Norsk Tipping Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Finnes jo ikke null stjerner ,så det får bli 1...Hva skal man egentlig få bonusspill for ..15trykk ,og jeg får 73kr ??;To gubber kom alene ,altså ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er helt elendig på absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til å oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1000 kr på kongkasino borte i løpet av 5 minutter. Får ingen premier overvodet. Er så elendig at det kan ikke være mulig. Er null underholdning bare ett stort pengesluk som alt annet som har med st... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hva i F er detta. Logget meg inn å kryssforhørt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter høytstående i utlande? Å nå må e jaggu bekrefte at detta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kasino
  2. Bettingvirksomhed
  3. Spilletjeneste
  4. Lodseddelforhandler
  5. Online casino eller bookmaker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Du finner ikke et mer bedritent svindel…

Du finner ikke et mer bedritent svindel bettingselskap enn Norsk Tipping. Ja man vinner litt her og der men som mange i anmeldelsene her melder så skal det mye til å faktisk vinne feks 500x eller 1000x.. med STOLTHET så har jeg til nå brukt utlandske bettingsider istedenfor mafiaselskapet NT, og jeg kan med TRYGGHET si at ALLE bettingsider utenom NT har mye bedre RTP (Return to player) enn det svindelselskapet i Norge har. Det er så soleklart at det er rigga og målet til selskapet er å kle av deg bukser, sokker, boksere og få deg til å ende opp på gata og tigge, for her vinner du fanken ikke en drit!
Ikke nok med det, men det har ofte skjedd at jeg gjør et innskudd hvor pengene blir trukket fra min bankkonto men ikke dukker opp på NT før feks neste dag, dette pleier å skje spesielt etter jeg har vunnet en trøstepremie av en sum, fordi de vil jo ikke at du skal vinne noe mer, målet dems er å svindle DEG. Hold dere unna, 110% sikker på at dette er rigged og RTP er sikkert under 50%, hadde bare alle protestert og fått loven etter mammasønnene så hadde de blitt avslørt med svindel

2. april 2025

Har gambled mye her

Har gambled mye her, men når jeg spiller eksempel blackjack. Du kan ikke mene at dealeren har 21 å 20 flere ganger på rad. Korrupt hele selskapet assa. Anbefales ikke du vil kanskje vinne i starten så går det bare ned senere.

25. marts 2025

Casino vinner sjanse.

Var så heldig at jeg vant 7000 kr på casino spillene til Norsk tipping etter og satset en del penger for en tid tilbake, og etter det virker det som jeg ikke klarer og vinne noe som helst. Nesten som de har svartelistet meg for og vinne noe mer. Merket det på spillene jeg bruker og spille at noe var justert. Nå taper jeg hver måned, uansett hva jeg satser og uansett spill. Det virker nå at jeg man må satse og tape mot 2000 kr for at man skal kanskje klare og vinne noe av pengene tilbake. Vinnersjansene på casino er jo super dårlig fra før av, og nå er dem enda værre.

22. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Norsk tipping er desidert det dårligste…

Norsk tipping er desidert det dårligste du kan spille på, tviler på at det finnes et annet selskap som gir like lite tilbake til spillerene.
Eurojackpot fesk er rigget! De selger mer lodd til enkelte for en billigere peng som resulterte i gevinster i millionklassen flere ganger. De feil informerer kunder om million gevinster, de feil utbetaler gevinster.
Altså Norsk tipping er så elendig at det burde vært nedlagt.

4. februar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

NORSK TIPPING wow what a technical changer!

NORSK TIPPING
ERFARING SIER *Starten av ny måned så Vinmer du greit beløp, la os si du satter inn 200 og shooool Winner du 5000 kr. Happy du tar ut 4000kr og spillere 1000 som er igjen.
Shoooo wow så vinner du 4000 og tar ut 3000 til bank konto så forsetter du å spill og taper det du hadde 1000 kr beløpet.

Neste dag 7000 kr på konto du tenker jaja kjøper lit klær handler lit osv osv så har jeg 1500 å spille for ... DA OG NÅ STARTER HELVETET !!!
DE 1500kr DU satser på casino Norsktipping *TAPER DU*
DU TENKER NEI MÅ VINNE ! NÅ ER PLUSTSELG SPILØE GRENSENE ENDRET OSV.... OSV...
**DU KLIKKER** OG tar å setter inn 2000 raskt inn på Norsktipping..
Nå starter suget fra norsk TIPPING...
2000 kr du satset tapte du på 1 2 3 brutalt....
Nå er du frustrert du kaster 2000 til
Og igjen taper du...
Nå har du tapt 4000 og du satser samme 2000 igjen og desverre denne taper du det også nå er du opp i 6000KR TAP oi det var jo det beløpet norsk TIPPING ga deg først men nå skal de SUGE UT ALT PENGER DU HAR ...
SAMME SKJER DU SPILLER TAPER 2000KR 4000KR 6000KR 8000KR120.000KR 8500KR
Velg

14. januar 2025

Styr unna norsk tipping

Styr unna norsk tipping. Det må være det spillet som gir minst tilbake. Du kan bruke tusen på tusen av kroner på flaks, bingo og andre spill. Vinner aldri eller bare minste gevinster. Når du har tapt penger til grensen er oppnådd, nei da får du ikke spille mer. Mafia kaller jeg slikt. Det er jo ikke lov i Norge og spille på utenlandske spill.

9. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Forferdlig spill på utlandske sider mye bedre

Forferdlig. Spill heller på utenlandske sider. Mer moro og flere sjanser Forferdelig av den norske stat at de tillater ter en sånn forferdelig spill side, ikke nok med at de robber deg de begrenser deg med tid med beløp og med gevinst,
Forferdelig rtp i tilleg har diss dritt folka, laget egen side med anmeldelser naturlig nok siden dere alle som spiller her vet hvor dritt det er, og hadde jo fått for mange dårlige reviews. Skal sørge for at jeg bidrar så lite så mulig til den dritt siden , blir ung uføre pga dritt systemet her, reise og kose meg i utlandet på bekostningen av grådigheten deres. Dere har slukt pengene mine da blir det sosialhjelp. Bra jobbet Norsk tipping ledelsen grådige

13. december 2024

Lotto er svindel

Lottokulene greide å finne frem til to tall som ikke hadde vært med på mange uker, ingen tilfeldighet.
Og den norske euromillionen går stort sett til menn mellom 20 og 40 år. Da jeg spurte hvordan de trakk ut vinnerne fikk jeg ikke noe svar og måten de reklamerer for sine spill på er plagsom. Milliardbeløp til alenevinner burde ikke vært mulig. Lås ned og fjern hele greia,

6. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Burde vært ulovlig. mafiavirksomhet!!

Rett og slett flaut måten norsk tipping oppererer. Staten gjør det totalt innvikla for utlandske aktører å holde på i norge slik at en nærmest mafiavirksomhet skal herje rundt og suge penger ut av nordmenn uten annet særlig valg. Eg kommer aldri til å bruke en krone på norsk tipping igjen. Bare legg ned hele pengeslukeren, da man skal se lenge etter en pluss på spillregnskapet her. Bare fjas!!!! Anmeldelsene som ligger innpå siden til norsk tipping er til og med falske! Blir ordentlig oppgitt over lander vi bor i.

20. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Norsk tipping kunne like gjerne sendt…

Norsk tipping kunne like gjerne sendt alle en giro på 100 kr året til gode formål og lagt ned. Bortkastet spill på alt. Rtp er selvsagt fingert. Den gjerrighetsfølelsen man får uansett spill her inne, er mer enn velbegrunnet og ikke bare en magefølelse. Skammelig å oppleve.
Her på trustpilot har norsktipping i snitt 1,2 stjerner av 5 og ligger helt på bånn med de verste juksecasinoene på Malta. Det er noe å tenke over.

9. oktober 2024

Styr unna.

Når du får mld etter 3mnd og blir fortalt hvor mye jeg har tapt og h vordan ,jeg vil ta det om neste 3mnd også går med tap .skjønner det er noe som skurrer da,for sånn har det gått i flere år.ikke en mnd /år i + .. trist ,jeg vill kalle det svindel siden dem veit i forkant att jeg vill tape di neste 3 mnd.var mye bedre med di gamle automatene.

8. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er som å la bukken passe på havresekken

Sendte inn klageskjema angående en sak med Norsk Tipping og det viser seg at klageskjema blir sendt til amatører i kundeservice som leser fra en liste og i tilegg favoritiserer Norsk Tipping. Det gir ingen mening med klageskjema da det er lettere å sende epost direkte til kundeservice.
Et klageskjema som gjelder en klage om Norsk Tipping burde sendes til en uavhengig tredjepart som ikke favoritiserer Norsk Tipping på noen måte.
Oppfordrer flere til å ta kontakt med regjering og Storting når det gjelder klager angående Norsk Tipping eller sende klage til forbrukertilsynet.no

22. august 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.