Dancenter Anmeldelser 387

3,5

ADVARSEL - LEJ IKKE NOGET SOM HELST AF DANCENTER!!!!!!! Bookingnr. 2025-160192. Min familie og jeg har i september 2025 klaget over et meget ulækkert sommerhus, som vi lejede igennem Dancen... Se mere

Hyggelig hytte med fin udsigt, velegnet til familie med mindre børn eller par. Gode tur muligheder både i Norge (benyt også bomvejene, men husk ca 60nr.kr hvis man ikke har den norske wipss mobilpay)... Se mere

Vi havde lejet et hus i Nissedal Norge til vores sommerferie med hele familien (11 personer). Huset var velindrettet med god plads (6 soverum) og et stort køkken, spisestue og stue område med plads ti... Se mere

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,5

Middel

Dårlig behandling af kunder.

ADVARSEL - LEJ IKKE NOGET SOM HELST AF DANCENTER!!!!!!!

Bookingnr. 2025-160192.
Min familie og jeg har i september 2025 klaget over et meget ulækkert sommerhus, som vi lejede igennem Dancenter. Listen over klamme og ulækre oplevelser i huset er alenlang.
Vi har nu modtaget en e-mail med svar fra Dancenter. Alle vores klagepunkter er blevet afvist, da Dancenter henviser til en paragraf i kontrakten om, at vi blot kunne have ringet til lokalkontoret på ankomstdagen.
Dette var vi absolut klar over, men desværre var der INGEN på kontoret til at besvare vores opkald - hverken på første eller anden dagen.
Ethvert andet firma med respekt for deres kunder havde refunderet lejen, men Dancenter har kun tilbagebetalt under halvdelen af vores depositum. Der er absolut ingen kompensation for afføring på dyner, snavs, skidt, mug, hår, krummer og andre klamme ting i alle rum.
Vi oplevede endvidere tilstoppede afløb, defekte lyskilder, farlige el-installationer og en bruser som der ikke kunne lukkes for - med stort vandspild til følge.
Prisen for al denne ulækkerhed = 18.000 + 6000,-
KAN BLOT GENTAGE: LEJ ALDRIG BOLIG HOS DANCENTER!!!!

12. oktober 2025

Hej,

Vi beklager oprigtigt den ulejlighed og frustration, du oplevede under dit ophold. Vær opmærksom på, at dette ikke er den standard, vi sigter mod at levere.

Som kontrolleret har vores team været i kontakt med dig og besvaret dine bekymringer via e-mail. Vi beder dig venligst om at gennemgå svaret og vende tilbage til os, hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp.

Vi sætter stor pris på din feedback og din tålmodighed, mens vi arbejder på at løse problemet.

~Bernard

Ulovlige krav og fuldstændig ignorering af reklamationsfrister!

Hold jer langt væk fra DanCenter!

Efter vores ophold forsøger de – næsten 12 uger efter afrejse – at sende mig en regning for “pletter i 2 senge” og “manglende tømning af 2 opvaskemaskiner”. Det er en grov overtrædelse af reklamationsfristen! Ifølge dansk Forældelseslov og praksis fra Ankenævnet for Feriehusudlejning skal sådanne krav fremsættes straks – senest inden for 1–2 uger efter fraflytning.

Deres “bevis” er blot fotos af nogle lagner med små pletter og en påstand om, at vi har lavet dem. Sandheden? Vi overtog et ulækkert og møgbeskidt sommerhus, hvor to personer stadig gjorde rent, da vi ankom kl. 16.50, selvom vi skulle have haft huset kl. 16.00! Det var tydeligt, at der ikke havde været ordentlig tid til rengøring. Vi fandt døde insekter på gulvet, gamle plastre i poolen, madrester i vasken, karklude der kunne stå af sig selv, og snusposer på gulvet i hemsen – vi måtte selv gøre rent for overhovedet at kunne være der.

I stedet for at rette sig efter loven ignorerer DanCenter fuldstændigt alle indsigelser – og truer i stedet med inkasso. De forsøger endda at lokke med “goodwill-rabat” på et krav, der slet ikke er gyldigt!

Dette er klassisk fup og en fælde, de bruger mod kunder, der ikke kender deres rettigheder.
Hvis du oplever noget lignende – KLAG!

Ankenævnet for Feriehusudlejning (hvis medlemmer)

Forbrugerklagenævnet via forbrug.dk

Bestrid kravet skriftligt – også ved evt. inkasso

DanCenter er en virksomhed, man ikke kan stole på. Jeg vil aldrig leje gennem dem igen – og jeg opfordrer alle til at advare andre, så ingen flere falder i deres ulovlige fælder.

For mig er dette nu en principsag – selvom beløbet kun er 600 kr., er det groft svineri, og jeg finder mig ikke i det. Jeg går hele vejen med klage, og jeg vil kontakte TV 2, for vi må have Morten Spiegelhauer på banen. Det er simpelthen ikke i orden at føre en virksomhed, der bevidst overtræder loven!

12. oktober 2025

Hej,

Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet, og forstår din frustration. Som tjekket har vores team allerede kontaktet dig via e-mail for at hjælpe med dine bekymringer og løse problemet. Vi beder dig venligst om at gennemgå e-mailen og skrive tilbage til os, hvis du har brug for yderligere hjælp – vi hjælper dig gerne.

~Laura

Det mest groteske sted at leje noget.

Det mest groteske sted at leje noget.

De behandler lejer som en pestilens og ignorerer enhver form for normal og rimelig dialog.

De lavede flere ting forkert i vores sidste leje, men vi klagede ikke formelt for at være fleksible (vi skulle støvsuge 100+ døde fluer i 1 time ved ankomst, vi faldt igennem gamle rustne møbler og slog os, vi fik dagligt hemmelige inspektions besøg af ejer mm).

Nu vil de have mange penge for at tømme en ren vask fra opvaskemaskinen ved afrejse, som vi åbenbart skulle have gjort (4 minutters arbejde?).

Men vores indsigelser gælder ikke efter den jura de finder frem og deres gælder, da vi ikke var pernittengryn og klagede straks.

Det undrer mig de er så ligeglade med at tale med deres kunder - og konsekvent fravælger bare at være lidt ordentlige og rimelige.

I skal ikke behandle DanCenter som en rimelig person man kan tale fornuft med - sådan vil de ikke behandle dig.

PAS PÅ DEM !!

Det ender med en retsag. Kan man sætte dem i Riber ?

Hold jer LANGT væk !!!

DanCenter id 5297503

Klagesvar >tors. 17. jul. 2025 kl. 15.18 skrev lokken@dancenter. com

11. juli 2025

Hej,

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, og forstår din skuffelse.

Efter en husinspektion efter din afrejse viste det sig, at ejendommen ikke var efterladt i ren stand, hvilket er grunden til, at der blev opkrævet rengøringsgebyrer. Vores team har også sendt dig billeddokumentation, der afspejler husets tilstand på det tidspunkt.

Angående de problemer, du nævnte under dit ophold, vil vi gerne påpege, at der desværre ikke blev taget kontakt med vores kundeserviceteam via det angivne forespørgselsnummer eller med det lokale kontor i Løkken. Dette betød, at vores personale ikke havde mulighed for at vurdere eller adressere situationen under dit ophold. I henhold til vores vilkår skal lejere straks underrette DanCenter om eventuelle mangler, så vi kan handle rettidigt og afhjælpe sagen.

Vi sætter pris på al feedback og vil fortsætte med at gennemgå din sag internt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte med dine bookingoplysninger.

~Emma

NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!

NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!

Vi har for 1 år siden booket et hus i Nordborg på Als gennem airbnb som Dancenter bruger til udlejning.
2 dage før annullere de vores ophold uden forklaring. Pengene vi har betalt vil de ikke refundere så det kæmper vo med aribnb om.
SVINDEL - LEJ IKKE

28. maj 2025

Hej,

Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi forstår, hvor skuffende denne situation må være. Da bookingen blev foretaget og betalt via Airbnb, håndteres refusionsprocessen direkte af deres platform. Vi anbefaler venligst, at du kontakter **Airbnbs kundeservice** for at få hjælp til refusionen, da de administrerer betalings- og afbestillingspolitikkerne for bookinger foretaget via deres hjemmeside.

Vi beklager virkelig den ulejlighed, dette har forårsaget, og sætter pris på din forståelse.

~Markus

LEJ ALDRIG AF DANCENTER.

Update efter Dancenter kommentar:
-Det er jo vanvittigt... I kræver 250kr for affald ved en fejl. Jeg får at vide det er en fejl og i vil slette de 250kr. I indrømmer at have glemt kompensation for spa. Dem overfører i og sletter affaldsgebyr på 250kr.

MEN JEG SKYLDER STADIGT 250kr.? Som i ikke vil fortælle hvor stammer fra?
Jeg har +20 mails og opkald. Hvor langt vil i gå for at snyde en ellers tilfreds kunde for 250kr?

LEJ ALDRIG AF DANCENTER.

Efter leje begynder de at sende regninger. Små regninger, som man tænker er så små at dem betaler man bare. Men dykker man ned i dem er de totalt ubegrundede og de har ingen dokumentation. DE SNYDER SIG, til de penge de var billigere end andre udbydere......

19. februar 2025

Besvarelse fra Dancenter

Hej, Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi har gennemgået din sag grundigt og vil gerne informere dig om, at affaldsgebyrerne er blevet fjernet, og at der er ydet en kompensation for ulemperne ved spaen. Efter disse justeringer er der en udestående saldo på 250 kr. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker afklaring af det resterende beløb, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og forpligter os til at løse denne sag retfærdigt. ~Daniel

Rent og fint

29. juni 2024

Besvarelse fra Dancenter

Hej, tak for din bedømmelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Tak skal du have! ~Vin

Klage

Huset er fint indretnings mæssigt , men da vi kom lugtede hele huset stærkt af kattetis, dårlig lugt generelt og der var meget beskidt.
Bookingnummer: 2024-113880
Husnummer: 53017
Ålevejen 9
Assens
5610 Assens
Danmark

De sender et rengørings hold til hovedrengøring to dage senere, det ordner det beskidte- tis lugten er der så stadigvæk, og dårlig lugt, da er der blevet ringet rigtig mange gange op til Dancenter uden resultat

Dem der kommer og gør “rent” starter med at tager billeder
Vi har også billeder af det hele som vedhæftes

Huset lover fjernsyn med Netflix. Fjernbetjeningen er ikke til at finde og fjernsynet kan ikke indstilles manuelt, den bliver først fundet “forlagt” på 5 dagen.

I nat (onsdag) oversvømmer kloaken det står højt og langt ind på gulvet, det ene badeværelse med tis og afføring.

Vi har løbende forsøgt kontakt med dancenter men forgæves. Det nærmeste fysiske dancenter ligger 1,5 time væk.

Vi får at vide på e-mail problemet er løst med hovedrengøring så vi kan regne ud e-mail samt billede ikke er læst/ set da udfordringen ikke er det samme vi kontakter omkring igen. (Denne gang badeværelset med afføring og tis)

Det er åbenbart ikke muligt at få kontakt til Dancenter trods gentagne forsøg.
Dette har vi brugt tid på fra første dag, og ender op til 5 dage ud af 7!

Vi vil have kompensation, da vi har måtte opholder os I et hus der stinker (fortsat), brugt alt for meget tid på at ringe, e-maile - uden kontakt for det meste måtte forsvare, har måtte være væk fra huset, først på grund af rengøring så slamsugere har været 2 gange inden dette var løst, vi har måtte gøre rent for at kunne være her, samt gøre ovnen ren, se billede

Ved hæfter billeder af det hele.

Vi har så ikke taget billeder af steder
Hvor der var store spindelvæv, tyk støv klumper, alle borde som var fedtet til/beskidte ved ankomst.
Døde (mange) Fluer der lå på gulvet/vinduer
Fedet finger på vinduer, børne hænder generelt fedtede som ikke er vasket/pusset fortsat
Komfur der ikke var rent gjort overhoved som du kan se var ovn fadet fyldt med fedt samt rist og komfur.

6. juli 2024

Hej,

Vi beklager dybt for den ulejlighed, du har oplevet. Vi forstår, hvor skuffende det må have været for dig. Vi vil gerne bede dig om at skrive en mail til os på lejerservice@dancenter.com, så vores team kan se nærmere på de gener, du har været udsat for, og arbejde på at give dig den bedst mulige løsning. Vi vil gerne takke dig for din tålmodighed og forståelse i denne situation.

~ Agnes

Lej ikke ved dette firma!

Da vi har haft en forfærdelig oplevelse med DanCenter, vil jeg gerne bruge denne anmeldelse til at advare andre! Lej ikke igennem dette firma!
Vi havde i uge 7 lejet sommerhus Per Knolds Vej 16, Blåvand) igennem DanCenter. Da vi afhenter nøglerne får vi beskeden om, at poolen i sommerhuset ikke virker? Vi skulle tilbringe en uge i sommerhuset, 21 mennesker med 11 børn og hele grunden til at vi havde lejet netop dette sommerhus var pga. poolen. DanCenter havde angiveligt først fundet ud af det kort tid inden vi ankom og derfor ikke givet os besked?
Da vi kom til sommerhuset blev vi endnu mere skuffet. Sommerhuset var beskidt og meget meget slidt og flere møbler gået i stykker inkl. airhockey bordet.
Dertil virkede varmen ikke på 1. salen!! og samtlige toiletter kunne ikke bruges da der stod vand til toiletkummen i dem alle og kloakvandet kom op i bruserne!
Vi forsøgte at ringe til DanCenter med det sammen, men kunne ikke komme igennem, hvorfor vi kørte til deres center.
Her blev vi lovet at få 48 % af vores beløb (som var betalt på forhånd) tilbage og en mail med bekræftelse herpå. De lovede ligeledes at sende en elektiker til at ordne varmen på 1. salen og en kloakmand til at ordne toiletter og en poolteknikker til at se på poolen.
Kloakmesteren kom nogle timer senere (vi måtte i mellemtiden have børnene ud i haven og tisse, da de ikke længere kunne holde sig). Elektrikeren kom næste dag og poolteknikkeren så vi aldrig i løbet af den uge!??
Næste dag virkede toiletter igen ikke og vi havde stadig ikke fået en mail-bekræftelse om, at vi ville få 48 % af prisen tilbage. Vi forsøgte igen at ringe til DanCenter, men kunne IKKE komme igennem igen, hvorfor vi igen kørte til deres center.
Her 3 uger efter har vi STADIG ikke fået pengene retur som lovet efter vores forfærdelige ophold.
Vi har skrevet mange mails til DanCenter samt forsøgt at ringe mange mange gange, hver gang starter vi som nr. 28 i køen og bliver til sidst smidt af!!?

10. februar 2024

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Kan du hjælpe os med dit bookingnummer, så vi kan tjekke og hjælpe dig.

~Meg

Airbnb OBS DanCenter annoncer

Fordelene ved et udlejningsbureau vs. ulemperne ved privat sommerhusudlejning
Mange søger efter privat sommerhusudlejning, når de skal bestille årets sommerferie. De håber måske at få en billigere ferie ved at leje direkte hos sommerhusets ejer eller på en uorganiseret portal som Airbnb eller HomeAway.

Sådan skriver DanCeter på deres hjemmeside

Alligevel annoncere DanCenter på Airbnb's portal

Jeg opdagede d 26. December at det hus jeg administrere for min ven, på Airbnb pludselig også var opslået af en
Angivelig Airbnb vært Agnes -DanCenter

Ved henvendelse til DanCenter fik jeg denne besked

Kære,

det er desværre ikke noget vi kan hjælpe med - din ven må henvende sig til Airb&b

Da min ven efter 6 dages forsøg på at få kontakt med DanCenter var deres forklaring, at det jo er attraktivt hus og hvis der var kommet interesserede ville de have kontaktet ham

Airbnb fjernede omgående opslaget

Nu har jeg så tjekket rundt i landet og ser at der er rigtig mange hvad jeg mener "fiktive" Airbnb værter der sjovt nok alle har flere nogle over hundrede huse på Airbnb's portal

Så jeg vil sige gør op med dig selv om du vil leje sommerhus af DanCenter og brug så deres egen hjemmeside.

Hvis du lejer hus af Dancenter på Airbnb portalen kan der være du kommer i klemme, fordi det ikke vil være Airbnb der kan klages til såfremt det bliver nødvendigt.

26. december 2023

Grüße von Dancenter

Vielen Dank, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben. Wir verstehen, dass nichts, was wir sagen, diese unangenehme Erfahrung wettmachen kann. Bitte geben Sie uns die Möglichkeit, dieses Problem vorrangig zu lösen.
Bitte teilen Sie uns Ihre Buchungsnummer mit, damit wir Ihnen so schnell wie möglich helfen können.

Mit freundlichen Grüßen,
Dancenter-Team

svindel

sidste weekend i januar lejede vi et sommerhus gennem dancenter.
den 7/8 modtager vi en rykker for betaling, min kone betaler i den tro vi har glemt betalingen.
det viser sig vi havde betalt og ikke skylder dancenter noget.
vi ringer til dem for at få vores godt 6.000 tilbage.
for at vide vi skal skrive til dem, hvad vi gør med datoer for de 3 indbetalinger der er foretaget ang . lejen for huset i januar.
vi forventer så at det for meget betalte beløb vi betalte for en rykker vi aldrig skulle have haft, ville komme retur et par dage efter. dette er ikke sket.
giver dem 2 dage mere, hvorefter de bliver politianmeldt for svindel.
nul leje gennem dem fremadrettet

7. august 2023

Marielyst Strandvej 63 Y

Vi havde booket bolig på Marielyst Strandvej 63Y til en pris af 11000 kr. for en uge. Ankom til et møgbeskidt hus med adskillige mangler og yderst spartansk indrettet. Beskidt service i skabe og selvom det var til 6 personer var der ikke glas med mere til alle. Det lokale kontor nægter at give en kompensation og vi kan absolut ikke anbefale Dancenter.

22. juli 2023

Vi ankom til sommerhuset på Rømø…

Vi ankom til sommerhuset på Rømø ringvejen 135 den 8/7 og blev mødt af en støvsuger midt på køkkengulvet, et for lille køleskab og for lidt plads på køkkenbordet. I stuen er der en ukomfortabel hjørnesofa og ingen sofapuder. Det skal lige siges at vi kun var 2 og det var beregnet til 6. Den lille terrasse var en katastrofe ligesom der var meget lille næsten ingen udenomsplads. Hvordan 6 personer skulle trives der er os en gåde. Til sidst vil vi lige sige at soveværelset og badeværelset var i fin stand. Hvis prisen for huset skal holdes skal der en opgradering til. Tv var udelukkende tysk(parabol ) skulle man se dr eller tv2 programmer skulle man bruge apps fra smartphone.

8. juli 2023

Kom til et sommerhus uden varme.

Til Dancenter.
Vi havde lejet et sommerhus i Øster Hurrup i 4 dage i påsken.
Vi kom til sommerhuset, pakkede ud og ville så sætte varme på. Varmeapperatet på væggen virkede ikke. Frontpanelet var pillet af og stod ved siden af. Vi ringede til Hotline (søndag). Hun mente vi skulle prøve at holde en knap inde, virkede ikke, vi skulle slå relæet fra. Hjalp ikke. Så mente ejeren at vi skulle prøve at rense filteret. Der fik vi nok. Vi var kommet for at holde ferie. De ville så komme dagen efter og sætte en ny varmeapperat op, og imens kunne vi så selv hente en lille varmeblæser ved Dancenter i Øster Hurrup som vi kunne bruge. Der var is koldt i huset så vi ville skulle fryse indtil næste dag. Det er simpelhen for dårligt at I ikke ville hjælpe os. Samtidig ødelagde i vores ferie. Vores optjente feriedage blev misbrugt. Vi har fået pengene tilbage, men hvad med tabt kørsel og mistet ferie. Har anmodet om et ekstra beløb som kunne dække. Det har i ikke kommenteret på. Det er jo også det nemmeste. Sommerhuset var samtidig beskidt, havedøren knirkede meget voldsomt hver gang vi brugte den. Vi følte at huset havde stået ubeboet i meget lang tid. En mega dårlig oplevelse som vi vil advarer andre imod at komme ud for. Vi vil aldrig mere bruge Dancenter.

2. april 2023

Rotter i sommerhuset og beskidt ved ankomst

Forventer at man vil betale for rengøring når der er beskidt ved ankomst, der var rotter i sommerhuset og vi afbrød vores ophold efter bare 2 døgn da det var for ulækkert

30. november 2022

Kære Heidi Haugaard
Vi beklager naturligvis, hvis ferieboligens rengøringsniveau ikke var tilfredsstillende ved din ankomst.
Alle vores ferieboliger rengøres og kontrolleres altid før en indflytning finder sted. Dog kan det aldrig helt udelukkes, at der sker fejl eller noget overses, selvom rengøringspersonalet altid bestræber sig på at leve op til DanCenters servicemål.
Vedrørende dine reklamationspunkter har du desværre ikke henvendt dig til vort lokalkontor på Fanø under opholdet. Derfor havde medarbejderne ingen mulighed for at afhjælpe. Vi gør opmærksom på, at det ikke alene er DanCenters pligt men også ret at afhjælpe eventuelle fejl og mangler under opholdet. Lider det lejede af fejl eller mangler, er lejer således forpligtet til straks at underrette DanCenter. Undlades dette, bortfalder retten til efterfølgende at påberåbe sig manglen og kræve kompensation.
Se evt. punkt 12 og 17 i vore lejebetingelser.
Vi er selvfølgelig taknemmelige for din tilbagemelding, da det også er i vores interesse, at vores ferieboliger fremstår tilfredsstillende rengjort ved ankomsten.
DanCenter/Lene

Ferie på Lofoten

I uge 37 lejede vi et rorbu i Henningsvær på Lofoten. Det var rigtig hyggeligt. God placering til alle oplevelser. Kan anbefale det lille fiskerleje, Husfjord, på det sydlige Lofoten. Vi havde godt vejr hele ugen. Var uheldig den første dag med kaffemaskinen. Gennem det lokale Dancenter kom vi i kontakt med ejeren, der senere på dagen kom med en ny. Vi vender gerne tilbage igen og uden for højsæsonen.

1. oktober 2021