Hvordan kommer man i kontakt med jer jeg har en ps5 som har hardware problemer og sony vil ikke hjælpe da den er over 12 mdr garanti og i denmark har vi 2 år reklamationsret så hvor dan kommer man... Se mere

Jeg har været utrolig glad for at handle ved Ongadgets.dk. Jeg oplevede et par tekniske problemer med mit produkt, hvoraf personalet var rigtig gode til at løse problemet ved hurtig respons.... Se mere

Jeg kan varmt anbefale dem, de er super profesionelle og svare virkeligt hurtigt tilbage. Jeg var så uheldig at få tilsendt et par høretelefoner som desværre ikke virkede efter hensigten. Men... Se mere

Mandag den 13-12 bestilte jeg en Roborock, fredag havde jeg stadig ikke hørt fra GLS. Tog kontakt til Ongadgets fredag ved 17 tiden. Her til morgen fikjeg en e-mail, at min pakke var klar til afhen... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Ongadgets er desværre lukket pga. personlige årsager.

3,7

Middel

Hurtig levering og god service

Hurtig levering.
Rigtig god service og hjælp da jeg henvendte mig på mail til kundeservice.

21. januar 2022

Hej Kia

Det glæder os at du er tilfreds med vores service.
Du må fortsat have en rigtig god aften. 😊

Hurtig levering :-)

Jeg bestilte et par Airpods mandag, kunne hente dem onsdag morgen, så det var fedt :-)

20. januar 2022

Hej B. Hansen

Tusind tak for feedback, det glæder os at du er tilfreds med vores service. 😊

AirPods reklamation

Købte AirPods - de havde en fejl og blev ombyttet uden bøvl! God kommunikationen hele vejen igennem - spurgte uddybende og venligt. Hurtigt ekspeditionstid og hurtigt levring.

14. januar 2022

Hej Jeanett

Tusind tak for din feedback. Det er bare så dejligt at høre du er glad for vores service. 😍

Hurtig levering.

14. januar 2022

Hej Niels

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive din anmeldelse. 😍

Fantastisk!

Fantastisk!
Bestilte onsdag og havde pakken torsdag.

13. januar 2022

Hej Sussi

Det er så dejligt at høre du er glad for vores service. Tusind tak for din anmeldelse. 😘

Ongadgets.dk

Der er ingen skmangler forklaring om brug a denrivelse med hvordan man…

Der er ingen skrivelse med hvordan man dkal bruge den,jeg forstår ikke hvornår den oplader ig hbor længe den skal oplades for at virke

13. januar 2022

Kære Ea

Tak for din anmeldelse. Brugsanvisning er på bagsiden af pakken. Du er meget velkommen til at kontakte vores supporter, hvis du fortsat har brug for vejledning til brug af batteriet.

Ongadgets.dk

Den 13-12-21 kl 16.10 bestilte jeg en…

Mandag den 13-12 bestilte jeg en Roborock, fredag havde jeg stadig ikke hørt fra GLS. Tog kontakt til Ongadgets fredag ved 17 tiden. Her til morgen fikjeg en e-mail, at min pakke var klar til afhentning.
Bedre kundeservice skal man da lede længe efter 😘
10 stjerner herfra

17. december 2021

Hej Eva

Tak for din anmeldelse. Vil du venligst kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer? Så kan vi hjælpe dig med at lokalisere din pakke.

Vi trækker pengene når en pakke er afsendt fra vores lager. GLS scanner først pakken ind i systemet når den når deres sorteringscenter i Horsens. Pt. er der rigtig mange pakker i omløb, muligvis sidder pakken fast i systemet.

Vi beklager ulejligheden, og ser frem til din tilbagemelding. 😊

Med Venligst Hilsen

Bestilte en PS5 d.7 december

Bestilte en PS5 d.7 december, da status var levering 1-2 dage. Næste morgen, d.8, blev der oprettet label til afhentning af fragtfirma, men siden er der intet sket, og nu er der gået 5 dage, uden pakken er kommet videre.

Er klar over, at der er rift om varerne og særligt i denne tid, men det virker lidt suspekt, at der intet sker nu.

Opdatering: efter hurtigt tjek fandt de fejlen og har eftersendt en ny maskine med et ekstra spil. Umiddelbart fin og fornuftig løsning. Godt tilfreds med deres respons.

12. december 2021

Hej Mathias

Tak for din anmeldelse. Vil du venligst sende os en mail med dit ordrenummer? Så følger vi op på sagen.

Vi beklager ulejligheden, og ser frem til din tilbagemelding. 😊

Opdatering: GLS har sendt pakken retur fordi den er blevet skadet under transport. Vi har d.d sendt en ny pakke med et ekstra spil til Mathias som kompensation for ulejligheden.

Med Venligst Hilsen

PS5 100 stjerner…

PS5 100 stjerner…jeg har købt en PS5 og jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde…
Kundeservice:100% iorden, hurtigt svar, sød og rar
Levering: lynhurtigt og i en anonym kasse
Produktet: PERFEKT‼️
Jeg vil til en hver tid anbefale hvem som helst at handle hos ongadgets.dk

11. december 2021

Kan klart anbefales

Bestilte en Roborock S7 kl 14.30 og allerede dagen efter fik jeg en sms om at den var leveret til pakkeshop, kanon service og mega hurtig levering, kan klart anbefales

8. december 2021