Jeg er virkelig skuffet over dette køb. Produktet lever på ingen måde op til den kvalitet, der blev beskrevet på hjemmesiden. Materialet virker billigt, og farverne er slet ikke som på billederne —... Se mere
Jeg blev lidt skuffede over ventetiden fra min ordre var gået igennem til jeg fik en bekræftelse på hvornår levering ville ske, købe start december og fik først min vare start januar, og havde spurgt... Se mere
Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hørt fra virksomheden vedrørende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundp... Se mere
Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion på hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... Se mere
Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lækre kvaliteter og skandinavisk design. Vi følger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.
Kirkevej 15, 5464, Brenderup, Danmark
- kundeservice@nordlyliving.dk
- nordlyliving.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Utrolig lang leveringstid (flere mdr)
Utrolig lang leveringstid (flere mdr), har ikke svaret på skriftlig henvendelse

Lang leveringstid og fik kun 1/2 delen af bestillingen
Jeg har ventet i godt 4 uger på min bestilling af to sækkestole .Når jeg rykkede for svar ,vidste man ikke noget. Men Idag fik jeg så den ene stol ,som absolut ikke svarer til foto og NordlyLiving har trukket fuldt beløb for 2 stole . Jeg ringede straks det gik op for mig kl 12.03 men " De beklagede der var lukket for idag ,ha en go dag " 🥴🥲🥲🥲

Middelmådig kvalitet
Kvaliteten af mit møbel er lavere end forventet og det er designet uhensigtmæssigt. Det var ikke til at se på billederne inden jeg købte

Ikke pengene værd
Vi har bestilt et sofabord. Det er i dårlig kvalitet, der stikker metal ud forskellige steder som ikke er skåret ordentligt til. Det har aldrig set skyggen af rigtig træ, hvilket man skulle tro til prisen. Så er det 100 år om at ankomme. Selv om de lover en lang leveringstid, så kan du risikere at venter yderligere end de 25 hverdage.
De er flinke til at svare når du skriver, men der er ingen mulighed for at afhente selv eller få hurtigere levering, så vi endte med at vente 6 uger på at få vores bord. Ikke pengene værd.

KØB ALDRIG HERFRA
Købt skab til 10.000kr i december 2023, kom dog uden låger og kun med løse glasplader i et par trækasser. Har ventet i 4 mrd på at de skal komme og de er her stadigvæk ikke (april). De svare ikke på alle mine mails og når de svare siger de1-2 uger. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Ja de har refunderet 1300kr som plaster men det dækker på ingen måde den dårlige service. På alle mulige måder er det her det dårligste firma jeg nogensinde har handlet med nogensinde og vil råde alle til at holde jer langt væk trods fine priser. Man får ikke hvad man køber og de er så uprofessionelle at det er overraskende at de overhovedet kan drive forretning.

Besvarelse fra Nordlyliving
Jeg synes de er fantastiske
Jeg synes de er fantastiske. Måske lidt lang leveringstid, men ellers rigtig gode. Jeg fik ikke hentet en pakke til tiden pga sygdom, skrev en mail og modtog den igen allerede et par dage efter. Suveræn service og god kvalitet! Glæder mig til at shoppe mere

Lang Leveringstid og anderledes udseende
Jeg bestilte en lampe som jeg virkelig havde glædet mig til at få. Den kom efter et måned, hvilket jeg synes var lidt lang tid. Da jeg så får samlet lampen, så ligner den slet ikke det på billederne. Virkelig skuffet over hvordan den ser ud😕

Falsk markedsføring
Vi har gået i en lille uges tid og overvejet at købe en sofa fra Werenberg Bolighus - helt konkret deres REX modulsofa.
Vi ser i sidste uge, at sofaen står til 14.999 kr.
Herudover har vi mulighed for 20% rabat gennem deres rabatkode - dvs. sofaen kan vi købe for 11.999 kr.
Da vi i går vil trykke køb ser vi til vores store overraskelse at rabatkoden er forsvundet - det er selvfølgelig helt fair.
Vi undrer os dog over, at der nu står på deres hjemmeside, at før prisen på sofaen er 17.699 og at man nu kan købe den for 14.159 kr?
Jeg henvender mig til Werenberg Bolighus over telefonen. Her fortæller de, at de har sat priserne op på sofaen.
Jeg undrer mig dog over, at man markedsfører sig på, at sofaen tidligere har kostet 17.699 kr? Da den i sidste uge have en standard pris på 14.999 kr.?
Endvidere finder jeg sofaen på deres anden hjemmeside Nordly Living. Her gør jeg deres kundeservice opmærksom på, at jeg så vil købe sofaen gennem Nordly Living (her står den til 12.499 kr.) - sat ned fra 19.999 kr???
Medarbejderen i kundeservice fortæller mig at det kan jeg bare gøre.
Jeg spørger herefter om de ikke prismatcher som der står på deres hjemmeside hvortil medarbejderen blot siger at hun synes jeg skal købe den gennem Nordly Living.
Efter 1 time da jeg så vil trykke køb er sofaen pludselig fjernet fra Nordly Living hjemmesiden?
Måden Werenberg Bolighus har håndteret sagen på finder jeg meget mærkelig og kryptisk - vi var egentlig bare interesserede i at købe en sofa fra dem, dog ikke under de vilkår og mere eller mindre falsk markedsføring.
- Jeg har billedmateriale der viser de mange forskellige priser på både Werenberg Bolighus hjemmeside samt Nordly Living hjemmesiden.
Jeg vil ud fra denne kundeservice og oplevelse ikke anbefale Werenberg Bolighus

Udeblivende levering
Jeg bestilte 4 varer i uge 4.
De to af varerne kom i uge 5 som lovet. Jeg hørte ikke noget om hvorfor de to sidste varer ikke blev leveret som lovet ved bestilling.
I uge 9 fik jeg en besked på at de to sidste varer ville komme i uge 11. (Ingen undskyldning, forklaring eller opmærksomhed på, at jeg allerede havde ventet i 4 uger på mine varer. )
I uge 12 var varerne stadig ikke kommet og jeg havde intet hørt. Men pengene blev trukket fra min konto og 2 dage senere modtog jeg et brev om at mine varer var i restordre og jeg kunne få en kompensation på 15 procent, hvis jeg ville vente yderligere 4-5 uger på dem, og som kompensation få 15 procent på de forsinkede varer, eller jeg kunne få mine penge tilbage. (Vi snakker 9 uger efter planlagt ankomst)
Jeg synes at 15 procent var til grin- især fordi jeg som almindelig kunde kan få 10 procent i rabat på nuværende tidspunkt, så den reelle kompensation vil blive 5 procent hvilket i kroner og ører svarer til ca 100kr.
Jeg skrev tilbage, at jeg ikke var tilfreds med kompensationen. Et par dage senere modtog jeg præcis det samme brev med samme formuleringer som de havde sendt til mig 2 dage tidligere. Der blev ikke svaret på de spørgsmål jeg havde stilt og jeg fik ikke svar på om det måske kunne være muligt med en kompensation jeg på en eller andenmåde kunne mærke. Jeg er mildest talt rystet over den måde, som min handel er håndteret. Jeg ved stadig ikke om jeg får mine varer og eller hvornår. Der var ingen forklaring på forsinkelsen før jeg selv efterlyste dem og det på trods af, at jeg ved leveringen havde fået besked om at mine varer ville ankomme efter 5-9 hverdage. Ingen undskyldninger fra firmaet, ingen forklaringer og så 9 uger senere, da jeg stadig undrer mig er de forresten i restordre og jeg kan få 100kr, hvis jeg lige gider vente 4-5 uger mere - hvilket vil betyde en leveringstid på 14 uger- eller 3-1/2 måned. Sur smiley herfra.

IK KØB HERFRA
IK KØB HERFRA! Utrolig utrolig dårlig kundeservice
Jeg bestilte et sofabord 20/02.
Der er nu gået over en måned og jeg har hverken modtaget bordet eller modtaget mail på at bordet er blevet sendt.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange uden at få et svar.
*update* jeg har i dag fået en mail om at jeg skal betale et gebyr på 500kr, hvis jeg ønsker at annullere mit køb. Utrolig latterlig forretning
Jeg havde endda tænkt mig at købe et spejl herfra, men det kan i godt tro jeg ik gør nu

Dårlig service
Min bestilling skulle komme i uge 9. Jeg fik snakket med en medarbejde der fra i slutning af uge 8, Som oplyste at min bestling var sendt afsted til mig, og sku komme i uge 9 som aftalt. Så får jeg ligepludselig en mail om at min bestilling ikke er på lager endnu, og at jeg skal vente til uge 11. Har sendt flere mails, og prøvet at ringe uden noget svar fra dem. Dårlig kundeservice !! Og holder ikke aftaler!

Besvarelse fra Nordlyliving
lang leveringstid til trods varen var…
lang leveringstid til trods varen var på lager - ekstrem dårlig kvalitet af varen

Besvarelse fra Nordlyliving
Fik ikke den rigtig vare og venter på…
Fik ikke den rigtig vare og venter på at modtage den, men har intet hørt fra dem 😥

Ekstrem lang leveringstid
Ekstrem lang leveringstid - forsøg på at få mig til at annullere ordren. Det eneste positive er, at jeg mod forventning til sidst fik møblet leveret.

Besvarelse fra Nordlyliving
Vores vare blev leveret 1 1/2 måned …
Vores vare blev leveret 1 1/2 måned senere end forventet og leveret på forskellige tidspunkter. Vi købte et skrivebord som er så grimt og ustabilt at vi ikke vil bruge det og en reol som overoverhovedet ikke passer med de mål der er angivet på hjemmesiden.
Vi har klaget til virksomheden men det eneste de ville give var en vocher på 100kr til vores næste køb. Så nej tak til alt fra denne shop.