Jeg er virkelig skuffet over dette køb. Produktet lever på ingen måde op til den kvalitet, der blev beskrevet på hjemmesiden. Materialet virker billigt, og farverne er slet ikke som på billederne —... Se mere
Jeg blev lidt skuffede over ventetiden fra min ordre var gået igennem til jeg fik en bekræftelse på hvornår levering ville ske, købe start december og fik først min vare start januar, og havde spurgt... Se mere
Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion på hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... Se mere
Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lækre kvaliteter og skandinavisk design. Vi følger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.
Kirkevej 15, 5464, Brenderup, Danmark
- kundeservice@nordlyliving.dk
- nordlyliving.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Refunderet en del af min defekte ordre
Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hørt fra virksomheden vedrørende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundpladen af det møbel jeg bestilte. De skriver at det tager mellem 2-4 hverdage at svare tilbage på mail, men det har de altså ikke kunne imødekommende. Jeg forstår der kan være travlt, men simpelthen for dårligt at de ikke giver en status.
Update: Firmaet har givet 50% afslag i prisen.

Besvarelse fra Nordlyliving
Et dejligt produkt men der er alt for…
Et dejligt produkt men der er alt for lang leveringstid, overvejede flere gange at annullereordren. Har nu og er tilfreds med produktet.

Besvarelse fra Nordlyliving
Forventet levering holdt stik.
Det bestilte var ikke klar på lager, men jeg fik i første mail besked om dette og at levering forventedes i en bestemt uge. Og varen blev leveret i pågældende uge.

Den dårligste købsoplevelse
Den dårligste købsoplevelse og kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.
Total misvisende varetekst i forhold til antal - troede jeg bestilte og betalte for 8 stk. havestole jf. varetekst på website, (4 x sæt af 2). Det betyder hos Nordly 4 enkelte stole. Leveringen måtte jeg rykke efter adskillige gange - tog en måned og ingen information løbende fra den såkaldte kundeservice, som ifølge websitet gerne vil strække sig en ekstra tand for den gode købsoplevelse. OMG.
Køb ikke derfra !!!!

Dårlig levering
Dårlig levering - leveringstid udskudt flere gange og først besked lige inden forventet levering!!! Kan ikke anbefale dem og man kan ikke regne med hvad der står ift. leveringstid.

frygtelig kundeservice og levering
Jeg har ventet i 4 uger på en tv-enhed som skulle være leveret om max 10 dage. Jeg kontaktede transportøren, som bekræftede, at de ikke havde modtaget pakken. Kundeservice gør intet på trods af adskillige påmindelser.

Besvarelse fra Nordlyliving
God service ved fejl på varen
Et garderobeskab var forkert konstrueret og kunne bare ikke samles. Dette anerkendte Nordly og gav en god kompensation. Dette var en god løsning i mit tilfælde, og jeg undgik en masse yderligere besvær med at sende det hele retur.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Havde bestilt en kommode, som bliver leveret mangelfuldt. Mangler diverse skruer til at samle. Forkert brugsanvisning, ben på kommode er i plastik hvilket ikke fremgår af produktbeskrivelse på hjemmeside. Når man efterfølgende kontakter nordly for at sende retur grundet manglende materialer mm. Så skal man betale 500 i fragt. Virkelig dårlig stil når fejlen ligger hos jer.

Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid. Ingen opdateringer på hvornår varen ville blive leveret.

Besvarelse fra Nordlyliving
Har i skrivende stund ventet 10 uger på…
Har i skrivende stund ventet 10 uger på den kommode jeg har købt og betalt.
Den blev leveret efter nogle uger men flere del manglede så den ikke kan samles.
Jeg har i går skrevet (endnu en gang) og rykket. De har ikke svaret, men jeg har i stedet i dag modtaget en rykker for at anmelde min oplevelse af at handle med dem :)

Besvarelse fra Nordlyliving
Jeg mangler stadig min pakke som skulle…
Jeg mangler stadig min pakke som skulle leveres i uge 13, jeg har skrevet og ikke modtaget noget svar - vi er i uge 16 snart

Besvarelse fra Nordlyliving
Sidst jeg købte en lampe hos jer tog…
Sidst jeg købte en lampe hos jer tog den næsten 1,5 månedet at få den leveret, da den så kommer er ledning ekstrem kort:/ rigtig øv! Men jeres ting er rigtig finde inde på hjemmesiden🙌🏽

Sløveste leveringstid oplevet…
Sløveste leveringstid oplevet nogensinde, og man betaler en pris så man burde modtage varen dagen efter.

Besvarelse fra Nordlyliving
Fik købte tv bord den var så flot og…
Fik købte tv bord den var så flot og god kavltiet er så glad

Ventede i over en måned
Ventede i over en måned
Fik så den besked,at i ikke havde varen .det er ikke ok😤☹️😤☹️😤

Super dårlig kvalitet
Super dårlig kvalitet, produktet virker ikke optimalt. Butikken vil ikke tage varen retur. Tilbød bare 10% til nyt køb!

Besvarelse fra Nordlyliving
For anden gang jeg bestiller et produkt…
For anden gang jeg bestiller et produkt er der træ flækket af.. Heldigvis var produkt nr 2, knap så slemt som første produkt. Hvilket jeg fik refunderet en stor del af prisen. Deres service er dog altid i top, og trækker virkelig oplevelsen op.
Ift refundering osv. Er det svært at refundere et både samlet og usamlet.