Ontruimings Expert Nederland Anmeldelser

4,6

Deze mannen leveren echt geweldig werk! Komen afspraken na, makkelijk in de omgang en werken hard door. Zou ze 100% aanbevelen.

Na het overlijden van onze dierbare moesten wij de woning laten leeghalen. Dit was emotioneel en stressvol, maar Ontruimingsexpert Nederland heeft ons hier enorm goed bij geholpen. Alles werd respe... Se mere

Professioneel bedrijf alles met 1 telefoontje geregeld ben er erg blij mee. Al die oude meubels afgevoerd had nergens meer omkijken naar. Top!!

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Ontruimings Expert Nederland. Vanaf het begin was er snelle en duidelijke communicatie via mail, whatsapp en telefoon. Aan de hand van foto's kon... Se mere

Svarer typisk inden for 2 uger

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super fijne ervaring met Ontruimings…

Super fijne ervaring met Ontruimings Expert Nederland. De woning van mijn moeder moest snel leeg vanwege de oplevering aan de woningbouw. Alles werd netjes geregeld en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke mannen en duidelijke prijs vooraf.

12. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review!

Fijn dat wij u in deze situatie snel hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat een woningontruiming voor een ouder vaak veel regelwerk met zich meebrengt, daarom proberen wij alles zo goed mogelijk uit handen te nemen.

Top bedrijf

Alles was snel en netjes geregeld. Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

10. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hebben samen snel kunnen schakelen waardoor de woning binnen één dag netjes ontruimd en bezemschoon opgeleverd kon worden.

Wij hebben de samenwerking ook als erg prettig ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Snelle afhandeling en fijne gasten om…

Snelle afhandeling en fijne gasten om mee te werken. Zeker aan te raden!

5. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review Tijn!
De samenwerking was ook voor ons erg prettig. Fijn dat alles snel geregeld kon worden en dat we de woning bezemschoon hebben kunnen opleveren.

Bedankt voor het vertrouwen!

Zeker een aanrader

Goed en snel geholpen door dit professionele en klantvriendelijke bedrijf!

28. februar 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review Lucas!
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hebben de communicatie ook als erg prettig ervaren en het was een leuke opdracht om te mogen doen.

Bedankt voor het vertrouwen in Ontruimings Expert Nederland!

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf alles met 1 telefoontje geregeld ben er erg blij mee.
Al die oude meubels afgevoerd had nergens meer omkijken naar.
Top!!

15. februar 2026

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles met één telefoontje geregeld kon worden en dat u nergens meer omkijken naar had. Dat is precies waar wij naar streven bij een woningontruiming.

Bedankt voor het vertrouwen in Ontruimings Expert Nederland!

Alles netjes ontruimd

Alles netjes ontruimd, eerlijke mensen. Zeker aan te raden

10. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de fijne review Edgar!
Goed om te horen dat alles netjes is ontruimd en dat u onze manier van werken waardeert. Wij vinden eerlijkheid en netjes werken erg belangrijk bij iedere woningontruiming.

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Ze werken netjes

Ze werken netjes, proper en snel. Ze regelen alles van A tot Z.

5. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review Mickey!
Goed om te horen dat u onze manier van werken als netjes en snel heeft ervaren. Wij proberen altijd alles van A tot Z te regelen zodat klanten er zo min mogelijk omkijken naar hebben.

Bedankt voor het vertrouwen in Ontruimings Expert Nederland.

Wij zijn fijn geholpen

Wij zijn fijn geholpen. Alles is netjes achtergelaten. Ik zou de volgende keer zeker weer met Ontruimings Expert Nederland contact opnemen.

7. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor uw mooie woorden Jady!
Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat alles netjes is achtergelaten. Wij vinden het belangrijk dat een woning na een ontruiming netjes en bezemschoon wordt opgeleverd.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Ontruimings Expert Nederland. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Thomas Hoekstra

Professioneel en discreet

Professioneel en discreet. Zeker een aanrader.

6. marts 2026

Besvarelse fra Ontruimings Expert Nederland

Bedankt voor de mooie review Sammy!
Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en discreet heeft ervaren. Dat is precies waar wij bij Ontruimings Expert Nederland voor staan.

Mocht u of iemand in uw omgeving nog hulp nodig hebben bij een woningontruiming, verhuizing of bezemschoon opleveren van een woning, dan helpen wij graag.

Met vriendelijke groet,
Thomas Hoekstra