Nuento Anmeldelser 317

4,9

Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Se mere

Professionel og personlig service er en selvfølge hos Nuento. Har brugt dem adskillige gange og de forstår hvilken løsning der skal præsenteres til det givne arrangement. Deres udvalg af leverandører... Se mere

Skulle have noget forplejning til et arrangement og faldt over Nuento- her var der en masse muligheder at vælge imellem og det var nemt at bestille samt det videre forløb. Super nemt og godt.

Vi skulle fejre jubilæum på arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den første mulighed var nuento, som vi undersøgte nærmere. Det er dejligt at man på forhånd kan tjekke om den ønskede dato e... Se mere

4,9

Nemt og ligetil🎉

Vi har benyttet os af Nuento ifbm. Konfirmation. Her bestilte vi både pølsevogn og kaffevogn.

Der var masser af muligheder at vælge imellem, det var nemt at bestille og kommunikationen fra Nuento har været rigtig fin.

Vi er i hvert fald meget tilfredse og tænker at vi kommer til at benytte Nuento igen, næste gang vi skal holde fest.

18. maj 2025

Nemt

Virkelig nemt og overskueligt at bestille. God information og service. Alle aftaler blev overholdt. Og maden var virkelig god.

17. maj 2025

"Burger Under Blokken"

"Burger Under Blokken"
Kom til aftalt tid.
Var klar med maden til tiden.
Maden var 100% som beskrevet "Lækker" ;o)
Der var absolut nok mad til alle, også VegiFood.
En 100% igennem "god og dejlig oplevelse".
Tak for Jeres indsats... hele vejen med "Smil"

3. maj 2025

Gør det..

Det var uhyggelig nemt at få kontakt til den helt rigtige leverandør igennem Nuento. Kan helt sikkert anbefale det.

3. maj 2025

Jeg har holdt 20-årige fødselsdag

Jeg har holdt 20-årige fødselsdag, og manner hvor var det en gennemarbejdet service!! Jeg havde en uforglemmelig dag, og det kunne jeg ikke havde været foruden uden “ Tutten” alle mine gæster blev opløftet af den gode mad og af fantastisk service !

19. april 2025

ANBEFALES!

Sol og Strand Feriehusudlejning havde besøg af Den Muntre Gris- lækre burgere og pommes frites, og 110% service fra start til slut :)

7. april 2025