Finnes jo ikke null stjerner ,så det får bli 1...Hva skal man egentlig få bonusspill for ..15trykk ,og jeg får 73kr ??;To gubber kom alene ,altså ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Det er helt elendig på absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til å oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... Se mere
1000 kr på kongkasino borte i løpet av 5 minutter. Får ingen premier overvodet. Er så elendig at det kan ikke være mulig. Er null underholdning bare ett stort pengesluk som alt annet som har med st... Se mere
Hva i F er detta. Logget meg inn å kryssforhørt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter høytstående i utlande? Å nå må e jaggu bekrefte at detta... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål
Kontaktoplysninger
2315, Hamar, Norge
- norsk-tipping.no
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har aldri vunnet noe
Skjerp dere.
Appen til Norsk tipping er helt forj*vlig å bruke. Om man skal tippe på for eksempel (neste mål) Live betting, så kommer det 9/10 ganger opp "oddsen er endet", så trykker man på godta å lever, men så kommer det "ugyldig beløp", også trykker man igjen, men da kommer det "ugyldig beløp" en gang til.
Innen jeg har logget på Norsk Tipping på PCen istedet, så er har jo laget scoret og det er for sent å tippe. Jeg taper jo hundrelapper ved å IKKE få tippet :D
Skjerp dere...
Har vunne to ganger 10.000 men etter da…
Har vunne to ganger 10.000 men etter da vinner eg bere mellom 10 og 300 kr. Kjenne dei vil henta alt minst ti ganger tilbake. Skal ikkje spille videre utenom lotto !
@ Ida Thomsen
21442 kunder vant 120 i småpremie. De hadde i det minste 5 riktige. Holder neppe for en pizza. I Lotto må du ha 7 riktige for (som i går) 15 millioner. De fleste er klar over at det er et tapsspill. 6 rette gir deg 1 UKES lønn, oftest mellom 4000 og 6000.
Merkelig at man aldri vinner småpremier…
Merkelig at man aldri vinner småpremier lenger..
Nesten slik at man skulle tro noe var feil...
Svindeler folk.
Hvem er Godfather ?
Det er større sjangs for å få Hjerteinfarkt,enn å vinne i
NORSK Tipping.
Hva sier kjøpsloven og forbrukerombudet til dette bedrageriet ?
Jeg har spilt litt over noen år.
Kun tap.
Bingoen hadde de for en stund siden chatt..der vi "tapere" kunne dele sorger og gleder..
Den ble borte etter Mafia virksomheten fikk Monopol.
Innføre time utestenging midt i en bingo runde = Bevisst tap.
Politikere og Lotteritilsynet som har bidratt til denne Gangster bedriften. Skal i et demokrati dømmes etter Norsk Lov.
De som har fratatt oss muligheten til å kunne ha litt underholdning..enten sykehus seng eller annet..SKAL og MÅ få konsekvenser..
Minner meg om Fjellinjen bompengestasjon i Oslo der ledere med million inntekter.
Det strider mot Norsk Grunnlov..
De har fått klar beskjed av meg..
Får jeg giro fra dere på passering..
Møtes vi i Tingretten..
Ikke hørt fra de på mange år.
Hvem sitter som The Godfather?
Oppleves som ren svindel.
Det er svindel.
Oppleves som ren svindel. Merkverdig at de driver lovlig og på toppen har de monopol, hvordan er det i det hele tatt mulig? På tide med gransking.
Finner faktisk ikke ord.
Gårdagens eurojackpot skandale så…
Etter gårdagens eurojackpot skandale så har jeg helt mista tiltroen til Norsk Tipping.
Hvis alle der har pølsefingre så la AI gjøre jobben! Og dobbel, gjerne trippelsjekke før dere sender melding om att man vunnet 1,9 millioner men så trekker det tilbake!
Driver med lureri
Driver med lureri. Kundeservice kunne ikkje skrive til meg om dei driver lovlig eller ikkje. Forandrer på resultater( trekninger) sån som det passer dei,
30 frågor för att köpa en flakslott
Vem orkar gå igenom 30 frågor för att köpa en flakslott? "Hur många timmar per dag ska du spela på flaks", minimum valg är 1 timme.
0 vinnersjanser her
Jeg er en aktiv spiller og vinner aldri. Jeg har ingen tro på at Norsk tipping ønsker seg noe annet enn profitten. Jeg har spøtta inn masse penger på noe som aldri gir avkastning
Rigget af
Spillet 50 ganger, hvor vinnesjansen skal være 50%. vant 2 av 50 gang
Så fette scam vinn så vidt penger prøvd…
Så fette scam vinn så vidt penger prøvd rigged som faen
Norsk Tipping er mafiabedrift
Norsk Tipping er mafiabedrift. Styr unna. Jeg har i flere år uten å overdrive klaget på at spillene i kasinoet er fixet og manipulert med verdens laveste RTP. De har også software som regulerer spillere fra å vinne en viss prosent og når du har f.eks vunnet 1800.- eller litt over 2000.- eller f.eks 6000.- så er det slutt på gevinstene. Da har du blitt plukket ut til å tape det tidobbelte før du kanskje vinner litt igjen etter en måned. Jeg tok en rekke skjermbilder og video som beviser at f.eks spillepausen hver time forstyrrer vinnermulighetene og at i de siste minuttene henger litt og er ustabil rett før spillepausen, og da har du allerede rukket å tape en del fordi de siste minuttene ikke gir gevinst overhodet. Etter pausen må du begynne forfra. Har varslet lottstift( lotteritilsynet) minst 5 ganger de siste 3 årene, men får ingen svar, så de er også med på denne svindelen. Jeg fikk engang svar da jeg ringte de, om at lottstift var sikker på at NT selv holdt kontroll og varslet de om uregelmessigheter i spill og at de hadde varslingsplikt. Latterlig. Det er uforståelig at lottstift ikke leser trustpilot heller om misnøyen med denne mafiabedriften. Håper vi kunne samlet sammen alle som er forbanna på NT og klaget de inn til EFTA for brudd på artikkel 8 og anmeldt hele regjeringen for å støtte slik mafiavirksomhet.
Dessverre er kongkasino rigget vi har…
Dessverre er kongkasino rigget vi har litt over 100 timer med film som beviser det. Elk er klart verst. Men det som er verst er at de tillater systematisk svindel. De vet om alt som foregår.
Jeg anbefaler det ikke
Jeg anbefaler det ikke. Du kommer aldri til å vinne.
Elendig side
Elendig side, kun scam... OGSÅ ER DETTE ENSTE SIDEN DU KAN TIPPE PÅ I NORGE???
Norsk-tipping(scamming) lurer folket med lavere RTP enn anvist på spilleautomater, og burde blitt saksøkt å anmeldt m
At norsk scamming skal få lov å ha monopol på gambling i Norge er en skam. Det er super klart å tydelig at de justerer RTPen på spilleautomater ned til 20-30% viss ikke mindre når den skal være på mellom 93-97% det er jo ikke gambling eller noe morro i det når du taper å taper. Etter jeg sluttet å spille på automater på norsk tipping og har spilt på utenlandske nettsider med samme spillene så merker du med en gang at noe ikke stemmer på norsk tipping. Å viss du er så heldig å vinner 40-50x på norsk tipping så tar det 1-3 virkedager for å pengene utbetalt. Mens alle andre "ulovlige" nettkasino klarer å sette pengene på kontoen din innen 5 minutt. Jeg har ihverfall brukt min siste krone hos norsk tipping når det gjelder alt uten om Eurojackpot, VikingLotto eller vanlig Lotto. Men kjenner jeg norsk tipping rett så er det vell juksing bak kulissene der og. Mitt tips, skaff deg VPN, opprett en Revolut konto eller Skrill konto der du får et bankkort som du enkelt kan sette inn å ta ut penger med på utenlandske nettkasino'er. Å VPN trenger du for å endre lokasjonen din til et annent land enn Norge for i det siste så har de sperrer flerne online kasino'er for nordmenn. Hele norsk tipping burde blitt saksøkt av alle som har spilt på spilleautomatene hos de. De påstår at RTP(return to player) skal være det som det står spillet skal være på, men det er falsk reklamering som er ulovlig å mangen som virkelig har spilleproblemer blir tvunget til å bruke norsk tipping som bare tar pengene ifra deg istedenfor at du har sjangsen til å gå i plus eller at f.eks 300kr er nok til å spille en god stund istedenfor at du taper alt innen 2 minutt. F U C K norsk scamming altså. Er det Ingen dyktige advokater som kan oprette et stort gruppe søksmål mot norsk tipping? Er 100% sikker på at hundretusenvis av folk er enig i at man taper noe inni helvete mer enn "vanlig" på norsk tipping.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.