Der gik ca 15 min fra bestilling til 6-7 kg BARF var klar til afhentning af Bring og skulle sendes fra Nordjylland til Sjælland. På ca 24 timer var de fremme og stadig frosne. Det er som altid super k... Se mere
Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den b... Se mere
Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . O... Se mere
Godt nytår, Karina - og tak for din super service ! Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden.... Se mere
Rigtig god service og hurtig levering
Lækre produkter og god service.
Lækre produkter og god service.
Har aldrig haft problemer når vi har handlet her
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, meget serviceminded og hurtig levering. Derudover er kødet også af en god kvalitet
Helt klart fem stjerner!
Meget fin og personlig service hos Petpro!
Varerne kommer lynhurtigt!
Hurtig levering lige til døren
Elsker det her univers og helt…
Elsker det her univers og helt fantastisk kundeservice
Buller er super glad for maden og…
Buller er super glad for maden og leveringen var hurtig👍
Meen Buller er en stor hund, så jeg køber stort ind = 2 kg. Disse er dog håbløst indpakket i runde pølser 🤔
De tager mega meget plads i fryseren, og er ikke særligt nemme at optø…..
Hurtig levering og gode produkter
Det er vist 3. gang, jeg giver Petpro 5 stjerner😁 effektiv ekspedition og hurtig levering . Og min hund, Woody, bare eeeelsker det Barf kød, jeg køber hos jer
Bedste hjemmeside!
Bedste hjemmeside! Barf til fornuftig pris og fine tilbud. Hurtig levering, klager ikke! Kan klart anbefales! 😊👍🏻
Bestilte det forkerte
Bestilte det forkerte
Ingen problemer med at få det lavet om
Og hurtigt behandling af min order
Hurtig levering og fine varer
Hurtig levering og fine varer. Min hun d
elsker det og det er ædt på 2 minutter.
Enestående kundeservice!
Jeg har brugt PetPro i over 2 måneder nu og er mere end tilfreds!
Jeg har en Siberian Husky da er virkelig kræsen og svær at få til at spise. Han er snart 5 år og har været sådan hele sit liv. Vi har prøvet alt.
Vi kørte ind til butikken da vi fik høre af en kollega at hendes hund var begyndt at spise efter at hun gik over til 50% BARF og 50% Platinum hundefoder efter at have været nede i butikken.
Vi gik fantastisk hjælp! Vi hade hunden med og vi kiggede på forskellige ting og snakkede fram og tilbage. Det jeg mest kunne lige var at det ikke var noget med at prøve at få os at købe så meget som muligt. Vi købte lidt små pakker at prøve for at se hvad hunden kunne lige og så bestilte vi mere af det han faktisk spiser.
Han spiser idag altid sin BARF del af maden når vi giver den og spiser for det meste sit tørfoder om aftenen. Han kan ikke lige alt BARF vi prøvet men han spiser i hvert fald hver dag og det har været svært for os i hele hans liv.
Virkelig god kundeservice og hurtig levering
Virkelig god kundeservice.
De vejleder grundigt og gode til at forklare. Jeg køber kun min lille hunds vådfoder hos petpro.
Der er hurtig levering og en lille personlig hilsen som giver et smil på læben.
Helt igennem perfekt
Hurtig levering, høj kvalitet og helt fantastisk kundeservice!
BEDSTE TØRFODER
Wow, det bedste tørfoder jeg endnu har oplevet (Platinum med lam). Har en kræsen og sart spiser, så har prøvet det meste. Han er så vild det her foder. Desuden pænt pakket og med en sød besked.
Virkelig god service
Jeg ringede for at høre hvornår en udsolgt vare, ville være tilbage igen. Jeg kom ikke igennem, men 5 min senere ringede Karina tilbage. Jeg fik svar på mit spørgsmål og vi fandt et alternativ til det jeg manglede.
Jeg bestilte BARF på frost og dagen efter blev det leveret på min adresse, stadig frossen.
Dette var mit andet køb og begge gange har jeg fået en fantastisk service.
Super hurtig levering 👍