norlysplay.dk Anmeldelser 264

1,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 61 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med virksomhedens service, idet mange oplever problemer med at få hjælp og support. Appen og hjemmesiden beskrives som mangelfuld og ustabil, hvilket fører til frustrationer ved brug af produktet. Mange forbrugere har haft negative oplevelser med kundeservice, som de finder utilstrækkelig og svær at komme i kontakt med. Produktet kritiseres for at være ringe, med hyppige tekniske problemer og manglende funktionalitet, hvilket gør det svært at anvende de tilbudte tjenester.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med servicen. Mange rapporterer om problemer med streamingtjenesten,... Se mere

Application

Kunder udtrykker stor utilfredshed med appen, som de beskriver som ustabil og fyldt med fejl. Mange oplever,... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kundeservice. Kunder oplever at blive sendt "i ring", lange... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver negative aspekter af produktet. Kunder udtrykker skuffelse over produktets ringe kvalitet... Se mere

Website

Kunder deler negativ meninger om website. Mange har oplevet tekniske udfordringer, som forhindrer adgang til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har 8 flex som streaming. Der er bare ikke en skid flex i det. Jeg kan ikke få lov til at udskifte kanaler overhovedet. Har fejlmeldt til servicedesk med servicerapoortnummer SP-INC0266677. Jeg har... Se mere

Meget skuffende streamingplatform Anmeldelse: Jeg er meget utilfreds med denne platform. Der er flere problemer: Man kan ikke logge brugere af platformen. Kundeservice oplyste, at man skal æn... Se mere

Norlys Play app’en er til grin. Hvor jeg savner app fra Boxer. Jeg kan nu ikke længere administrere antal brugere, intet problem i gamle dage under Boxer. Dette oveni at signalet i meget lang... Se mere

Jeg har været med fra starten da boxer tv tilbage i 2008 blev tilgængeligt i Danmark. Efter Norlys har overtaget Boxer, bliver det farvel og tak herfra. Norlys har 2 gange opkrævet rykkergebyr ube... Se mere

1,2

Dårlig

Appen virker ikke

Vi kan ikke logge på vores Norlys Play. Den siger “forkert e-mail eller adgangskode” og har gjort det de sidste tre dage 👎🏼 Simpelthen for dårligt

6. december 2024

Ringeste oplevelse med TV-pakke…

Ringeste oplevelse med TV-pakke nogensinde. Det virker ikke 90% af tiden. Enten kan man ikke komme ind i appen grundet en eller anden fejl, ellers fryser billedet konstant eller bliver dårlig kvalitet. 429kr for at levere et lorteprodukt. Det er sgu en ommer

6. december 2024

Kan ikke give 0 eller minus desværre..

App: skal genstartes hver 2min for der er fejl, og pludselig virker appen slet ikke, har prøvet at lave nyt password 10 gange, men kan stadig ikke komme ind.
Chatten virker åbenbart ikke, får kun chatrobot. Ringer til kundeservice, venter i 40 min. Og får en medarbejder der fortælle abonnement er blevet opsagt, hvem eller hvorfor det er opsagt vides ikke. Men medarbejderen fortæller at han genopretter, og jeg skal vente 1-2 timer..
idag da jeg skal bruge appen, virker det selvfølgelig stadig ikke, jeg ringer til kundeservice men nu er der mindst 2 timers ventetid, så Beder om at blive ringet op.
Da jeg bliver ringet op, fortæller jeg om problemet, og medarbejderen vil lige hurtigt stille videre. 1/2 time efter venter jeg stadig på at komme igennem..
ca 45min så kommer der en medarbejder, der også er igang med noget andet snak ved siden af, og fortæller der skulle være en regning fra august, der ikke er betalt. Jeg undrer mig, for oprettede 1/9. Jeg kan se på min netbank at jeg betaler 1/10 -1/11 og 1/12.

Ud over de problemer, sender de regninger til en gammel adresse, som jeg ikke har boet på i 5år, til trods for man skal indtaste ens adresse inden man kan logge ind.

Hold jer væk! Et fup firma, og et firma hvor ingen af medarbejderne overhovedet aner hvad de laver, eller hvad de skal..

3. december 2024

Kan ikke give 0 eller minus desværre.

Sikke noget bras

Sikke noget bras. Har ikke kunnet logge ind i de sidste par uger, men kundeservice kan tilsyneladende ikke finde ud af at løse problemet.

ELENDIG TV-APP

ELENDIG TV-APP.
Laaaaangsommelig load - om muligt!
"INTET netværk" ... står der på skærmen - Øvrige streaming/tv-apps. fungerer upåklageligt på samme netværk.
Der efterspørges kodeord x flere ugl.
Efter et par måneders abonnement har jeg OPSAGT ABONNEMENT.

1. december 2024

Har opgivet Nordlys tv.

Har opgivet Nordlys tv.
Kan ikke vælge selv og max som jeg har gennem Nordlys har lukket mig ude.
Har opgivet efter en uge at få fat på dem.
Konstant melle 1 og 2 timer vente tid.
Skift tv og internet udbyder efter Julen.

26. november 2024

Norlys Play er et elendigt og overpriced produkt

Var indtil for nylig tilfreds Telia.tv-kunde.
Var så naiv at tro, at Norlys ikke kunne ødelægge det, da de overtog Telia, men blev hurtigt klogere.
Deres mellem tv-pakke svarer i pris til den 4more-pakke, jeg havde. Desværre mangler de kanaler, som jeg bruger til at se fodbold og tennis, så kan ikke bruge deres produkt til noget som helst.
Med Telia fulgte desuden en kundevenlig boks, der fungerede helt perfekt. Intet kunne åbenbart være mere ligegyldigt for Norlys: Ved vælg selv-pakker kan man få et dyrt og bøvlet tv-modul, som jeg ikke vil bruge penge på. Og ideen om, at de vil ofre resourcer på at lave en aftale med tv-producenter om at installere deres norlys play-app i tv-apparaterne ligesom feks Yousee, er åbenbart latterligt.
Så efter et par uger besluttede jeg mig for at opsige mit abonnement. Det har jeg så brugt over en måned på nu. Deres kundeservice til abonnementspørgsmål ligger meget belejligt for dem kun i normal arbejdstid, og ventetiderne på telefonen har ved alle mine (mange) henvendelser været over en time - nogle gange mere en to timer. Det er sgu irriterende, mens man er på arbejde.
Da jeg endelig kom igennem efter at have forsøgt over flere dage, tog den venlige medarbejder imod min opsigelse og fortalte mig, at jeg ved slutningen af november ikke længere ville være kunde.
Nu har jeg så fået regningen for december............. og har brugt i går og i dag på at sidde i telefonkø for at understrege, at jeg ikke vil have noget som helst med deres elendige produkt at gøre. Indtil videre kommer jeg til at betale over 1500 kroner for et tv-produkt, som gør mig voldsomt irriteret, hver gang jeg kommer til at tænke på det.

25. november 2024

jeg er tidligere stofa kunde og så tv…

jeg er tidligere stofa kunde og så tv igennem boks 14-10 fik jeg mail om den ville blive lukket ned, så gode råd var jo dyre så hvordan skulle jeg så se tv.
Jeg fandt så ud af jeg kunne bruge Norlys app
nu har jeg så ikke kunnet logge ind på den i 14 dage nu da den ikke vil godkende mit login og komme igennem til support er umuligt ventetid på ca 1½ time uden problemet er løst endnu

21. oktober 2024

Er overgået fra Telia til nordlys play

Er overgået fra Telia til nordlys play. Siden overgangen har tv ikke virket stabilt, det falder ud , samt fryser i billede og kræver konstant, at koden indtastes på ny. Flytter nu til andet selskab med både TV og elaftale. Vil ikke længere til grin for sådan nogle fjolser.

14. november 2024

Virkelig langsom og dårlig kundeservice

Skrev en mail 27 september, pga fejlbetalinger. Den 14. November har jeg stadig ikke fået svar. 2 gange har jeg modtaget en mail om, at de har meget travlt.
Deres betalingsside lukkede ned 3 gange og skrev at betalingen ikke var gået igennem. 4 gang lykkedes det. Det viste sig imidlertid, at de var gået igennem. Nu er det så umuligt at få pengene retur igen. Sidder lige nu i telefon kø og har været det i en time. Virkeligt dårlig kundeservice..

27. september 2024

Fulgte med over fra boxer

Fulgte med over fra boxer. der havde jeg været med fra starten. altid fået god service og hjælp.Og det var meget let at logge ind og ændre abinnemnter og kanaler. Efter Norlys over er det blevet meget svært og bøvlet at finde derind. og siden er så urimelig tung at man bliver smidt af igen og igen . og pr tlf er nærmest umuligt. Tænker de skulle kigge lidt ind i kundeservice . for de kan godt finde ud af og ligge masser af gebyrer på i en far

11. november 2024

Totalt uacceptabel produkt og service

Drift stabiliteten er yderst kritisabelt, det sker flere end 5 gange årligt at nettet på fibernet ryger af ofte i flere timer. Der bliver ikke aktivt meldt ud til kunderne om planlagte driftsforstyrrelser, pris inflationen på vælg selv er urimelig. Der er mangel på de mest populære streamingtjenester i tilbuddene, prisen på fibernet og de forskellige hastigheder er 70% avance på et produkt, hvor servicen er helt ufattelig dårlig. Senest har de i over et døgn og til stadighed ikke haft adgangsgodkendelsen til Norlys Play under kontrol. Deres hostile take overs af antenne foreningerne er skadeligt for konkurrencen, og medfører en regressive kvalitets udvikling. Det er sigende at jeg som Amatør drev internet for et kollegium for 100DKK med færre driftsforstyrrelser, og Netic overtog denne opgave siden for et betydeligt mindre beløb og med højere stabilitet, end Norlys kan tilbyde for alm. 100/100, hvor forskellen her var 1000/1000. Det medfører at vi kan fastslå en avance der er på 6000% i forhold til en realistisk kostpris. At man har problemer med godkendelsen til Norlys Play er ikke bare kritisabelt, men at man udruller den slags opdateringer eller vedligehold på en fredag eller i en weekend, er mig en gåde, det må ikke ske på et live service produkt til privatkunder. Når man snakker med kundeservice ved de umiddelbart godt den er helt gal, men nu er der gået 2 år og Norlys har stadigvæk ikke styr på det. Hvilket gør man kun kan drage konklusionen, at de ruller med en monopol strategi, i håbet om at de kan være ligeglade så længe der ikke er et reelt alternativ at konkurrere med. Jeg kan kun råde samtlige potentielle kunder til at holde sig fra Norlys og finde andre alternativer. Og eksisterende kunder til regulært at brokke sig over servicen, og skrive til både forbrugerrådet og Kontant. Da den nuværende praksis på markedet, Waoo, Norlys m.v. er decideret uacceptabelt.

10. november 2024

Ingen hjælp at få

Autologin har smidt mig af. Vil ikke godtage kode. Vil ikke sende ny mail med ny kode. Ringer til kunde "service". Halvanden time i kø i deres telefon, og fik stadig ingen hjælp. Bare den samme automatiske besked om selvbetjening på deres hjemmeside (som kræver login). Fortæller ikke hvilken plads du har i køen, blot at jeg skal forvente 60+ minutters ventetid. Venter 90 minutter, og får samme besked: vent op til 60 minutter. Har de kun en ansat?????? Det er simpelthen at tage grov urin på betalende kunder. Opsagt dags dato!

9. november 2024

Hurtig og venlig hjælp

Gjorde opmærksom på en kodefejl d. 5. 11.

Problemet løst d. 8. 11.
efter et par venlige 'vi arbejder på sagen' -mails, og så i dag en 'problemet løst'-mail!

Tak for godt arbejde!
Vh Eva

8. november 2024

Da Telia blev en del af Norlys

Da Telia blev en del af Norlys, telia TV abb. blev overført automatisk og steg i pris. App. Er ubrugelig og hænger. Prisstigning for tyske kanaler og charlie som jeg ikke kan bruge til noget. Har opsagt mit abb. Husk norlys og mit abb hos Telia. kan absolut ikke anbefale.

1. september 2024

Er dette din virksomhed?