1. Rejseselskab

Pakkerejser til Norge. Aktive ferier. Så som: Skiferie, Rafting turer, kajakturer, ridning, Fjordsafari, Kør-selv, skræddersyet til jeres familie. Personlig service.

4,6

Sommertur til Bergen

Sommertur til Bergen

Vi har i flere år bestilt skitur ved NRAFF.no.
Vi fik lyst til at se turen til Bergen om sommeren og nyde Bergen.
Så vi lod bilen stå i Hirtshals. Sune havde fundet et hyggeligt hotel 900m fra færgehavnen med en kæmpe park i baghaven. Selv om det lå tæt ved centrum var her en dejlig ro.
Bergen kaldes Norges flotteste by fyldt med historie. Vi er glade for endnu at have rejst med Nraff på ferie.

12. juli 2025

Besvarelse fra NRAFF.no

Tak for tilbagemeldingen Stinne, smart kun at tage cyklerne med herop. & Ja vi har ligeså mange sommerrejser til hele Norge, som vinterrejser. Se mere på www.nraff.no/da under sommerrejser. MVH Sune

Skiferie til Norefjell ski og spa med NRAFF

Skiferie til Norefjell ski og spa med NRAFF.
Vi er netop hjemvendt fra en skøn skiferie på Norefjell. Rejsen var arrangeret til mindste detalje af NRAFF. Sune havde sammensat en rejse der matchede alle vores ønsker ifht pris, beliggenhed og faciliteter.
På Norefjell ski og spa boede vi i en fin ferielejlighed ved siden af hotellet og kunne benytte alle faciliteter der og på fjeldet. Dejligt skiområde med alt fra grønne til sorte pister. Vi havde tilmed super flot vejr alle dage. Vi kan varmt anbefale at rejse med NRAFF. Sune står altid klar til at hjælpe hvis man har spørgsmål. Vi vender tilbage til NRAFF.

9. februar 2025

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Ditte, Tak tilbagemeldingen. Ja Norefjell er populært, da det har nordens længste alpine pister. 1.100 højdemeter fra top til bund. Og så er det jo nemt at komme til. Tøt ved Oslo. Håber vi hæres ved i næste sæson. MVH Sune

VI har været en uge på skisportsstedet…

VI har været en uge på skisportsstedet Myrkdalen hen over nytåret, og har haft en super god oplevelse af rejse med jer.
God korrespondance og informationer inden afrejse, og god opfølgning.

Alt var der styr på, også selvom vi har ændringer i sidste øjeblik.

Vi kan på det varmeste anbefale at rejse og booke via jer.

28. december 2024

Besvarelse fra NRAFF.no

Glad for at høre at I havde en fin tur herop. Og tak for fin tilbagemelding. mvh Sune

NRAFF får vores varmeste anbefalinger

Vi er netop kommet hjem fra vores tredje tur med NRAFF til Myrkdalen, og vi har også denne gang haft en fantastisk oplevelse. Vi sætter pris på den personlige service og muligheden for at tilpasse opholdet så det matcher vores ønsker. Vi kommer helt sikkert at at rejse med NRAFF/Sune igen :-)

5. januar 2025

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Christa, Herligt at have så loyale stamgæster som jer. I er alrtid velkommen tilbage i butikken. Vi høres ved. God sommer, MVH Sune

Skiferie

Jeg har udelukkende positivt at sige om NRAFF.
Sune var enestående i sin kommunikation og fandt på kort tid et tilbud, som var perfekt til mine drenge og jeg.
Vi havde en skøn skøn skitur til anbefalelsesværdig destination - Myrkdslen.

28. marts 2024

4.Skitur bestilt

4.Skitur bestilt

Vi har været på skitur i uge 8 i Beitostølen/Rauland. Vi har alle 3 gange oplevet god service og svar på spørsmål som kræver lidt ekstra viden.
Børne er klar til en ny skitur med Nraff.
Så vi tager næste år til Oppdal fordi det faktisk er lidt fedt at prøve nye steder som ikke alle ved hvad er.

17. februar 2024

Besvarelse fra NRAFF.no

That is the spirit ;-) Det er en fornøjelse at have jer som gæster i butikken. God påske.

Stor ros til NRAFF/Sune

Vi skulle på ski for første gang med vores 2 teenagere og Sune fra NRAFF var en kæmpe hjælp og svarede hurtigt og informativt på mails. Efter at have kigget på et hav af muligheder, valgte vi at tage til Myrkdalen i Norge, hvilket var helt perfekt til vores familie og så var standarden og forholdene perfekte. Mange tak!

12. februar 2024

Besvarelse fra NRAFF.no

Det var en fornøjelse at være med på sidelinien. Skulle det være en anden gang, er I altid velkommen tilbage i butikken.

Anmeldelse :den dejligste juleferie

Anmeldelse :
Vi var i Julen 2023 i Beitostølen igennem Nraff.
Vi tog fat i Sune Sørensen som, uden jeg kendte ham, bare var utrolig hjælpsom, han hjalp med færger, bespisning og 2 rigtig flotte Norske Bergohytter👍 Beitostølen er en fantastisk smuk by, og er omgivet med rare mennesker overalt. Vi kan give vores bedste anmeldelse med alt 😊 gode lifter som ligger tæt på hytterne, Beitostølen er ikke dyrt, men Norge er jo lidt dyrere med alt 😊 tak for en fantastisk ferie vi kommer igen mvh fam olsen og fam jørgensen ( vi havde 2 hytter med plads til 6-8 personer i hver ) vi kunne sidde 12 personer i en hytte og dele julens glæder 👍👍🇩🇰🇩🇰

29. december 2023

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Peter, Glad for at I havde en god jul oppe i Beitostølen. I er velkomne tilbage i butikken ;-) mvh Sune

Fantastisk tur til Myrkdalen i uge 1

Fantastisk tur til Myrkdalen i uge 1, 2024 Lækkert skiområde, ingen mennesker, ingen kø ved lifterne, lækkert hotel med gode spisesteder og udstrakt service fra Sune der svarede på alle mine spørgsmål med stor kompetance, hurtighed og tålmodighed.
Nu sidder jeg allerede og kigger på flere rejser med nraff. Sommer mulighederne ser så spændende ud også.. drømme drømme..

6. januar 2024

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Ida, Ja, Myrkdalen overrasker de fleste positivt ;-) Vores lille secret escape lokation. NRAFF samarbejder med 65 aktivitetsoperatører i hele Norge. Så om I har lyst til kajaktur, rafting, fjeldvandretur, togtur, overnatning på vingård ;-) mv. så hjælper vi med at sætte en familie sommerferie tur sammen som passer netop til jeres temperament og pengepung. Velkommen til Norge til sommer. mvh Sune

Fantastisk service og rejser

Efter nu 2 ture med NRAFF kan jeg kun sige - personlig service - meget høj standard og fleksibilitet samt fantastisk sted - Myrkdalen. Og det omfattede hele pakken, mad, værelser, service ikke mindst stedet. Eneste negative - fartbøde, men den må jeg selv ta’ ansvar for😊🙏. Endnu engang tak Sune

12. februar 2023

Besvarelse fra NRAFF.no

Tak for feedback. glæder mig til at høre hvad I tænker om Oppdal i den kommende vintersæson ;-)

Vi havde en dejlig tur til Hamn på Senja

Vi havde en dejlig tur til Hamn på Senja, hvor vi boede helt fantastisk med udsigt, til hav og bjerge. Forplejning og service i restauranten var også dejlig. Fra start til slut havde vi løbende kontakt med Sune & NRAFF og alt fungerede efter planen. Det tilsendte materiale var godt og informativt. Kommer gerne tilbage, måske til et sommerophold.

24. februar 2023

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Finn, tak for hyggelig omtale. Ja Senja, Norges 2. største ø, nord for Polarcirklen, er en helt unikt sted i verden. Og sommeren deroppe er absolut også et besøg værd. Vær opmærksom på at virkelig sommer (18-20 grader) deroppe er det kun fra midsommer og ca 2 uger frem ;-) mvh Sune

Vi havde en dejlig tur til Myrdalen

Vi havde en dejlig tur til Myrdalen, som levede fuldt op til vores forventninger, Hotellet var rigtigt fint med gode spise steder af høj kvalitet. Pisterne var rigtig gode og der var ikke så mange mennekser, så man kunne også få en stille stund på toppen, vi stod aldrig i kø ved hejsene. Kommunikationen med Sune var rigtig fin hele vejen op til afrejsen, vil helt klart anbefale NRAFF til andre

26. januar 2023

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Michel, godt at høre at I havde en god tur herop. Ja, Myrkdalen er et godt gemt secret escape heroppe i Vestnorge. Destinationen overrasker mange positivt ;-) mvh Sune

NRAFF og Sune leverer den bedste og…

NRAFF og Sune leverer den bedste og mest personlige service man kan ønske sig. Er hurtige til at svare og agere, og meget fleksible og villige til at finde lige det man gerne vil have. Også selvom det ikke lige er i porteføljen. Vi har brugt dem tre gange, og bestemt ikke for sidste gang. Godt gået Sune og co. :-)

20. januar 2023

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Jon, godt at I var tilfredse. Vi forsøger at behandle vore gæster som vi selv gerne vil behandles. I er altid velkommen tilbage i butikken ;-) MVH Sune

5 stjerner til NRAFF og Sune

5 stjerner til NRAFF og Sune. Turen var tilpasset vores tidsplan og alt fungerede super fint. Lækre steder vi boede og de planlagte turer fungerede så fint. Super god kommunikation med Sune og fornuftig pris.

1. august 2022

Besvarelse fra NRAFF.no

Hej Mette, Tak for meldingen. Vi har god kontakt til mange aktivitetsoperatører rundt om i Norge, og plejer at kunne skræddersy sommeroplevelser, som præcist passer til temperamentet på jer rejsende. I er altid velokommen tilbage i butikken. mvh Sune

Vis anmeldelser på alle sprog (18 anmeldelser)