NORDINA HOME  Anmeldelser

7.514

4,0

Desværre kunne man ikke fra leverandøren side sige hvornår det bestilte bord kunne leveres. Så jeg blev tilbudt at ændre min bestilling til et andet bord eller refundering. Jeg valgte at ændre min b... Se mere

Efter en meget uheldig oplevelse hos Trademax, fandt jeg de samme stole hos Nordina Home. Her fik jeg en første-klasses behandling af hele teamet. Udover at være meget hjælpsomme og søde, var de s... Se mere

Opdatering: Nu bruger de samme elendige AI svar på Truspilot. Brug dem ikke! Bare det at de i behandlingen spørger om jeg vil købe noget andet, når jeg på min oprindelige annullering skrev a... Se mere

Super fin kontorstol og flot finish. Kundeservice var hurtig med tilbagemelding på spørgsmål om manglende tracking og min nervøsitet med om pakken var gået tabt. Det viste sig der havde været prob... Se mere

1. Møbelforretning
  2. Dagligstuemøbelbutik
  3. Kontormøbelforretning

Om NORDINA HOME

As a London-based furniture brand, we deeply cherish the quality of our products as well as our dear customers.

While our central core values stand with sustainability and fresh designs, we believe that everyone deserves furniture made from the best natural materials.

To give our customers the comfort they need, we ensure that every piece of furniture brings something unique and special. You deserve the best shopping experience, and with Nordina home, you will always get an up-to-3-year guarantee whenever you make a purchase.

Everything around us is green, and we are very environment-friendly. With more than a thousand items ready to be dispatched the same day you order or three days maximum, we bring you premium quality mixed with beautiful design.

PS: More than 90% of our products are made of vegan leather to reduce our carbon footprint as much as we can. Join us and make your interior stand out. You deserve nothing less.

God

8 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(7.514)

1.053 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg giver Nordina en samlet score på 3…

Jeg giver Nordina en samlet score på 3 stjerner da jeg har haft udfordringer i mit købsforløb, men deres kundeservice har været både tilgængelig og tilbudt alternative løsninger.

Ting jeg gerne ville have vidst inden jeg gjorde mit køb:

Jeg købte en Futura kontorstol i januar med besked om at den ville blive sendt i starten af februar.

Da februar så kom, hørte jeg aldrig noget og måtte slev opsøge nordina for information.
De svarede dog ret hurtigt og tydeligt at det handlede om forsinkelser i transport fra produktionen.

Det blev dog ved med at trække ud og jeg måtte selv blive ved med at spørge for at få updates.
Pga det blev jeg dog også tilbudt en reduktion i prisen, hvilket jeg sat pris på.

Da stolen så kom efter næsten 1måneds forsinkelse, syntes jeg ikke at den lignede den stol som der er på billederne.
Den var mindre premium og havde i virkeligheden ikke det udtryk som billederne giver. På billederne var den væstenligt mere lounge agtig, rund i kanter og hjørner og bred i sæddet. I virkeligheden er den noget mere firkantet og ligner til forveksling de andre stole de sælger bare med et andet mønster.

Derfor skriver jeg til Nordina igen fordi at jeg gerne vil returnere produktet.
Først tilbyder de mig en reduktion som kompensation, men da stolen ikke lever op til det design udtryk jeg har købt efter, vil jeg gerne returnere den.

De tilbyder mig endnu en prisreduktion hvis jeg vil beholde den, alternativt kan jeg returnere den til deres lager i Dublin…

Der står godt nok på deres hjemmeside at de ikke modtager returvarer på deres adresse på Østerbro, men det fremgår ikke noget sted at man skal sende det til Irland.

Med GLS ville det koste næsten 1/3 af stolens pris blot at returnere den…

Det er utilfredstillende og af den årsag valgte jeg at tage imod deres tilbud om refusion.
Selvom jeg egenligt bare ville af med stolen.

Min anbefaling til andre vil være at man fint kan handle med Nordina, men man skal nok være sikker på sit køb inden man gør det og man skal nok heller ikke have travlt.

I fremtiden køber jeg selv dog ikke møbler på nettet uden at have set dem i virkeligheden.

13. marts 2026

Super fin kontorstol og flot finish.

Super fin kontorstol og flot finish.
Kundeservice var hurtig med tilbagemelding på spørgsmål om manglende tracking og min nervøsitet med om pakken var gået tabt. Det viste sig der havde været problemer i Hamburg og logistikken var skredet.
4 stjerner gives (kun) pga den lange forsendelses tid og manglende tracking.

10. marts 2026

Stor imødekommenhed

En kundeservicemedarbejder ved navn Isabella skrev et meget venligt svar og ville være behjælpelig med mit problem- dejligt med imødekommenhed🥰
Hilsen Elsebet

10. marts 2026

Jeg bestilte en ny kontorstol for…

Jeg bestilte en ny kontorstol for næsten en måned siden. Den er stadig ikke kommet frem. Jeg har skrevet med kundeservice to gange, der virker som AI bots, der på trods af helt normale forespørgsmål 'elskede at betjene mig'... 😄 come on

Jeg gjorde dem også opmærksomme på, at deres count-down i toppen, der udover 70% + gratis levering, slutter hver dag, men starter igen næste dag. Sådan har den stået i over en måned.

Nå, men virksomheden ser ud til at være engelsk, og jeg tvivler på, at jeg på noget tidspunkt har haft med "kontoret i København" at gøre.

Seneste melding lyder på, at jeg får min kontorstol d. 11. marts. Min ordre blev modtaget af dem d. 27. februar. Jeg er spændt på, om den kommer 😁🙏

5. marts 2026

Kontakt med Nordinahome

Efter min henvendelse ang levering af min ordre har Isabella sendt en fyldestgørende forklaring og angivelse af tidspunkt for leveringen. - Så vidt så godt.- Nu forventer jeg så at tidsplanen holder 😜

3. marts 2026

Føler mig snydt.

Føler mig snydt.
Får en barstol, som har en lille revne, jeg skriver og får tilbudt 20 % retur eller en ny stol, jeg svarer at så ønsker jeg en ny stol, da der er risiko ved at beholde en stol der allerede har et hul, får så tilbud 40 % men at de ikke har mulighed for at sende mig en ny stol. Dog kan jeg se på siden, da jeg efterfølgende tjekker, at stolen er tilgængelig på siden, og jeg derfor bare er spist af med 40% for en stol med fejl.

Det er godt nok dårlig service

20. februar 2026

Hold jer fra denne hjemmeside

Hold jer fra denne hjemmeside
De trækker pengene selvom varen ikke afsendt trykket pengene den 17-02-2026
Men vil først sende varen den 24-02-2026
Er spændt på om jeg modtager noget
De har nu annulleret min ordre og vil tilbageføre mine penge, var det ikke bedre at de fjerner varen fra deres hjemmeside når de ikke har varen på lager,den er stadig på bud selv om de ikke har varen på lager
Bondefanger kunderne med køb af vare de ikke har

18. februar 2026

Kontorstol holdte kun 1 år

Kvaliteten levede ikke op til mine forventninger. Købte en kontorstol, som kun holdte et år, da armlænet røg af ved helt normalt brug. Står ellers på hjemmesiden, at der er tre års garanti, men det gjaldt så ikke. Skuffende… Reklamerer ellers med kvalitet.

7. februar 2026