Hvordan kommer man i kontakt med jer jeg har en ps5 som har hardware problemer og sony vil ikke hjælpe da den er over 12 mdr garanti og i denmark har vi 2 år reklamationsret så hvor dan kommer man... Se mere

Jeg har været utrolig glad for at handle ved Ongadgets.dk. Jeg oplevede et par tekniske problemer med mit produkt, hvoraf personalet var rigtig gode til at løse problemet ved hurtig respons.... Se mere

Jeg kan varmt anbefale dem, de er super profesionelle og svare virkeligt hurtigt tilbage. Jeg var så uheldig at få tilsendt et par høretelefoner som desværre ikke virkede efter hensigten. Men... Se mere

Mandag den 13-12 bestilte jeg en Roborock, fredag havde jeg stadig ikke hørt fra GLS. Tog kontakt til Ongadgets fredag ved 17 tiden. Her til morgen fikjeg en e-mail, at min pakke var klar til afhen... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Ongadgets er desværre lukket pga. personlige årsager.

3,7

Middel

Jeg valgte at handle med ongadgets.dk…

Jeg valgte at handle med ongadgets.dk da jeg havde læs og hørt, at de skulle være reelle og de har ikke svigtet. Jeg oplevede faktisk en del problemer med et sæt AirPods Pro jeg købte, men Ongadgets svigtede mig ikke, meget professionel håndtering det selv om alt foregik via mail.

12. marts 2022

Super service.

Alt er som det skal være, købte en ps5 hos dem og der er intet at sætte en finger på. Super god service og hurtig til at svare på spørgsmål.

3. marts 2022

Fantastisk service og hurtig levering!!

Fantastisk service og hurtig levering!!
Havde lidt begyndervanskeligheder med at "kommunike" med min nye Robotstøvsuger, hvorfor jeg et par gange har kontaktet firmaet. Fik hurtigt fyldestgørende svar retur. Ikke sidste gang jeg køber noget hos Ongadgets!!!!
Doris Liebum

23. februar 2022

Super service!

Super service!

Hurtigt svar over mail. Og hurtig levering.
Spil og controllere billigere end alle andre steder!
Og så havde de 2 PS5 til fornuftig pris når man tænker på manglen og hvad andre tager.
Køber helt sikkert igen

17. februar 2022

Ikke eksisterende kundesupport

Super ringe service. Har skrevet to gange til dem på email, men intet svar fået. Snart 10 dage siden! Har opgivet køber aldrig der igen!

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre, vi plejer at svare hurtigt tilbage når vi har modtaget en henvendelse. Du kan også nå ud til os via livechat når der er gået længere tid med svaret.

Vi har efter følgenden søgt efter dit navn og fandt begge dine e-mails i vores spam, muligvis pga. du sendte via din erhverv-mailadresse. Din henvendelse er nu besvaret af vores supporter.

Vi beklager mange gange ulejligheden. 😊

Hej Jens

Tusinde tak for din anmeldelse, det glæder os du er tilfreds med vores service.

Du må fortsat have en rigtig god weekend. 😊

Ongadgets.dk

Jeg var en smule skeptisk

Jeg var en smule skeptisk, da jeg købte fra ongadgets. Men min skepsis blev gjort til skamme. Hurtig spedition og varen modtaget næsten dagen efter er præcis det man ønsker. Kan klart anbefale dem

Hej Niklas

Tusinde tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glad for at høre.

Du må have en rigtig god weekend. 😊

Virkelig hurtigt levering

3. februar 2022

Hej Mathias

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glæde for du er tilfreds med vores service. Rigtig god weekend. 😊

Fik min ordre som var en ps5

Fik min ordre som var en ps5, er yderst tilfreds med handlen og prisen.

2. februar 2022

Hej Daniel

Tusinde tak for din anmeldelse, den glæder os meget samt tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi takker også mange gange for handlen.

Dårlig kvalitet

Har købt et par trådløse hovedtelefoner til min far. Efter et år kan de ikke holde strøm mere end 30 minutter og er derfor fuldstændig ubrugelige. Ongadgets mener at det er forventeligt at et genopladeligt batteri ikke holder længere end det. Har aldrig oplevet tilsvarende med lignende produkter. Jeg vil til hver en tid ikke anbefale at købe produkter derfra hvis det er den kvalitet de forhandler.

Efter Ongadgets blankt har afvist min reklamation grundet det er forventeligt at produktet har kort holdbarhed sender de (efter min anmeldelse her) en mail med spørgsmål omkring hvordan produktet er blevet brugt, for så at vende tilbage og sige at det nu pludselig er min egen skyld det ikke virker og åbenbart ikke længere er hvad man kan forvente. Jeg skulle havet opladet dem når der var 30% strøm tilbage og max oplade dem til 80%. Jeg aner ikke hvordan man skal kunne gøre det. Det er et par høretelefoner.
Dårlig kundeservice og virkelig uprofessionel opførsel.

2. februar 2022

Hej Julie

Tak for din anmeldelse. Som vi har forklaret pr. mail, det er skadeligt for et litium-ion-batteri at aflade det fuldstændigt i en længere periode. Du skrev det har primært opladet natten over, det slider også mere end nødvendigt på batteriet når din far oplader på den måde.

For at noget er en mangel/fejl efter købeloven, så skal manglen/fejlen eller årsagen til den være til stede på købstidspunktet.

Reklamationsretten dækker defekter fra producentens side, men desværre ikke ved 14 mdr. fejlagtig brug havde mere end nødvendigt slidt batteriet ned, og derfor ikke dækket af reklamationsretten. iflg. købeloven https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/test-og-raad/elektronik/typiske-fejl-i-elektronik/genopladelige-batterier/ under "Genopladelige batterier".

Vi har på intet tidspunkt skrevet "batteriet har forventeligt kort levetid". Vi skrev "det kan vurderes at batteriet var funktionelt ved køb, og at det efterhånden er blevet slidt ned."

Vi håber, at vi har givet et forståeligt svar af afgørelsen. Ellers må du meget gerne kontakte os igen. Du må fortsat have en rigtig god aften. 😊

Ongadgets.dk

Har lige fået min produkt i meget god stand

Har lige fået min PS5 og kan bekræfte at alt er som det skal være og alting er i god stand.

Så nej få folk der tror det er en skam hjemmeside, så passer det ikke.

27. januar 2022

Hej N. Adamsen. J

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at høre du er glad for vores service, og varen er modtaget i god behold. Vi har pakket varen godt ind for at undgå transportskader.

Vi er e-mærket, er samarbejdspartner med Pricerunner, og har base i Brædstrup. Så nej, vi er ikke en falsk webbutik.

Du må have en rigtig god weekend når du når dertil. 😊

Ongadgets.dk

Super god service og hurtig…

Super god service og hurtig tilbagemelding :)

26. januar 2022

Hej Victor

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at du har været glad og tilfreds med vores service. 😊