Var som på billederne, romsligt og grejt. godt udstyret kjøkken, for en som bruger kjøkken absurd meget :) Et perfekt valg for barne familier som ønsket massere af plads.
Fantastisk fint sommerhus i fine omgivelser, rent og pent med gode senger. Kanskje noe bedre utemøbler hadde vært fint. Takk for oss. Mvh Kjell.
Vi er Europas førende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europæiske destinationer.
Østensjøveien 14, 0661, Oslo, Norge
- novasol.no
Man kan ikke se den faktiske pris
Man kan ikke se den faktiske pris, når man booker opholdet. Obligatoriske ekstrabetalinger (rengøring og Elektricitet) vises efter at man har booket opholdet, og det er iflg betingelserne ikke muligt af annullere bookingen.
Den hytte vi bookede havde ikke internet og ikke TV - det er meget usædvanligt, men er ikke nævnt i beskrivelse af hytten
Ankom den 26 dec til iskoldt hus - Novasol er ligeglade
Vi ankom den 26. december til et feriehus, der var gennemkoldt (6–8 grader), fordi radiatorerne var skruet helt ned. Ifølge Novasols egne lejebetingelser skal der være mindst 14 grader ved ankomst – det var der tydeligvis ikke.
Første nat var derfor reelt ikke beboelig. Alligevel nægter Novasol at yde kompensation og gemmer sig bag deres “afhjælpsret”, selvom problemet allerede var til stede ved ankomst og ikke kan betragtes som noget, der “løste sig selv”.
Kundeservicen har været præget af bortforklaringer og manglende ansvarstagen frem for reel forståelse for situationen som gæst.
Meget skuffende oplevelse – både som kunde og i måden sagen er blevet håndteret på.
Meget fin service fra Novasol kontoret…
Meget fin service fra Novasol kontoret på Sjusjøen!
Dårlig kommunikation og fejl i regning
Har gentagne gange gjort opmærksom på et problem. Forøger at få hjælp via mail, men robotter og en åbenlys sprogbarriere forhindre løsning af problemet
Har derefter fået en regning på rengøring og strøm, som vi ikke kan få udspecificeret eller redegjort. Lejen for huset var incl rengøring og vi har kvittering. Kommunikation med novasol er drøj langsom og mangelfuld
Dobbelt betaling
Vi lejede et hus i Norge gennem dette firma. Af kvitteringen stod der, at husrengøring på 246 euro blev betalt separat ved indtjekning. Det gjorde vi og betalte udlejeren for rengøringen. Halvanden måned senere sendte Novasol os en faktura med krav om betaling for rengøring. Jeg anbefaler ikke dette firma.
Har lejet ud via Novasol. Har aldrig oplevet så dårligt et samarbejde!
Har lejet ud via Novasol. De tager ikke anvsar for sommerhuset, tjekker ikke om noget er ødelagt i mellem udlejninger. Ikke til at komme i kontakt med. På ingen måde samarbejdsvillige eller lydhøre.
I kansellerte bestillingen
I kansellerte bestillingen, efter at betalingen var godkendt.
Effektivt at bestille
A perfect match for families with children
Var som på billederne, romsligt og grejt.
godt udstyret kjøkken, for en som bruger kjøkken absurd meget :)
Et perfekt valg for barne familier som ønsket massere af plads.
Nemt at finde rundt på jeres…
Nemt at finde rundt på jeres hjemmeside. Vi har været på MANGE ferier, hvor vi har lejet feriehus hos jer, og der er for det meste ingenting at klage over - og de få gange, der har været det, er tingene blevet løst. Nu glæder vi os så til at komme afsted på ferie til sommer og håber, det også vil blive en god oplevelse.
Kom til et ikke rengjort hus med død mus i poolen
Kom til et ikke rengjort hus. Ekstremt beskidt og vi fant til og med en død mus som lå og flød i poolen. Vi gjorde rent selv da novasol ikke kunne si hvornår de kunne komme.
Etterspillet med claims er det værste jeg har opplevd. Ingen refusjon på noget som helst. Fikk til og med en el og vand regning som var ekstremt høy. Havde lest strøm måleren efter 2,5 dag og ifølge novasol har vi brukt 3 gange så meget strøm de første 2,5 dag som de sidste 4,5 😂👌Poolen var halvfull da vi kom da eier ikke har fikset føleren som justerer vandet. Det ble efterfyldt af pool mand midt i oppholdet og det vand skal vi tydeligvis også betale for. Kunne ha skrevet endnu mere da det var så mange håpløse ting. Har været godt tilfreds med tidligere opphold men dette etterspill fra kundeservice har jeg aldrig opleved magen til.
Dejligt sommerhus
det var nemt at finde et sommerhus som lige passede til vores ferie
Altid hyggelig og hjelpsom betjening.
hurtig registreing
Nem måde at søge og handle på,
Nem måde at søge og handle på,
har før boet i netop dette hus,
er fornøjet med området og beliggenhed.
Norge er skønt. Takk herfra
Biligt og god betjening.