Tænk at man kan have så lav moral at man bevidst dobbeltbooker bryllups selskaber. Få dage før den store dag opdigter man en historie om at man er gået konkurs og har mistet sin alkoholbevilling, og r... Se mere
Fantastisk fødselsdagsfest Var gæst til min bedste vens 50 års fødselsdag på Ocean Club. Super hyggeligt sted og rigtig god stemning. Vil helt sikkert booke min egen fest der. Tak for mad, lækre dri... Se mere
Bedste bryllupsfest i årevis på OC ifølge vores gæster: Vi kan på alle måder varmt anbefale OC til bryllupper, store fester, firmafester, runde fødselsdage, dåb etc etc. WAAAUUUW et team OC -... Se mere
Vi havde en perfekt dag, aften og nat i fede omgivelser med super engageret personale. God mad og vin og ikke mindst dj og cocktails, super bryllupskage, super fotograf og en fest vi og vores g... Se mere
Andre kiggede også på
God mad FANTASTISK service :0)
Jeg var på Ocean Club og spise med min kæreste i aften. Vi havde en super hyggelig aften med god mad og den bedste service jeg har oplevet meget længe. Det var vores første besøg på Ocean Club men bestemt ikke det sidste. Kan klart anbefales.
Elendig service
Virksomheden har lokaler et yderst attraktivt sted - flot udsigt i en maritim atmosfære.
Første gang jeg stiftede bekendtskab med virksomheden var, da jeg var til fest på stedet. Jeg glemte min jakke på stedet og kontaktede efter 20 minutter restauranten for at høre, om de kunne finde jakken og passe på den. Fik fandt i en gut, som lovede at kigge efter den med det samme. Jeg fortalte hvor den var, og ventede i fem minutter mens han "ledte". Derefter kom han tilbage og fortalte, at den var væk.
Dagen efter kørte jeg alligevel derhen for at se om den var der, og fandt jakken nøjagtigt hvor jeg havde hængt den.
Anden gang var, da jeg i firma-sammenhæng var blevet bedt om at arrangere en fest på stedet. Efter at have givet dem mit navn og telefonnummer 5 gange - uden at overdrive - og stadig ikke have modtaget et tilbud, selv om de havde haft i alt 14 dage til at nå det, og hvor jeg havde rykket for tilbud flere gange, har vi opgivet. Vi tør simpelthen ikke feste et sted, hvor servicen er så dårlig. Siden da har jeg også hørt om flere selskaber, som har fået oplevelsen af kaotisk service og elendig betjening.
Jeg kan ikke anbefale nogen, at feste det sted!