Oplichting eerste klas. Bellen vanuit verschillende nummers en beweren de prijsgarantie uit mijn lopende energiecontract te leveren (!?). Totale onzin. Op mijn opmerking dat ik Notawijzer eerst eens... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik werd gebeld door iemand die goed Nederlands sprak en heel amicaal het gesprek begon dat ik onlangs contact met ze had opgenomen, wat niet juist is. Toen ik zei dat ik al 5 à 6 jaar bij dezelfde lev... Se mere
Virksomheden har svaret
Erg goed geholpen door een aardige man aan de telefoon, waarin ik helder stap voor stap door het proces gebracht werd op een transparante en eerlijke manier. Vervolgens bleek dat ik het nieuwe energie... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, servicegericht, geduldig, duidelijke uitleg en persoonlijke insteek.
De tijd nemen om dingen rustig uit te…
De tijd nemen om dingen rustig uit te leggen, en vragen te beantwoorden.
it was an offer for a new energy…
it was an offer for a new energy contract. I save money now.
Goede voorlichting
Goede voorlichting! Prettig gesprek. Naomi was top
Zeer onprettige en agressieve…
Zeer onprettige en agressieve verkoopmethode
Ik werd gebeld door iemand die zich voorstelde als Jeroen van Notawijzer. Hij bleef volhouden dat wij een contract met hun bedrijf zouden hebben en dat wij zelf zouden hebben aangegeven via hen te willen overstappen. Zowel mijn man als ik gaven aan dat we dat niet wisten. Volgens hem hadden wij hiervoor getekend. Opvallend genoeg had hij alleen ons oude adres, terwijl hij tegelijkertijd beweerde dat wij ook bij onze laatste overstap akkoord zouden zijn gegaan. Dan zou hij toch ons huidige adres moeten hebben?
Ik heb vervolgens naar zijn verhaal geluisterd en gevraagd of hij mij de volgende dag terug kon bellen, zodat ik eerst zelf wat onderzoek kon doen voordat ik eventueel zou overstappen naar een dynamisch energiecontract. Vanaf dat moment werd het gesprek erg onaangenaam. Volgens hem kon dat absoluut niet, omdat zij al maanden probeerden contact op te nemen en de actie eigenlijk al verlopen was.
Daarna begon hij over mogelijke gevolgen voor zijn baan als hij mij niet direct kon laten overstappen. Hij vertelde zelfs dat hij het niet kon maken tegenover zijn vrouw en kinderen. Ook suggereerde hij dat het niet overstappen gevolgen zou kunnen hebben voor ons huidige contract bij Essent. Dat ervoer ik als een ongepaste en misleidende vorm van druk uitoefenen.
Daarnaast verdraaide hij mijn woorden door te beweren dat ik had bevestigd op de hoogte te zijn van een contract met Notawijzer, terwijl dat niet het geval was. Zijn houding aan de telefoon kwam op mij behoorlijk agressief over.
Ik vroeg om de naam van zijn leidinggevende, maar hij wilde alleen een telefoonnummer geven en geen naam noemen. Nadat ik het gesprek had beëindigd, werd ik direct opnieuw door hem gebeld omdat hij mij dat telefoonnummer alsnog wilde geven. Ook dat voelde zeer opdringerig.
Aan dit gesprek heb ik een bijzonder slecht gevoel overgehouden. Als dit de manier is waarop klanten worden benaderd, dan kan ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.
van negatief naar positief
Er was nogal wat misgegaan door toedoen van een werknemer van Notawijzer. Op donderdag heb ik een klacht ingediend bij Notawijzer en op vrijdag was alles al uitgezocht. Ik kreeg een tegemoetkoming en excuses.
Dat is notawijzer. Superbedankt, jullie zijn top!!
Duurder dan de duurste
Sem van Notawijzer wil mij ern duur dynamisch contract aanbieden terwijl ik geen benodigde thuisbatterij heb. Alleen de gad prijs was al 30 cent per kwh duurder dan mijn huidige.

Besvarelse fra Notawijzer
Onder valse voorwendselen ben ik van…
Onder valse voorwendselen ben ik van energiecontract overgestapt.
Nu zit ik vast aan een contract van 285 euro per maand ipv 75 euro dat me was voorgehouden. Ik ben snel overgestapt naar een andere energieleverancier en wil overstapboete op Notawijzer verhalen.
Ik bel en word me gewoon gezegd dat ik er niks van snap en dom ben.

Besvarelse fra Notawijzer
ben ontzettend goed geholpen door het…
ben ontzettend goed geholpen door het bedrijf Vanaf het eerste moment straalde het bedrijf professionaliteit, geduld en vriendelijkheid uit. Ze namen echt de tijd om mee te denken, legde alles duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.
Nogmaals bedankt

Besvarelse fra Notawijzer
Goed geholpen en alles wordt goed…
Goed geholpen en alles wordt goed uitgelegd !!!!!

Besvarelse fra Notawijzer
Goede service en prijs we waren binnen…
Goede service en prijs we waren binnen 5 minuten opgebeld geen gezeik goed geregeld dankjewel 🙏

Besvarelse fra Notawijzer
Blijven bellen met onbekende nummers
Blijven bellen met onbekende nummers. Elke keer een andere werkstudent met een attitude aan de lijn die beweert dat ik interesse heb getoond, een aanvraag heb gedaan, dat we eerder zaken hebben gedaan, dat mijn contract herzien moet worden enz enz.
Totale bluf!
Snap niet dat de rating hier niet lager is gezien de hoeveelheid klachten.

Wordt net gebeld
Wordt net gebeld, kan niet verstaan wie ik aan de telefoon heb. Terwijl ik dit 4x aangeef. Zegt betreffende persoon dat ik niet zo moet doen. Waarna ik zeg wat moet ik met nota wijzer. Beëindigd betreffend persoon gelijk door de verbinding te verbreken. Slecht zo sta je niet iemand te woord.
Houden zich niet aan de wetgeving!
Meermaals in korte tijd gebeld. Geen van de bellers kan in dossier terugvinden wat ik vorge keer gezegd heb. Geen van alle bellers wil meewerken aan verwijderen gegevens; ze gooien gewoon de hoorn erop want moeilijke klanten doen ze niet aan.
De continue "wat zijn uw gegevens" vraag hier op Trustpilot is een semi-scam; ik leg niet uit waarom maar de consument trekt in meerdere gevallen aan het kortste eind.
Ik werd gebeld met de mededeling dat ik…
Ik werd gebeld met de mededeling dat ik in het verleden contact had opgenomen met dit bedrijf, wat volstrekt onjuist was. Ze hadden mijn gegevens op onwettige wijze verkregen en boden me uiteindelijk een contract aan dat duurder was dan wanneer wat ik heb.
Issue Resolved – Great Support from Zakaria
I initially had a misunderstanding with Notawijzer, but it was fully resolved thanks to Zakaria, the manager. He was very attentive, responsive, and took the situation seriously from the moment we spoke. I really appreciate his support and professionalism, and I am very satisfied with the outcome. I would therefore recommend their services.
Vandaag ongevraagd gebeld
Vandaag ongevraagd gebeld, met verhaal vergelijkbaar met andere ontevreden klanten op trustpilot: ik heb hen niet geraadpleegd voor mijn energiecontract, dat weet ik zeker. Botte telefonische verkoper ("Sanchez"), die stelt dat hij er niks aan kan doen dat ik niet weet dat ik mijn contract via hen heb afgesloten. Ik vind het akelig dat hij wel al mijn gegevens had. Toch maar eens contact opnemen met mijn energiemaatschappij.
Een heel opdringerige mijnheer aan de…
Een heel opdringerige mijnheer aan de telefoon
Heel naar, verleden week
Nu dus weer
Spam
Spam. Bellen op met een slap verhaal over eerder contact dat ze gehad zouden hebben. Als je dat ontkent heb je zogenaamd een webformulier ingevuld. Als je ze verteld dat ze dat wettelijk niet mogen en van hun moeder niet mogen jokken worden ze boos. Trap er niet in mensen.
Nader; het bedrijf vraagt nu via trustpilot om mijn volledige naam, emailadres en telefoonnummer. Die ga ik ze echt niet geven. Ik ben uiteraard bereid om Trustpilot wel een toelichting te geven.
Nader 2: notawijzer blijft aandringen m mijn contact informatie te ontvangen ‘anders zal mijn review worden verwijderd. Ik ben geverifieerd reviewer, dat moet voldoende zijn.

Slechte ervaring
Zojuist gebeld door notawijzer dat ze mijn contract open kunnen breken, ze zeggen dat ze dit eerder voor mij hebben geregeld? Ik weet daar niets van. Gezegd dat ik dan zelf wel contact opneem met mijn energieleverancier. Waarop de man zegt dat ik akkoord ga met hun voorstel. Niet dus! En terwijl ik nog aan het woord ben wordt de verbinding verbroken. Hoe dit bedrijf aan 5 sterren komt?!