Notawijzer Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichting eerste klas. Bellen vanuit verschillende nummers en beweren de prijsgarantie uit mijn lopende energiecontract te leveren (!?). Totale onzin. Op mijn opmerking dat ik Notawijzer eerst eens... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik werd gebeld door iemand die goed Nederlands sprak en heel amicaal het gesprek begon dat ik onlangs contact met ze had opgenomen, wat niet juist is. Toen ik zei dat ik al 5 à 6 jaar bij dezelfde lev... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ben ontzettend goed geholpen door het bedrijf Vanaf het eerste moment straalde het bedrijf professionaliteit, geduld en vriendelijkheid uit. Ze namen echt de tijd om mee te denken, legde alles duid... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

130 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ongevraagde en onbeschofte stalking

Ongevraagd benaderd per telefoon. Bij opname gelijk gezegd dat ik geen interesse had en dat ik wens dat ze mij niet meer bellen. Ik kreeg een onbeschoft antwoord als in 'Je weet helemaal niet waarom ik bel!'. Daarop zei ik oke waarvoor bel je? Antwoord je zit bij Essent. Ik zit helemaal niet bij Essent en ik heb totaal geen interesse in energie verkooppraatjes dus ik heb gevraagd mij niet meer te bellen. Vervolgens wordt ik elke week nog 3x gebeld zelfs om 9 uur s avonds. Ik vind dit zo verschrikkelijk onbeschoft!

16. juli 2025

Beste Sarah,

Bedankt voor uw bericht. Wat u beschrijft is absoluut niet waar wij als Notawijzer voor staan. We willen dit graag zorgvuldig controleren, want het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat iemand onterecht wordt benaderd, zeker niet na een duidelijke afmelding.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw telefoonnummer en eventuele aanvullende details met ons te delen via support@notawijzer.nl of door te bellen naar 010 318 01 95? Dan kunnen wij dit direct onderzoeken en zorgen dat het netjes wordt opgelost.

Good service!

I was contacted by Notawijzer 1 week ago and, given what was explained to me, I ended up agreeing in changing to a new Elctricity and Gas supplier. As we are already use to this... we need to sign immediately and that, doesn't give us the possibility to do a full comparison if, indeed, the change is better. After the call has finished, I tried to do a brief comparison but... there were so many values, I felt quite overwhelmed with the comparison I would need to do and... left it for later but, the first impression was that it was not advantageous for me. I called Notawijzer and told them that, by the looks of it... the deal was not so great for me so... I would like to rollback the decision. The agent on the other side, made me some more questions which I was not prepared to answer so... I promised to myself, I would need to do a full comparison. Which I did the day after. I compared every single aspect of the rates and... I ended up seeing clearly that, the change would not be good. Today, I called Notawijzer again, explained the situation and the agent on the other side, aknowledge my arguments and... with no hesitation, cancel the transfer to the new supplier... everything remains as it was. I'm happy with the outcome.

11. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Notawijzer

Het zijn Cowboys die proberen je over te halen met allerlei verhalen om naar een andere energieleverancier over te stappen. Zonder mijn toestemming hebben ze mijn abonnement bij mijn huidige leverancier opgezegd.
Kijk goed uit wanneer je ongevraagd door Notawijzer telefonisch wordt benaderd! Hoe ze aan jouw gegevens komen is een grote raadsel.

18 juli 2025
Ik werd vanmiddag gebeld door een vriendelijke meneer van Notawijzer die veel begrip toonde.
Mijn conclusie is dat er bij Notawijzer veel medewerkers zijn die goed hun werk doen en slechts een paar die je goed moet uitkijken!

8. juli 2025

Beste heer Tji,

Zoals inmiddels telefonisch en per e-mail met u besproken: er is contact met u geweest over de situatie. U bent destijds overgestapt naar een partij waar Notawijzer géén samenwerking mee heeft. Deze overstap is dus niet via ons verlopen.

We hebben dit met u nagekeken en alles is inmiddels opgelost. De aanvraag bij de andere partij is door u geannuleerd en u blijft gewoon bij uw huidige leverancier. Er is dus verder niets veranderd.

Zoals telefonisch besproken, zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw review zou willen aanpassen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via support@notawijzer.nl of telefonisch via 010 318 01 95.

Erg rare ervaring

Erg rare ervaring. Oorspronkelijk leek het terecht aangezien ik daadwerkelijk een dure energieleverancier heb, maar de rare dingen bleven maar opstapelen:
- De persoon zei dat hij Sebastiaan heette maar op het "persoonlijke aanbod" stond een andere naam, en elk telefoontje kwam van een andere stad met een nieuw nummer
- Als je probeert terug te bellen krijg je een heel ander kantoor die niets kan achterhalen qua claims van de verkopers
- Als je het kantoor op zoekt dat op het contract staat bestaat het bedrijf niet, maar is het deel van een marketing office
- De website van het contract lijkt ook niet echt, de reviews op de pagina zijn nep (de beoordeel knop en info zijn nep)
- Elk telefoontje was op een ander nummer, pas toen ik vroeg of ik later kon terugbellen kreeg ik een nieuw persoonlijk nummer om te bellen
- Gaf aan dat ik me geen zorgen moest maken om opzegkosten en dat dat nooit gebeurt, terwijl ik uiteindelijk 200 euro opzegkosten had
- Claimde dat het aanbod en contract beide apart getekend werden en ik het aanbod moest tekenen om puur de prijzen te garanderen, omdat ik vroeg of ik later nog naar het contract kan kijken, maar deze handtekening tekent ook meteen voor het contract. Gelukkig is er een latere bevestiging waar je het contract kan annuleren.
Nadat ik het contract annuleerde omdat de onzekerheden op bleven stapelen kreeg ik meteen een belletje over mijn grote fout, maar gelukkig lieten ze mij wel met rust toen ik zei dat ik het niet meer zag zitten door wantrouwen

3. juli 2025

Beste Ben,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wat u beschrijft is absoluut niet hoe wij bij Notawijzer te werk gaan, en daarom willen wij dit graag zorgvuldig met u controleren. We vinden het belangrijk dat onze communicatie en aanbiedingen altijd transparant en correct verlopen.

U noemt meerdere punten die wij graag samen met u willen doornemen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen via support@notawijzer.nl of telefonisch contact op te nemen via 010 318 01 95? Dan kunnen we dit tot in detail onderzoeken en u helderheid geven over hoe dit precies is gegaan.

We hopen dat u openstaat voor een korte toelichting, zodat we samen kunnen kijken wat hier mogelijk is misgelopen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Topservice van Jordy Baarn en Notawijzer – deskundig en betrouwbaar!

Ik ben ontzettend goed geholpen door Jordy Baarn. Vanaf het eerste moment straalde hij professionaliteit, geduld en vriendelijkheid uit. Hij nam echt de tijd om mee te denken, legde alles duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.

Het is zeldzaam om iemand tegen te komen die zijn werk met zoveel toewijding en passie doet. Jordy maakt echt het verschil – een absolute topper!

Nogmaals bedankt, Jordy. Ik zou je aan iedereen aanraden!

2. juli 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

I was helped good by a Advisor…

I was helped good by a Advisor Sam verbruggen, he explain that my loyaltybonus was ended with mine current supplier, and he gave me new one for 500€ in three years, nice Advisor

26. juni 2025

Zielige verkopen

Ik werd elk jaar gebeld. Twee keer heb ik hun service gebruikt en het was goed. De derde keer heb ik het aanbod afgewezen. Later werd ik opnieuw gebeld en toen ik het aanbod meteen afwees, besloot de medewerker een kwartier te praten zonder enige vorm van beleefdheid. Ik bleef hem onderbreken om nee te zeggen, maar hij luisterde niet. Hij was onbeleefd en noemde klanten uit, wat niet professioneel is. Meer professionaliteit en geduld is geboden.

30. juni 2025

Geachte heer Ruth,

Jammer om dit te lezen, dit is niet waar het bedrijf voor staat en wij kunnen ons niet vinden in deze stijl van adviseren. Graag ontvang ik van u wat meer gegevens zodat wij het gesprek kunnen opzoeken. Zou u ons deze gegevens willen mailen naar: info@notawijzer.nl

-Achternaam
-Mail
-Tel nr.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goed geholpen door een aardige man…

Erg goed geholpen door een aardige man aan de telefoon, waarin ik helder stap voor stap door het proces gebracht werd op een transparante en eerlijke manier. Vervolgens bleek dat ik het nieuwe energie contract toch niet nodig zou gaan hebben waarna ik binnen de 14 dagen het nummer dat ik kreeg terug gebeld heb. Wederom in contact gekomen met een aardige man die meteen aan de slag voor me ging om het contract op te zeggen voor de officiële looptijd zou beginnen. Zonder enkel probleem of kosten opgelost. Mocht ik toch een contract nodig hebben in de toekomst weet ik wie te bellen!

17. juni 2025

Beste Sem,

Wat een fijne review om te lezen, dank je wel!
Goed om te horen dat je in alle rust en duidelijkheid bent geholpen, en dat het ook bij de annulering meteen netjes is opgepakt. Daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst toch weer een contract nodig hebben: je weet ons te vinden 😉
We staan dan uiteraard weer voor je klaar!

Lijkt op oplichting

Bedrijf belt mij met een onsamenhangend verhaal, na meerdere keren gevraagd te hebben hoe ze aan mijn gegevens zijn gekomen blijft dit een vaag verhaal (zegt dat ik eerder een energie contract via notawijzer heb afgesloten en nu alles opnieuw willen doorlopen). Als ik duidelijk aangeef dat dit niet klopt en dat ik het gesprek ga beëindigen wordt er al opgehangen. Let op voor oplichting!
P.S. bedrijf lijkt ook nep reviews te plaatsen waardoor het betrouwbaar lijkt?

28. juni 2025

Beste Meaghan,

Wat vervelend om dit te lezen en dat u dit op deze manier zo heeft ervaren dat u zo denkt.
Bij Notawijzer streven wij ernaar om oprecht klanten kundig en transparant te adviseren.

Wij willen dit graag verder uitzoeken hoe het gesprek tot stand is gekomen en wat er is besproken. Wij willen ook onderzoek doen naar uw ervaring met onze dienstverlening. Zou u uw telefoonnummer of iets meer gegevens met ons willen delen zodat wij dit kunnen opzoeken in het systeem?

U mag deze gegevens mailen naar: info@notawijzer.nl

Alvast bedankt voor de moeite!

Geweldige ervaring met de Notawijzer

Geweldige ervaring met de Notawijzer! De medewerkers zijn stuk voor stuk professioneel, vriendelijk en denken echt met je mee. Ik heb inmiddels meerdere panden via de Notawijzer aangesloten en alles is altijd perfect geregeld. Echt een topbedrijf, aanrader!”

27. juni 2025

Zeer tevreden over NotaWijzer

Zeer tevreden over mijn energieadviseur!
Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn energieadviseur bij het overstappen van mijn stroom- en gascontract. Alles werd helder en transparant uitgelegd, zonder opdringerigheid. De adviseur nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf professioneel advies dat perfect bij mijn situatie paste. Dankzij hun hulp betaal ik nu een stuk minder én heb ik een veel beter contract.
Ik zou deze service zeker aanraden aan vrienden en familie. Betrouwbaar, vriendelijk en efficiënt!

26. juni 2025

Beste Ahmet,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!
We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over je energieadviseur en dat alles duidelijk en prettig is verlopen.
Heel waardevol om te horen dat je nu ook echt profiteert van een beter contract.

Dank je wel voor je vertrouwen en natuurlijk ook voor het aanraden van onze service! 🙏

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Ik wist zelf niet veel van de energiemarkt, maar ze hebben mij inzichtelijk gemaakt hoe het allemaal werkt en hebben een goedkopere Engie contract geregeld! Top partij.

10. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.