Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De klant manager dhr. Leon Verhaart was super aardig! En hij was erg begripvol ten aanzien van mijn wantrouwen over deze goede aanbieding voor mij ,wat betreft mijn gas-en elektriciteitsverbrui... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na telefonisch contact door een medewerker met een aanbod voor energie contract waar onenigheid was over ontstaan ben ik op een keurige mannier terug gebeld door dhr Ramzy. Team leider en is het pro... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

omdat de 2e persoon een duidelijk beeld gaf vergeet niet dat een klant wordt doodgegooid met allerlei soms vage aanbiedingen bovendien werd jullie telefoon als spambericht beoordeeld niettemin, vo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In het begin van het gesprek was ik wat sceptisch. Maar de adviseur (Amin) heeft alles met veel geduld uitgelegd en uiteindelijk akkoord gegaan om de overstap naar een andere leverancier te maken.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Kraftværkskonsulent
  6. Prissammenligningsside

Om MKB Collect

Skrevet af virksomheden

MKBCollect - Uw Partner in Collectieve Energie-Inkoop en Volledige Energiebeheerontzorging

Welkom bij MKBCollect, dé specialist in collectieve inkoop van energie en volledige ontzorging van energiebeheer voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Bij ons draait alles om het leveren van kostenbesparende en efficiënte energieoplossingen die uw bedrijf helpen groeien en bloeien. Onze jarenlange ervaring en expertise in de energiemarkt stellen ons in staat om u te voorzien van de beste tarieven en ongeëvenaarde service.

Waarom kiezen voor MKBCollect?

1. Collectieve Inkoop van Energie

Bij MKBCollect bundelen we de krachten van meerdere bedrijven om gezamenlijk energie in te kopen. Door deze collectieve aanpak kunnen we aanzienlijk lagere tarieven bedingen bij energieaanbieders dan u als individueel bedrijf zou kunnen krijgen. Dit betekent directe kostenbesparingen op uw energierekening, wat uw bedrijf meer financiële ruimte geeft om te investeren in groei en ontwikkeling.

2. Volledige Ontzorging van Energiebeheer

Energiebeheer kan een complexe en tijdrovende taak zijn, vooral als u zich moet concentreren op het runnen van uw bedrijf. MKBCollect neemt deze taak volledig van u over. Wij zorgen voor alles, van het vergelijken van energieleveranciers en het onderhandelen van contracten tot het monitoren van uw energieverbruik en het implementeren van energiebesparende maatregelen. Met onze uitgebreide service kunt u erop vertrouwen dat uw energiebeheer in goede handen is, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

3. Persoonlijke Service en Advies

Elke onderneming is uniek, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze deskundige energieadviseurs staan altijd klaar om u te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning. Of u nu vragen heeft over uw huidige energiecontract, hulp nodig heeft bij het overstappen naar een nieuwe leverancier, of gewoon advies zoekt over hoe u uw energieverbruik kunt optimaliseren, wij zijn er om u te helpen.

4. Duurzaamheid en Innovatie

Bij MKBCollect hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We helpen bedrijven niet alleen om kosten te besparen, maar ook om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Door te investeren in groene energie en innovatieve energiebesparende technologieën, dragen we bij aan een duurzame toekomst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijf groener en energie-efficiënter te maken.

5. Transparantie en Betrouwbaarheid

We geloven in volledige transparantie en eerlijke communicatie. Bij MKBCollect krijgt u altijd duidelijkheid over de kosten en besparingen, zonder verborgen verrassingen. Onze klanten kunnen rekenen op onze betrouwbaarheid en integriteit in alle aspecten van onze dienstverlening.

Onze Diensten in Detail Collectieve Inkoop:

Bundeling van energiebehoeften voor lagere tarieven.

Energiebeheer: Volledige ontzorging, inclusief contractbeheer en monitoring.

Energieadvies: Persoonlijk advies op maat voor optimale energie-efficiëntie.

Duurzame Oplossingen: Investeringen in groene energie en technologieën.

Transparante Communicatie: Duidelijke informatie over kosten en besparingen.

Klanttevredenheid en Succesverhalen

Bij MKBCollect staat klanttevredenheid centraal. Onze klanten variëren van kleine lokale bedrijven tot grotere MKB-ondernemingen, en we zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen. Lees onze succesverhalen en testimonials om te zien hoe we andere bedrijven hebben geholpen om te besparen op energiekosten en hun energiebeheer te optimaliseren.

Contacteer Ons Vandaag Nog

Wilt u meer weten over hoe MKBCollect u kan helpen met uw energiebehoeften? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze collectieve inkoop- en energiebeheeroplossingen uw bedrijf ten goede kunnen komen.

Bezoek onze website of bel ons direct voor meer informatie.

MKBCollect - Samen Sterker in Energie

Met MKBCollect kiest u voor lagere energiekosten, minder zorgen en een duurzamere toekomst. Laat ons uw partner zijn in energiebeheer en ervaar de voordelen van onze professionele en klantgerichte aanpak.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Scammers

Scammers. Dacht een keer telefonisch te kunnen overstappen maar contract blijkt achteraf toch heel slecht te zijn. Verkeerd geïnformeerd dus en gelijk moeten herroepen.

Koop nooit iets aan de telefoon en dus zeker niet van MKB Collect.

7. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scammers that wont stop calling

Scammers that wont stop calling. This is NOT a real energy company, it is a 3rd party trying to scam you into a new contract. Refuses to end call even when told not interested. Refuse to remove contact details. Very rude and pushy people who will swear at you if you refuse to buy anything.

Be extremely careful of positive reviews here, as it a company known to farm fake reviews. Google them before you do anything.

Update: All negative reviews of this company get flagged for deletion, so if you put a negative review here you will receive an email to provide your personal details to them. If you do not provide your details your review gets removed. This is why negative reviews here disappear in about 3 days. The crux here is they are a cold calling place selling your personal info and then asking you to provide more personal info. At time of writing this there all 12 latest reviews were negative. At time of updating ony 3 remained. So reviews get removed!

1. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik snap niet hoe dit bedrijf nog…

Ik snap niet hoe dit bedrijf nog bestaat! Ondanks dat ik VIER keer heb gemeld dat ik niet gebeld wil worden door dit soort gangster en ze blijven gewoon doorgaan!
De laatste keer vanochtend, heb deze keer gewoon de haak erop gegooid. Waarna ik werd terug gebeld met de volgende boodschap (!!) " Luister ouwe, ik heb al jouw gegevens hier. Hang nog een keer op en dan kom ik even bij je langs!" Waarna ik weer heb opgehangen. Maar omdat dit bedrijf schijnbaar een goede klant is bij trustpilot, worden ze hier de hemel in geprezen???

30. marts 2026

Ongevraagd gebeld met kletsverhaal

Ongevraagd gebeld, onbekend 06 nummer, door arrogant en slecht te verstaan figuur. Deed voorkomen alsof ik in het verleden contact met hen heb gehad en begon over een bonus die ik kon krijgen. Meerdere keren gezegd dat ik geen idee had waar hij op doelde, maar praatte tegen een muur. Ik heb hem maar een fijne dag gewenst en gezegd dat ik geen interesse had. Niet op ingaan, dus! Volgende keer gewoon verbinding verbreken.

24. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ongevraagd contact m.i. twijfelachtig!

Ben door dit bedrijf gebeld voor "advies" over een energie contract. Men geeft aan dat men mij eerder heeft geholpen terwijl dit absoluut niet zo is. Bovendien probeert men een "JA" uitspraak los te krijgen, wellicht met het doel deze te misbruiken. Nooit contact gehad, maar wel "toevallig" dat mijn gegevens zijn gelekt bij de Odidi hack?! Ik kies zelf mijn bronnen en deze vertrouw ik niet! Ik zou uitkijken als u door hen gebeld wordt!!

23. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Odido Data wordt misbruikt.

Ze hebben de data van Odido in handen gekregen en bellen nu dagelijks op.
Vertellen je leugens om te doen alsof ze hebben geholpen in het verleden.

19. marts 2026

agressieve verkopers

Heel agressieve verkopers. Ook als je paar keer zegt dat je geen interesse hebt en er al een keer gebeld is. Doen alsof je al een klant bent en dat ze geen verkopers zijn. Heel verdrietig dat ook ouderen hier de dupe van zijn.

19. marts 2026

Beste direct ophangen

Bellen zonder reden en blijven herhalen dat ik klant zou zijn. Kunnen me echter niet vertellen waar ik nu mijn energie af neem. Oplichting en agressieve verkoop

18. marts 2026

Pas op koude acquisitie

Pas op - gebruiken gekochte telefoonnummers en doen alsof je voorheen al klant was via hun. Heb zelf nog nooit van dit bedrijf gehoord, ook nooit mail van gehad, doen aan koude acquisitie.

18. marts 2026

Trap er niet in!

Pas op! Koude acquisitie! Gebruiken gekochte (oude) data vanuit de KvK!!! Dit is géén betrouwbaar bedrijf!
Durven niet te vertellen waar mij gegevens vandaan komen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als thuis werker nooit zakelijk energie nemen

Als een nieuwe zzper werd ik benaderd voor energie contract.. ondanks dat ik thuis werk zou het een zakelijke contract worden.. helaas vertellen ze er niet bij dat dit duurder is als particulier. Voorheen kreeg ik gemiddeld 1000 euro terug per jaar en nu helemaal niets! Daarbij kan ik alleen overstappen met een boete.
Dan durven ze mij nog een keer te bellen, dan geef ik heel duidelijk aan dat zij mij nooit meer hoeven te bellen en hang ik op. Bellen ze vervolgens nog 2x op omdat ik.ophang.. heel bijdehand! Ga niet zakelijk met hun in zee!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Organisatie belt zogenaamde "klanten"…

Organisatie belt zogenaamde "klanten" op om ze te "helpen" met overstappen. Buiten dat het gewoon willekeurig gekochte telefoonnummers zijn is de organisatie ook niet in staat om de wetten rondom telemarketing te volgen.

I got a call

I got a call, saying they would offer me a better deal for my energy contract with the argument that the war of Iran would cause the same energy crisis as during the ukraine war. They argumented that their model said this would last 2 years.
Didn't matter I told them on the phone that my house is not on gas, or that I didn't know anything about my energy consumption. They push you to try to get onboard.
Oil prices are back to normal one week after i got the call. They just try to hook you to a fix-rate price so you pay more.

3. marts 2026

Scammers! Be careful!

I was called today by MKB collect claiming that I had called them and asked for an energy contract change. This is very special, because both for my house and for my company I do not arrange or manage this, so I would have never contacted them for something like this.

I asked them how they got my information, since they called me on a private, non-company number. When I asked the guy on the phone if they were using information from the recent Odido leak, he cussed me out and hung up.

Disgusting, scummy company.

EDIT: after placing this review, the company had the audacity to claim this review needs additional verification/information. You already got my information illegally, I'm not going to give you more willingly.

5. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Extreem agressieve manier van…

Extreem agressieve manier van benaderen. In december 2025 benaderd om over te stappen naar ENGIE en in februari 2026 om weer over te stappen. Toen ik vroeg om het aanbod per mail toe te sturen werd dat geweigerd. Moest direct tekenen.

Loop twee dagen rond met een knoop in mijn maag over hoe deze gesprekken voor oudere mensen verlopen. Heb opgehangen door de extreem vreemde benadering.

Werd in 2025 gebeld of ik nog wist dat ik de vorige keer via hen een contract had afgesloten. Daar kon ik mij al niks van herinneren. Wat vervolgens opviel: de medewerker had geen enkele concrete informatie over mij. Alles wat volgde aan informatie kwam bij mij vandaan.

Toen ik aangaf dat het niet goed voelde, heb ik meerdere keren duidelijk gezegd dat ik het gesprek wilde stoppen. Dat was absoluut niet de bedoeling. Vanaf dat moment kwam er hulp van een andere medewerker die mijn contactpersoon vertelde wat hij moest zeggen. Daarom sprak mijn contactpersoon steeds met pauzes tussen korte zinnen. Toen ik vroeg waarom dat was, bleek het om ‘een echo’ te gaan.

Heb toen direct opgehangen en werd ook weer direct gebeld door hen via een ander nummer.

25. februar 2026

Agressieve verkoop

Al tig keer aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden. Maar volgende dag bellen ze weer. Agressieve vorm van verkoop. Dat ik geld laat liggen. Ik beslis zelf wat ik wil en nee accepteren ze niet!

10. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.