Totalt sett en flott tur og godt planlagt/ gjennomført. Betryggende å booke gjennom Ekspedisjonsreiser. Alt gikk på skinner. Bra guider og flotte hoteller 😄 Det var noe for stramt opplegg. Ved n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ekspedisjonsreiser gjør drømmer til virkelighet med unike skreddersydde turer i den vakreste naturen verden har å by på. Grunnleggerne bak Ekspedisjonsreiser har unike kunnskaper om reisemålene. Vår kunnskap er din garanti for store opplevelser som strekker seg lengre enn det og «bare å være turist». Vi tar dere med på opplevelser som vi er alene om å tilby.
Kontaktoplysninger
Everest Basecamp trek
Det tok litt tid før jeg lot meg overtale til å reise til Nepal for å vandre mellom de høyeste toppene i Himalaya. Nå, i ettertid er jeg så glad for at jeg lot meg bøye av for flertallet og jeg er glad for at vi lot noen andre ta seg av detaljene. Til Andreas og Ekspedisjonsreiser vil jeg si: Tusen takk og vel gjennomført organisering av en aldeles fantastisk opplevelse. Det har vært så behagelig og betryggende å vite at noen andre enn jeg selv skulle ha tråden i alt. Vi har bodd som kongelige i Tehusene langs veien, de fleste av dem med dusj og do på rommet. Og vi har hatt kyndige og effektive folk rundt oss, både i bærere og guider. Takk for at vi fikk “legge om ruta” litt etter eget ønske. Det gjorde vår opplevelse til noe helt eget.
Opplegget fungerte helt supert, og vi har fra første dag hatt kyndige og kompetente folk rundt oss. Tika, vår kontaktperson i Kathmandu viste omsorg og interesse fra første stund, og var svært god å ha når været snudde både raskt og voldsomt og vi måtte ta en rask avgjørelse om å ta helikopter på nedturen. Han var tilgjengelig for oss 24/7 og jobba lynkjapt i kulissene. Guiden vår, Danurbu ble en god venn som vi gleder oss til å møte igjen til sommeren i Norske fjell, der han jobber utenom Himalayasesongene. Danurbu viste hver enkelt av oss i gruppa omsorg, interesse og engasjement. Han tok ansvar og veiledet oss trygt og effektivt når det var behov for det, samtidig som han lyttet til våre behov og ønsker. For en type!
Dette funka supert! Jeg kan trygt anbefale både Nepal og Everest Basecamp trek som turmål, og jeg kan helt klart anbefale Ekspedisjonsreier som turoperatør. Jeg gleder meg allerede til neste tur med Ekspedisjonsreiser, og tenker nok at heller ikke den blir den siste.
Takk for turen 😊 Hilsen Steinar, Espen og Wanda
vellykket #GirlPower-tur… igjen😊
Etter en svært vellykket #GirlPower-tur til Kilimanjaro i 2024, ble det enkelt å velge #GirlPower til EBC🫶🏼 Og for en tur det ble! Med gode lokale guider i samarbeid med Jani - da var vi godt tatt vare på. Til og med været var på vår side. Snøstorm og stengt flyplass uken før, og det samme etter vi reiste.
I tillegg setter jeg svært stor pris på fokuset som Ekspedisjonsreiser har på bærekraft, ansvarlig turisme og forbedrede arbeidsvilkår for de lokale🙏 I’ ll be back🫶🏼

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Totalpakken med fokus på sustainable…
Totalpakken med fokus på sustainable håndtering av mennesker, dyr og natur.

Peru 🥰
Frå eg var 14 år har eg sagt " ein gong skal eg til Peru og Machu Picchu!". Endeleg var dagen der og turen booka 👌Drømmereisa mi 🥰
Ekspedisjonsreiser hadde laga eit supert turopplegg for ei gruppe på 14 stykker + reiseleiar 👌
Cuzco er ein herleg by å vera i- som utgangspunkt for Den hellige dal, Inkatrail, Machu Picchu og Rainbow mountain ⛰️
Ernesto, lokal guide - var kunnskapsrik, kjekk å lytte til, merksam og omsorgsfull ❤️
Bærere, kokker og andre hjelpare gjorde turen på Inkatrail til ei magisk oppleving, og då eg sto i Solporten og såg ned på Machu Picchu trilla tårene av glede og lykke 🥰 Endeleg var drømmen gått i oppfyllelse 🥰
Dagen etter var det tur til Rainbow Mountain og ikkje trudde eg at noko kunne gje meir glede enn å kome til Machu Picchu, men Rainbow Mountain var rett og slett heilt magisk nydeleg 🤩 Sola kom då me nådde toppen og alle dei vakre fargane mot blå himmel var eit syn 🤩
Ekspedisjonsreiser.no har gjort opplevinga til noko stort og eg er veldig takknemleg for alt dåke har ordna 🙏Anbefalar verkeleg dåke om andre skal på reise 🤗
Andre turar fristar 🙏🤞
Venleg helsing
Madel Kristin

Flott tur til Kilimanjaro
Flott tur til Kilimanjaro! Reiste med Ekspedisjonsreiser Girlpower i september 2025, og hadde en flott opplevelse. Godt gjennomført opplegg, dyktige lokale guider, samt svært flink norsktalende guide med oss på turen. Alt virker svært gjennomtenkt, og godt planlagt - jeg har ingen problemer med å verken anbefale selskapet, og kommer til å bruke dem igjen. Takk for denne gang!

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Far sønn tur til Kilimanjaro!
Far sønn tur til Kilimanjaro!
Yes, vi nådde toppen 😊!
Slitne, men veldig fornøyd med å komme opp. Det å komme opp var selvfølgelig deilig. Soloppgangen var fantastisk, men først og fremst var hele turen sammen målet.
Stemningen fra vi begynte å gå gjennom jungelen var utrolig. Sang, latter, skravling, utrolig variasjon av landskap, planter og utsikt til toppen som holdt spenningen oppe. Guidene, August og Isack var flotte og sto for trygghet, humor, god logistikk og masse info om alt fra planter, dyr, hva vi kan forvente av dagen, helsesjekk, skikker i Tanzania osv. Kom også tett på hele teamet som gjorde alt for at turen skulle være optimal. En dro tidlig for å sikre plass i neste leir, andre fikset telt, toalett, servering og fantastisk variert mat.
Dette var gøy, spennende og utfordrende. Været var også godt. I tillegg fikk vi raske svar og god oppfølging fra Andreas på Ekspedisjonsreiser. Vi valgte Machame ruten på syv dager og Safari i to dager. Anbefales! 😊🎉

#Girlpower #ToTheTopNonStop
Det er en knapp uke siden jeg kom hjem fra en av de mest utfordrende feriene jeg har vært på 🥾. Å klatre Kilimanjaro 5895 moh 🏔️ var en fantastisk opplevelse i seg selv. Og et høydepunkt i livet🤩. Å sette seg et mål som er litt hårete og klare det sammen med mange flotte damer er #Girlpower og gir et skikkelig adrenalinkick. Ikke umulig jeg gjør noe villere neste gang snø🏔️.
Det er flere godt synlige og mange ikke like synlige vennlige mennesker som hjalp oss opp. Våre fantastisk dyktige, motiverende guider, som sang og danset oss oppover👦🏽. Våre utrolig serviceinnstilte bærere, kokker, dotømmere, teltoppsettere, serveringspersonalet, you name it. Det er et kjempeapparat bak hver enste flybillett✈️, buss, guide, bærer, camp, fine telt⛺️, god mat, helsesjekk og oppbacking, og jeg tror dere har funnet de beste til oss. Virkelig bra var også fine lodger i for- og etterkant av fjellturen . Noen av oss var så heldig å få med oss både safari spekket med all verdens elefanter, løver, bøfler, sjiraffer.... 🦒🦓🦣 og Zanzibar for å fordøye inntrykkene, trodde jeg. Zanzibar var nok en perle med mange inntrykk, og her var sikkert enda mer å se. Ta lengre ferie enn meg hvis du reiser, få med deg hele øya🏝️. Folk fra Tanzania 🇹🇿 er noen av de blideste, spesielle menneskene jeg har opplevd ever. Jambo 👏🏾. Jeg anbefaler virkelig #Girlpower med Vilja og Ekspedisjonsreiser ❤️🙌🏽
En fantastisk tur arrangert til Kilimanjaro
Jeg hadde privilegiet med å delta i "Girlpower" gruppen februar 2025, til Kilimanjaro. For en reise!! Alt fungerte sømløst og et fantastisk opplegg ble servert oss fra vi forlot Oslo til vi var tilbake igjen. Alt fra transport, guidteam, lodge før og etter bestigning - en totalitet av en opplevelse som får stående applaus!! Det er med glede og takknemlighet jeg gir mine aller, aller beste anbefalinger for Ekspedisjonsreiser I will be back :-)
Kilimanjaro
Benyttet Ekspedisjonsreiser i forbindelse med en 14 dagers tur til Tanzania og Kilimanjaro i februar 2025.
Opplegget til Ekspedisjonsreiser var utrolig bra fra A til Å. Spørsmål før avreise ble besvart omgående, det ble opprettet en Facebook gruppe hvor alle deltakere i gruppen ble lagt til i god tid før avreise hvor små og store spørsmål ble besvart og informasjon ellers ble gitt. Man stilte så godt forberedt som mulig til turen. Flybilletter, transport fra flyplass og innkvartering på hotell i Moshi var meget bra og selve turen til Kilimanjaro var helt enestående. Guidene og teamet som tar deg til toppen er nok noe av det beste som opererer på Kilimanjaro. Har du planer om en tur til Kilimanjaro, så gir jeg de beste anbefalninger til Ekspedisjonsreiser AS. Bra levert!
Kilimanjaro
Vi er to damer som nylig er kommet hjem etter en fantastisk tur til Kilimanjaro, arrangert av Ekspedisjonsreiser. Vi var nok litt nervøse for hva vi hadde gitt oss ut på, men allerede da vi ble møtt av guide på flyplassen senket skuldrene seg og vi skjønte at her var vi i gode hender. Tenker vi har hatt verdens beste team rundt oss og vi har følt oss så godt ivaretatt. Josef tryllet frem de deiligste retter, Meschah serverte oss alltid med et smil, og passet på at vi spiste nok. Deo ordnet med doen, som alltid var ren og fin. Guidene motiverte oss med gladmusikk, sang og dans. De var kunnskapsrike og kunne fortelle oss masse underveis. Og resten av gjengen som bar utstyr, satte opp telt og ordnet, ja de var bare helt herlige. Vi tenker det var klokt å starte med en rolig dag på kaffeplantasje etter en lang og slitsom reise. Dermed var vi uthvilte da vi startet vandringen. Å bruke 7 dager gav oss tid nok til akklimatisering, så det mener vi også var en fordel. Hotellet vi bodde på var hyggelig, rent og fint. Kan virkelig anbefale Ekspedisjonsreiser, og vil gjerne bruke dem igjen😊

Den Hellige Dal og Inkastien var høydepunktene
Vi hadde en fantastisk tur. For meg var Den Hellige Dal med sine Inkaruiner og selve turen på Inkastien høydepunktene. De lokale guidene var veldig flinke og tok oss til interessante steder. Noen ganger var de faktisk litt for ivrige etter å dele av sin kunnskap.
Bussturen fra Cusco til Puno tok vesentlig lengre tid enn det var informert om. Her burde forventningsstyringen vært bedre.
De fleste i reisefølge ble syke på turen, alle etter besøket i Amazonas. Det har ikke vært mulig å finne den eksakte kilden, og noe magesyke er kanskje ikke til å unngå. Det hadde likevel vært fint om kilden ble funnet. Den bistanden vi fikk fra den lokale turarrangører i Peru var meget god.
Alt i alt en fantastisk, ikke bare uforglemmelig, opplevelse.
Vennlig hilsen
Fredrik Aarstad
Totalt sett en flott tur og godt…
Bra guider og flotte hoteller 😄
Det var noe for stramt opplegg. Ved neste tur så vil nok vårt reisefølge velge bort kirke/ museum og andre guidede turer, slik at vi får mer tid til egen disposisjon for å utforske byene vi er i.
Mvh
Øyvind Solvang
Tur til Kilimanjaro og Serengeti
Utrolig fornøyd med Ekspidisjonsreiser som arrangerte turen fra A til Å. Hovedopplevelsene var Kilimanjaro (Machame ruten - anbefales) og Safari (Serengeti og Ngorogoro krateret). Virkelig godt samarbeid med lokal samarbeidsselskap med vanvittig gode guider både på Kilimanjaro og Safari. Alt var arrangert fra vi landet på flyplassen til avreise --> Alt gikk sømløst uten noen problemer.
I tillegg veldig god oppfølging av Andreas i Ekspidisjonsreiser helt fra bestilling til avslutning.

Tur til Kilimanjaro - juni 2023
Et profesjonelt reiseopplegg med det lille ekstra, en veldig trivelig og dyktig reiseleder (Andreas), et enestående team av entusiastiske og kunnskapsrike lokale guider kombinert med et makalaust reisefølge gjorde denne reisen til et minne for livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Ekspedisjonsreiser!

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Sjelden har jeg ledd så mye
Sjelden har jeg ledd så mye, fått så mange oppmuntrende ord når jeg var sliten og hatt så mange hyggelige samtaler både på vei opp fjellet og ved måltidene som jeg har hatt på denne turen. Smarte valg av løype, mat og stopp underveis gjorde turen 100% vellykket. Takk Ekspedisjonsreiser, takk Andreas og takk til alle dere i gruppen.

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Tur til Gokyo og Island Peak ,Nepal .
Tur til Gokyo og Island Peak ,Nepal .
Fantastik tur. Reiste med ekspedisjonsreiser i 2019 , til Everest basecamp og Kala pattar Ekspedisjonsreiser arrangerer kjempe flotte turer. Alt går knirkefritt fra start til slutt .Flnke lokale guider som passer på oss på heile turen.Kommer garantert til å reise med ekspedisjonsreiser igjen .

Tur til Gokyo, Nepal
Kom hjem fra Nepal for 2 uker siden etter tur til Gokyo. Reiste også med ekspedisjonsreiser til Basecamp og Kala Pattar i 2019. Begge gangene har alt gått knirkefritt. Alt fra bestilling, informasjon og måten vi har blitt tatt i mot ved ankomst har vært helt topp. Hatt lokale guider begge gangene som har passet på oss og gjort at vi har følt oss trygge og ivaretatt hele tiden. Skal til Afrika til sommeren, det også med Ekspedisjonsreiser. Og det blir mest sannsynlig ny tur til Nepal I 2025. Kan virkelig anbefale å reise med Ekspedisjonsreiser.
Mvh Sissel

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Vi har nettopp kommet hjem fra en fantastisk topptur til Kilimanjaro.
Vi har nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur til Kilimanjaro hvor vi ble møtt med topp service fra vi ankom landet til vi reiste hjem igjen. Vi var 2 stk som reiste sammen. Gruppen vi gikk til Kilimanjaro sammen med var på totalt 5 personer fra Norge. Gruppen matchet veldig bra så vi fikk en fin tur sammen. Vi mener at Ekspedisjonsreiser nok har de aller beste guidene med team i Tanzania. Vi er veldig fornøyde med teamet som var rundt oss. Ble tatt godt vare på fra start til toppen av Kilimanjaro og ned igjen. Hele gruppen klarte å komme opp ledet av de aller beste guider. Lang erfaring hos alle 3 guidene som hele tiden hadde full fokus på at vi alle sov godt, spiste godt, drakk godt og gikk sent. Helse sjekk morgen og kveld hver dag på turen og mye god mat hver enste dag. Dette resulterte i at vi alle kom trygt og godt opp på toppen. Vi anbefaler absolutt Ekspedisjonsreiser dersom du vil ta turen trygt opp til toppen av Kilimanjaro. Etter Kilimanjaro valgte vi 2 dager safari i Lake Manyara og Ngorongoro hvor vi fikk se ville dyr og oppleve naturen, og så avsluttet vi med noen dager på Zansibar. Hele tiden bra hotell og sjåfører som kjørte oss trygt dit vi skulle. For oss 2 som er glade i toppturer var høydepunktet helt klart turen opp til Kilimanjaro.

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
På meget kort varsel laget…
På meget kort varsel laget Ekspedisjonsreiser en fottur til Høye Atlas for meg tilpasset ferdigheter og vintersesong. En stor opplevelse ikke minst takket være lokal turleder.

Tur til Mount Everest Basecamp og Kala Patthar
Nettopp hjemme igjen etter en helt fantastisk tur. Alt gikk på skinner. Var god kommunikasjon og forberedelser med Ekspedisjonsreiser i forkant av turen og også underveis. Vi fikk en svært dyktig og hyggelig guide, og en god kontaktperson i Katmandu som ordnet med transport, guide mm. Vi kunne ikke hatt det bedre og reiser gjerne med Ekspedisjonsreiser igjen.

Besvarelse fra Ekspedisjonsreiser AS
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.