Nuento Anmeldelser 317

4,9

Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Se mere

Professionel og personlig service er en selvfølge hos Nuento. Har brugt dem adskillige gange og de forstår hvilken løsning der skal præsenteres til det givne arrangement. Deres udvalg af leverandører... Se mere

Skulle have noget forplejning til et arrangement og faldt over Nuento- her var der en masse muligheder at vælge imellem og det var nemt at bestille samt det videre forløb. Super nemt og godt.

Vi skulle fejre jubilæum på arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den første mulighed var nuento, som vi undersøgte nærmere. Det er dejligt at man på forhånd kan tjekke om den ønskede dato e... Se mere

4,9

Kanon oplevelse

Det har været utroligt nemt at bestille gennem Nuento og alt er samlet et sted.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herigennem

7. juni 2025

Jeg er meget imponeret over hele…

Jeg er meget imponeret over hele forløbet fra Nuento's side. Klar kommunikation fra start og rigtig god til at følge op. Også når 2. rate af betaling skulle betales, var der en god "advarsel" om at der ville blive trukket penge - Det er god stil, især da jeg havde bestilt i god tid :-)

24. maj 2025

En super nem og rigtig god oplevelse

Vi bestilte Mobilpølsevognen til vores søns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og Mobilpølsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
På dagen var alt perfekt – Mobilpølsevognen var klar før tid, og serverede lækre pølser m/tilbehør og bøfsandwich og gæsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som værter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores søn. Vi vil ikke tøve med at benytte Nuento igen.

31. maj 2025

Let og bekvemt

Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har været god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen næste gang der skal være fest.

30. maj 2025

Det er så let og en stor hjælp

Jeg brugte Nuento.dk ifm. planlægningen af min 50 års fødselsdag, og kan kun sige, at det var en stor hjælp. Nuento.dk giver først og fremmest et godt overblik over, hvilke mulige leverandører, der er, men det er også så let at booke gennem Nuento, hvor de sikre, at både bookingaftalerne kommer på plads, samt at den efterfølgende kommunikation med leverandøren er på plads :-) - jeg bookede Chello's (pizza) og Hejsan (kaffevogn) - begge leverede til 5 stjerne :-)

Kan sagtens anbefales

Vi bestilte en foodtruck til min søns nonfirmation - der var utrolig mange at vælge imellem, men sitet gjorde det nemt og overskueligt.
Valget faldt på Burger Hytten og Nuento var en god mellemmand, der fulgte op på om jeg havde fået kontakt til firmaet osv.

30. maj 2025

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille. Vi skulle have personale arrangement og bestilte 3 forskellige foodtrucks. Det fungerede så fint og god service fra Nuento omkring bestillinger/ændring af antal mv.

23. maj 2025

Stort udvalg af foodtrucks

Vi bestilte foodtruck til vores datters fest igennem Nuento.
Der var mange typer foodtrucks at vælge imellem, vi valgte Chimichurri. Der var god kommunikation op til fest, både fra Nuento teamet og Chimichurri mht valg af mad, evt madallergier, strømforsyning (16 amps) og parkering. Så der var ingen problemer på dagen. Chimichurri leverede rigtig god mad, og gæsterne hyggede sig med det. Dejlig nemt for os som værter.

En god oplevelse …

Vi bookede Street Meals gennem Nuento til vores fest med 45 gæster. En god oplevelse; der var styr på tingene før festen (god kommunikation) og under festen fik vi god mad og sødt personale. Vi fik endda rester😀
Jeg kan klart anbefale både Nuento portalen og StreetMeals.

17. maj 2025