Mye småfeil og vanskelig å få hjelp..
Var skeptisk til konseptet, men bestemte meg for å gå ut av komfortsonen. Bestilte derfor blåtur i bursdagsgave til min samboer. Planleggingsdelen og kommunikasjon i forkant av turen gikk knirkefritt og fikk fort svar på mail ved spørsmål. Når vi åpner konvolutten på flyplassen oppdager vi at det er kluss med hjemreisen. Vi skulle mellomlande i Oslo og reise videre på søndagen, men flyet vårt fra Oslo og hjem var bestilt til mandagen. Det tok lang tid å få svar og hjelp fra mysteree, da det kun var ett tlfnr å kontakte de på og denne personen var opptatt med andre ting. Vi fikk til slutt nytt fly samme dag som planlagt, men uten baggasje inkludert, som vi måtte legge ut for selv, men heldigvis får refundert. Samt at vi fikk et mye senere fly enn først lovt, som klusset til jobbreisen til samboeren min han skulle reise på senere på kvelden samme dag vi kom hjem og gjorde hans flybilletter dyrere da han måtte bytte flytid til mandags morgen.
Over til det positive. Turen ble til Milano, en fin by med fin arkitektur, gode shoppingmuligheter og god mat, midt i blinken for oss som par. Vi gjorde litt research på tiktok på flyplassen, hvor mange sier at det er lite å gjøre i Milano, men vi klarte fint å fylle dagene og oppleve masse fint de 5 dagene vi var der! Det var en fin tid å reise på i november, da det var mindre turister. Hotellet var sentralt og i god standard, med hyggelige ansatte! Litt knot å få sjekket inn på hotellet og med billetter til aktiviteten, men det ordnet seg heldigvis med en gang.
Alt i alt en fin tur, og spennende å gå ut av komfortsonen og la noen andre planlegge for deg. Men det ble unødvendig mye stress som kunne vært unngått med bedre kommunikasjon og raskere svartid! Jeg har dermed funnet ut at jeg trives best i komfortsona med å planlegge mine egne ferier fra nå!

Besvarelse fra Mysteree