Norsk Tipping Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Finnes jo ikke null stjerner ,så det får bli 1...Hva skal man egentlig få bonusspill for ..15trykk ,og jeg får 73kr ??;To gubber kom alene ,altså ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er helt elendig på absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til å oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1000 kr på kongkasino borte i løpet av 5 minutter. Får ingen premier overvodet. Er så elendig at det kan ikke være mulig. Er null underholdning bare ett stort pengesluk som alt annet som har med st... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hva i F er detta. Logget meg inn å kryssforhørt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter høytstående i utlande? Å nå må e jaggu bekrefte at detta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kasino
  2. Bettingvirksomhed
  3. Spilletjeneste
  4. Lodseddelforhandler
  5. Online casino eller bookmaker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Regelrett svindel, det er umulig å vinne penger her.

Har i denne måneden brukt 5000kr på Gonzo`s quest hos Kasino med 30kr (maks innsats). Etter 417 talte spinn på max innsats fikk jeg 0 bonus runder. Norsk tipping bedriver regelrett svindel når de sier at tilbakebetalingsprosenten er over 97%, dette er ren svindel av den Norske stat.
Som kunde har du rett til å vite hvordan spillene fungerer, dette nekter samtlige som jobber hos kundeservice å svare på, som betyr at de enten ikke vet eller rett og slett ikke ønsker å svare på, begge tilfellene er direkte ulovlig ifølge loven.
"Marie" fra kundeservice sa at jeg måtte henvende meg til politiet om jeg ville vite hvordan spillene fungerer, noe jeg har tatt screenshot av og kommer til å publisere på samtlige sosiale medier straks.

2. august 2024

1 million wagerd

1 million wagerd , 1 gang 1000x , dem sier RTP er 97,6 , bare tull! Dette er en rein underholdnings app! (Altså viss du tror du kan vinne , så er det en rein løgn) kong kasino er en rein melke ku for NG. Umulig og vinne noe som helst!

1. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

norsk tipping driver med svindel

Fuck norsk tipping, hadde selvmål og det ble selvmål og bevis har vi screenshooted og samtalene, og de kommer alltid med dumme Bortforklaringer, vi har dokumentene at de svindler vi prøver å samle flere folk som har gjennomgått samme og saksøker og norsk tipping. hvem er med? Vi har bevis, mail oss til luziferms13 gmail.com

9. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uansvarlig og på grensen til svindel

Jeg har spilt på Kong Kasino i lengre tid siden det er det eneste "lovlige" casinoet i Norge, men jeg innser at de driver mye mer uansvarlig enn utenlandske aktører.
For det første tilbyr Norsk Tipping kun sjansespill. Jeg savner muligheten til å kunne spille ferdighetsspill som for eksempel poker, men eneste jeg kan bruke pengene mine på er spilleautomater, flakslodd og lotterier.
Automatene virker å betale ut betydelig mindre beløp enn på andre casino. Jeg har ikke hatt noen større gevinst de siste årene hos Kong Kasino. Hos de andre fikk jeg i det minste en premie en gang i blant.
Til sist har de åpningstider på nettsiden... Jeg driter vel i når folka i norsk tipping har leggetid, la meg spille når JEG har mulighet til det!

Jeg har nå bestemt meg for å finne en tryggere og mer ansvarlig utenlandsk aktør å spille hos.

Mvh Robert

5. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette her var ikke mye å skryte av…

Dette her var ikke mye å skryte av…

Jeg har spilt mye på utenlandske casinoer, men takket være den Norske stat så er ikke dette lov lenger.. bestemte meg derfor for å prøve Kong Casino på Norsk Tipping da dette var det eneste alternativet igjen… og GUD ble jeg skuffet.

Jeg fokuserte hovedsaklig på spill de har som jeg har spilt på utenlandske casinoer, og det jeg la merke til med en gang var (oppførselen) på disse automatene, de har blitt (tuklet) med..

Først og fremst så er det cooldown mellom hvert trykk, så etter man har kjørt et spinn så må man vente ut en intervall før man får spinne igjen, dette fjerner rett og slett muligheten for variert spill mønster, noe som viste seg å funke innimellom på andre casinoer med samme automater.

I tillegg til dette så fikk jeg hele 0 bonus runder på 2000kr… noe som er høyst uvanlig da jeg alltid spiller en stund med lav innsats før jeg går opp.

Vil med dette fraråde andre å prøve dette Casinoet, i hvert fall frem til Norsk Tipping mister monopolet de har på penge spill i dette landet da det er klart at de utnytter sin posisjon for å tappe kontoene til folk med å rigge automater slik de selv ønsker.. rett og slett usmakelig..

1. juli 2024

svindel

griskt monopol, ingen utvalg, strenge begrensninger og lav odds. svindel!!!! hold dere unna! bet hos utenlandske bookmakere med virtuelle visa kort!

12. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kom och återupplev Öst-tyskland här!

gillar att spela på kasino i omgångar och det kan gå år ibland dessa, så är på inget sätt spelberoende men gillar kicken det ger. Sist jag spelade på norsktippings kongkasino hade jag en så dålig streak att jag fick upplevelsen att det hela kändes riggat. Inga svängningar i spelet med större vinster utan insatt belopp bara sjönk sakta nedåt med någon enstaka småvinst. All glädje och spänning från andra kasinosidor är här närmst helt borta. Känslan av att spela på ett kommunistdrivet kasino där en statlig tjänsteman står o sneglar över din axel och ser till att du inte har det för bra är total. så jag satte mig i 6månaders karantän som gick ut förra veckan. Så var uttråkad igårkväll och tänkte av någon anledning att jag skulle ge dem en ny chans (?!?!) så jag satte in pengar och började spela bara för att en kort stund senare få besked att spelgräns för månad uppnåtts! Uppenbarligen var den nere på max 2k/månad. osäker på om jag bett om detta själv eller om de satt ner den iom jag bett om 6månaders spelpaus. går in och ändrar den och får då besked att jag nu är i karantän och måste vänta 3 veckor (!) innan ny gräns gäller! Känslan av att den där kontrollerande statstjänstemannen dyker upp bakom mig igen går som en isning nerför ryggraden. Tar ut mina pengar, aldrig mer norsktipping.

7. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

For dårlig på odds tilbud

Odds spillet er gjort meget vanskelig. Noen lag som har høy seier og uavgjort % er det ikke mulig å gi +1 mål, etterhvert som mange av de største favorittene er ferdigspilt på fredag og tidlig lørdag åpner Norsk tipping mulighet for +1 på flere kamper og nye favoritter i andre ligaer legges ut for lørdag og søndag. Det blir da mye vanskeligere å vinne på en odds kupong hos Norsk Tipping enn hos andre betting selskaper som legger alle kamper for helgen ut før fredag, hvor alle er åpen for + og - mål. Valg muligheter på innsats på odds kupong er og mye dårligere enn hos andre leverandører. Resten er veldig bra og oversiktlig, kan anbefale de hvis de åpner for valg av innsats fra 1 krone og oppover pr kupong og åpner for + og - mål på alle kamper i alle ligaer de tilbyr spill på, og legger ut alle kamper før fredag som spilles i helgen og mandag.

19. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hvorfor sier dere alltid «velkommen her…

Hvorfor sier dere alltid «velkommen her fra Hamar», det er da vel fra Norsk Tipping, det er da ikke interessant hvilke by det er. Eks hvis det er hopprenn fra Holmenkollen sies det ikke « velkommen her fra Oslo».
Eller er dere pålagt å si det som gratisreklame for Hamar
Mvh Per A Aas

31. marts 2024

Norsk Tipping - Yezz! - Spinn og Vinn

Dette spillet er rigget noe voldsomt. De fleste bokser er tomme, og de havner du ofte på. Dersom du er så heldig og komme fram til Tilleggspill, så havner du garantert på minimumsbeløpet, som igjen er innsatsen din. Om du er glad i og sløse bort tid og penger, så vil du like dette spillet.

20. marts 2024

Helt ubrukelig side

Helt ubrukelig side.
Kongcasino = Kongfullkontroll, uansett hvordan du better taper du penger.

Oddsa er ekstra lave på live sport:
Om det skjer noe, så er det umulig å få hjelp av kundeservice siden det ikke var innen 15minutter, selv om deres kundeservice tar gjennsomsnitt 2timer å komme gjennom.

Alle som har mulighet bør styre unna denne siden. Er ikke laget for flax, er laget for å ta imot penger. Veldig tydelig når man spiller visse spill.

22. februar 2024

Oddsen er en katastrofe

Oddsen er en katastrofe. Har ikke ord. Er det mulig å levere verre, det tviler jeg på. Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jevnt over bommer de på alt. Feil klokkeslett på flere av kampene Elendig service, Ofte feil teknisk, så oddsen er nede.Dårlig rettskriving når du chatter med de. Har nok satt bort den delen og mye annet, til billigere arbeidskraft. Nedenfor står det angi dato for opplevelsen. Jeg må svare her. Fra når jeg begynte å spille på oddsen, til dags dato. Idag hadde de satt viking -Aafk Fortuna spillerstall 1630. Kampen begynte 1800. Kun Norsk tipping som klarer

6. februar 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Amatørmessig

Jeg synes utvalget av spillmaskiner er for dårlig, skulle gjerne sett at dere tok inn noen av de nyere Pragmatic Play og Hacksaw spillene. Om dere skal ha et monopol på dette så burde dere gi oss et litt bedre tilbud.

Jeg forstår heller ikke hvorfor dere begrenser maks. premie, casinoet er profitabelt uansett, hvorfor skal ikke spilleren få beholde hele premien om man er heldig nok til å over 100.000?

!!!!! Dette betyr også at return to player prosenten som er oppgitt på de spillene det gjelder er FEIL. Maksgevinsten påvirker denne prosenten stort selvfølgelig. Dere har maskiner som når 100K grensen på minste innsats, og desto høyere innsats man bruker desto lavere blir return to player siden flere gevinster da når 100K grensen.
Er det ikke dette dere skal beskytte oss mot? Så de store stygge lisensierte casinoene ikke kan ta premien vår? Så gjør dere det selv.

REGN UT RIKTIG RTP OG OPPGI DEN, ELLER FJERN 100.000 GRENSEN.

Bordspillene, spesielt Black Jack er ren svindel.

Bortsett fra return to player problemet jeg nevnte så er spillmaskinene helt greie, de som sier noe annet har hatt uflaks.

Pluss for rask utbetaling.

6. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det jeg leser her er helt latterlig

Det jeg leser her er helt latterlig, stiller tilbake pengepremien? Dere vet at dere er i norge iks? JÆVLIG STRENGT. Og btw, stemor og gud anntall kunder av meg har vunnet de storie premiene! Det er lurt å ta ut før du spiller de bort. Lav innsats betyr lav premie. Skal du vinne må du bette!:)

17. januar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.