Der gik ca 15 min fra bestilling til 6-7 kg BARF var klar til afhentning af Bring og skulle sendes fra Nordjylland til Sjælland. På ca 24 timer var de fremme og stadig frosne. Det er som altid super k... Se mere

Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den b... Se mere

Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . O... Se mere

Godt nytår, Karina - og tak for din super service ! Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden.... Se mere

4,9

Som altid, super service og igen der bliver arbejdet for at få det man har bestilt, PetPro! Vi ses til oktober, når der skal bestilles igen. God sommer.👌🏻

20. juli 2025

Altid god service

Altid god service. Meget hjælpsom , og rigtig gode produkter . Som svigersøn siger , hunden får det bedste 😀 og får bedre kød 🍖

10. juli 2025

Dejligt nemt at bestille

Dejligt nemt at bestille, kan selv hente eller få leveret.
Jeg henter altid varerne da jeg nyder at få en snak med altid smilende Karina.
Kan varmt anbefale PetPro til alle der elsker deres dyr :-)

26. maj 2025

Super sortiment, men hvorfor forsvinder det?

Vi er meget glade for jeres leveringsmuligheder af BARF-produkter og -tilbehør, da jeg har en hund med udiagnosticeret madallergi. Al tørfoder fra dyrlægen, uanset type, får vores hund til at reagere voldsomt med pletter/sår, svampe- og bakterieinfektioner, og senest struvitsten og urinvejsbetændelse flere gange. Så vi startede med hestekød tilføjet plantebaseret foderolie, og på få måneder har vores lille ven generelt aldrig haft det bedre på samtlige ovennævnte punkter - hvilket har været den største fornøjelse at være vidne til. Karina har også flere gange været super hjælpsom over telefonen, hvilket bestemt er værdsat.

Det der mest trækker PetPro ned i point hos os, er udfasningen af meget af sortimentet uden forklaring. Vi har været glade for "Naturtro alt-i-en" serien, som nu erstattes af produkter, der kræver mere tilberedning og fryseplads – en udfordring i en mindre lejlighed uden kummefryser.

Som en tilføjelse: De røde klistermærker om forsigtig håndtering ignoreres af fragtfirmaet. Vores pakker ankommer 9 ud af 10 gange ødelagte. Dette har intet med PetPro at gøre, blot en heads-up.

12. maj 2025

Jeg har brugt PetPro længe nu og jeg…

Jeg har brugt PetPro længe nu og jeg bliver ved med og handle der😊 varer bliver hurtig pakket og sendt til os det kan ikke blive bedre. Når jeg har spørgsmål så ringe jeg og få altid 😊hjælp, tak🐩

5. maj 2025

Begyndende optøning af frostvare ved levering og fejllevering til pakkeshop og ikke ved hoveddøren

Først blev varen - frossen barf fra et tysk firma - ikke leveret til døren, men til en pakkepost. Det var BRING, der kludrede i det. Jeg ringede til Karina og hun beklagede.
Dernæst var varen - pakkerne med frossent barf - begyndt at tø op i kanterne. Dette påtalte jeg også overfor Karina. Hendes svar var, at det kunne hun ikke forstå.
Og det kan jeg heller ikke. For jeg stod med den konkrete oplevelse. Jeg betalte 60 kr. for flamingo-kassen. Der var ikke låg på flamingo-kassen og indpakningen bestod af tykt afdækningspapir. Det er ikke tilstrækkeligt når frostvarer skal sendes.
Jeg købte hos PetPro på foranledning af en hundefoder-specialist. Og min oplevelse hos Petpro har jeg naturligvis meldt tilbage, så specialisten ikke henviser andre kunder til PetPro.

30. april 2025

Fantastisk butik for katte og hundeejere

Jeg anbefaler stærkt denne butik. Jeg har fodret en blanding af vådfoder og barf til min kat, og deres barf-produkter er absolut den bedste kvalitet. Hvert produkt har en klar beskrivelse af, hvad det indeholder, så vi ved, hvilke kosttilskud vi skal tilføje, og hvilke vi ikke behøver. Vores kat elsker deres BARF-produkterne og fordøjer dem godt.  Produkterne er nemme at portionere og optø efter behov. Pakken ankom sikkert med ordentlige kolde pakker og indpakning, med et sødt håndskrevet brev indeni. Der er også et advarselsmærke til chauffør på ydersiden, som siger, at der er mad til dit kæledyr for at sikre, at det ankommer hurtigt og sikkert, hvilket er en fin detalje.

9. april 2025

Stor anbefaling til PetPro.dk

Bestilte foder til både hund og kat, hos PetPro. De har skarpe priser og lyn hurtig levering!

Der kom en lille pose godbidder med i pakken - tak for det.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos PetPro.

27. november 2024