Der gik ca 15 min fra bestilling til 6-7 kg BARF var klar til afhentning af Bring og skulle sendes fra Nordjylland til Sjælland. På ca 24 timer var de fremme og stadig frosne. Det er som altid super k... Se mere

Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den b... Se mere

Godt nytår, Karina - og tak for din super service ! Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden.... Se mere

4,9

Kan kun anbefales

Super god vejledning til valg af det rigtige produkt. Har en hund, der kun tåler kanin og fisk, og at finde kanin-barf bliver sværere og sværere. Vi er dybt afhængige af PetPro, som heldigvis altid har tingene på lager og leverer indenfor den lovede tid. Kan varmt anbefales! 😊

18. august 2024

Jyske priser, nem levering og alt i alt bare NATURTRO

Først og fremmest tak til Karina for den fantastiske shop. Alle de lækre produkter som mine engelske bulldogs kan få (okse) fordi det er naturlige ingredienser. Jeg har delt mit køb med mine bulldog venner på Facebook - og de skal helt sikkert ind og købe selv fremover. Jyske priser, nem levering og alt i alt bare Naturtro!

21. juni 2024

God og overskuelig hjemmeside og…

God og overskuelig hjemmeside og rimelig god levering. Desværre kan jeg nu konstatere - efter at være begyndt at bruge produkterne - at de ikke lever op til indholdsfortegnelsen. Købte blandt andet oksekød, 1 kg skulle der være i pakken. Har nu været igennem 3 og der har ikke været 1kg i nogle af dem. Rent “muskelkød” som fremgår af indholdsfortegnelsen er vi også en tilsnigelse. Sidst, det må være nogle ret ærgerlige hygiejneforhold de er skåret op under siden det ikke må komme i nærheden af fødevare og kan indeholde diverse.

25. maj 2024
Nutriment-logo

Besvarelse fra Nutriment

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at vores produkter ikke har levet op til dine forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, da vi bestræber os på at levere tilfredsstillende produkter og løse eventuelle problemer.

Dyrefoder ligger under kategori 3 fødevarer og må derfor ikke komme i nærheden af fødevarer til mennesker. Det gælder alt mad til dyr. Et regelsæt vi naturligvis følger, for at beskytte menneskers sundhed.

Vores råvarer kommer fra slagterier og færdigproduceres på vores egen produktionsfabrik. Vi er fuldstændig gennemsigtige og oplyser alle ingredienser på vores hjemmeside. Det finder du ved at klikke ind på hvert enkelt produkt på webshoppen.

Har du spørgsmål, er du ALTID velkommen til at give os et kald.

Ønsker dig en god dag.

Kærlig hilsen
Karina.

Køber derfra igen!!

Relativt hurtigt fragt, kattene elsker kyllingehjerter, jeg kommer 100% til bestille derfra igen, men en af Barf varianterne var meget blød i forhold til de andre som var frosne, så tænker at den er optøet.

28. maj 2024
Nutriment-logo

Besvarelse fra Nutriment

Hej Julie,

mange tak for din fine anmeldelse.

Hvis du har modtaget nogle produkter fra os, som ikke har været i orden ved leveringen, vil vi altid gerne, at du retter henvendelse til os, så vi kan finde en løsning.

Rigtig god dag til Jer 😊

Kærlig hilsen
Karina

Ærligt firma !

Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . Og Kiki elsker dåsemad , snacks og tørfoder fra PETPRO . Kiki & Mor vil til enhver tid anbefale PETPRO for et sikkert køb . Absolut 5 stjerner til PETPRO herfra .

23. maj 2024

Den sødeste service!

Den sødeste service!
Vores super kræsne labradoodle ELSKER jeres Barf. Har aldrig set hende spise med den glæde før nu. Vi er faste kunder fremover.
At der også er en personlig hilsen med i pakken, viser os at det er nogle der brænder for det de gør og gerne vil gøre det personligt. Man blir helt glad inden i.
De bedste anbefalinger både på produkterne og servicen.
Tak for det.

Kh
Charlotte Kirchhoff
Og Ikke mindst Esther (vores labradoodle)

6. maj 2024