan zou ik deze jongens zonder twijfel aanraden.
Ontruiming experts
Voor de ontruiming en schoonmaak na ons evenement hebben wij gekozen voor Ontruimingsexpert Nederland en daar zijn we erg tevreden over. Na afloop van het evenement stond het team direct klaar om alles snel en gestructureerd aan te pakken. Tafels, materialen, afval en overige spullen werden efficiënt verwijderd en afgevoerd, waardoor de locatie binnen korte tijd weer netjes en bruikbaar was.
Wat wij vooral prettig vonden was de duidelijke communicatie en het meedenken tijdens het hele proces. Er werd netjes gewerkt, afspraken werden nagekomen en er werd goed rekening gehouden met de planning van de locatie. Ook de schoonmaak achteraf was uitstekend verzorgd. De ruimtes zijn schoon, overzichtelijk en bezemschoon opgeleverd.
Daarnaast vonden wij het fijn dat bruikbare materialen en spullen waar mogelijk duurzaam werden verwerkt of hergebruikt. Het team werkte professioneel, vriendelijk en zonder overlast.
Wij raden Ontruimingsexpert Nederland absoluut aan voor evenementen ontruiming en schoonmaak. Betrouwbaar, snel en alles van A tot Z geregeld.”
Great experience
Great experience. Good communication and perfect service!
Super ontruimingsdienst
Super ontruimingsdienst. Snel, efficient en secuur.
Zeer tevreden
Alles werd respectvol, netjes en professioneel geregeld. De communicatie was duidelijk, afspraken werden nagekomen en de woning is volledig bezemschoon opgeleverd. Ook fijn dat bruikbare spullen nog naar de kringloop zijn gegaan.
Het gaf veel rust dat alles van A tot Z werd geregeld. Zeker aan te raden voor iedereen die een woning moet laten ontruimen na een overlijden.
Zeer tevreden over de service van deze…
Zeer tevreden over de service van deze twee jonge ondernemers. Ze hebben alles netjes en zorgvuldig opgeruimd en alles schoon achtergelaten. Ze werken professioneel, zijn vriendelijk en komen hun afspraken na. Mooi om te zien dat jonge ondernemers zo gemotiveerd en betrouwbaar te werk gaan. Zeker een aanrader!
Fijne ervaring
Vriendelijke gasten en een fijn contact! Werken snel en zijn duidelijk
Binnen één dag ontruimt
Binnen één dag ontruimt. Ziet er goed uit. Bedankt toppers!
Alles behalve respectvol en professioneel of betrouwbaar.
DIT IS WAT ZEI ZEGGEN TE BIEDEN !!!
wij zorgen dat alles snel en netjes wordt geregeld.
Twee jonge ondernemers met een sterke werkmentaliteit en oog voor detail. Wij begrijpen dat een woningontruiming vaak een moeilijke of stressvolle situatie kan zijn. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen wij voor een zorgvuldige en respectvolle aanpak.
Onze missie is om iedere woning snel, professioneel en bezemschoon op te leveren volgens de eisen van de woningbouw of verhuurder.
Dit is wat zij werkelijk bieden.....
Zijn afspraken niet nagekomen , woning was niet klaar voor oplevering , en zijn afspraken meerdere malen niet nagekomen .
Spullen van overledenen zo op straat geknald ipv naar de kringloop , laminaat niet gebundeld voor het grofvuil zoals beloifd en afgesproken ,
ene grote bende was het , met als gevolg dat het grofvuil het niet mee heeft genomen !
Met alle gevolgen van dien .
Ontzorgen was niet aan de orde , heel veel stress en ellende heeft het gebracht , waardoor wij zelf nog aan de slag konden .
Glas en spiegels alles lag zo op straat , niks netjes aangeboden zoals afgesproken , en proberen mij de schuld in de schoenen te schuiven .
Ik had duidelijke afspraken gemaakt met grofvuil en met de ONTRUIMING EXPERTS .
Tot overmaat van Ramp mijn sleutelbos ook nog mee genomen , die zouden ze de volgende dag terug brengen , wat ze niet hebben gedaan , kreeg ik pas bijna week later !
Gelegenheid zat gehad en afspraken gemaakt die allemaal niet zijn nagekomen , dus onzin deze reactie !!
Ik heb ter plekke aangeven dat dit niet door de beugel kon !
Met alle gevolgen van dien, die ik jullie nog bespaar !

Toppers
We zijn heel blij met hoe netjes de ontruiming is verlopen. Super blij met het resultaat. Toppers!
Top ervaring!
Super!
Een heel fijn en net bedrijf. Het contact verliep erg soepel en de afspraken werden nagekomen, zeker een aanrader!
Goed en net bedrijf
Goed en net bedrijf. Komen afspraken na en werken professioneel.
Aanrader!

Helemaal goed
Niks op aan te merken. Alles volgens afspraak geregeld en netjes gewerkt

Top werk afgeleverd
Top werk afgeleverd, bedankt voor de fijne samenwerking👌

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland
Super fijne ervaring met Ontruimings…
Super fijne ervaring met Ontruimings Expert Nederland. De woning van mijn moeder moest snel leeg vanwege de oplevering aan de woningbouw. Alles werd netjes geregeld en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke mannen en duidelijke prijs vooraf.

Top bedrijf
Alles was snel en netjes geregeld. Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland
Snelle afhandeling en fijne gasten om…
Snelle afhandeling en fijne gasten om mee te werken. Zeker aan te raden!

Zeker een aanrader
Goed en snel geholpen door dit professionele en klantvriendelijke bedrijf!

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.