Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.
Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.
Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.
Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.
Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.
Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

5 minutter er ikke nok

Mjølnersvej 18, 8230, Åbyhøj, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Virkelig god service og levering. Det var nogle meget effektive og servicemindede chauffører, som leverede og monterede vores nye seng. Vi er meget tilfredse. TAK.

Besvarelse fra Nordic Dream
Super dejlig seng og super service

Besvarelse fra Nordic Dream
Anden gang vi handler her og bestemt ikke sidste gang. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Peter for god service.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jamen hvilken skøn chat oplevelse bare fordi man vil være ekstra sikker på ikke at købe noget når man ikke ved en skid om senge
Tusind tak for hjælpen Peter 💪🏻

Besvarelse fra Nordic Dream
super god service fra Peter, tak for hjælpen

Besvarelse fra Nordic Dream
God helhedsoplevelse - fra butik til online support. Maria var dygtig til at vejlede i butikken, så vi fik den rigtige komfort kombineret med opbevaring.
Anbefaling herfra!

Besvarelse fra Nordic Dream
Super god og professionel service både fra selve firmaet og de to chauffører, der leverede vores senge her idag.
Vi blev holdt asjour under hele forløbet via emails, og der var hurtig respons, hvis vi skulle have lavet leveringsdatoen om.
Alt i alt et rigtigt professionelt team
fra “Nordic Dream”🤩

Besvarelse fra Nordic Dream
Utrolig god service igennem det hele forbløffet over hvor jeres folk. Fortjener så meget ros

Besvarelse fra Nordic Dream
Kan varmt anbefale at købe seng hos Nordic Dream..
Da vi kom ind i forretningen i København, fik vi den bedste service, og alt har bare været rigtig godt...
I dag kom sengen og den er 100% som vi ønskede, og de to unge mænd der kom med sengen, var rigtig søde og meget servicemindet.
Alt i alt, tak herfra.

Besvarelse fra Nordic Dream
Seng og sovesofa leveret tidligere end aftalt, hvilket passede perfekt.
Kundeservice var hurtig til hjælp, ved fejl.
Sovesofa havde fået mørk plet under transport, som ikke kunne rengøres med vand og sæbe. Her sendte de hurtigt en skumrens, som afhjalp problemet.
Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg vil gerne sende en stor ros til de to chauffører, der leverede den sidste del af min nye seng - Den rigtige fasthed til madrassen.
I deres system stod der, at leveringen kun var til kantstenen, og at madrassen ikke skulle bæres ind eller monteres, selvom det var aftalt ved med sælgerne i sin tid. Alligevel valgte de, uden tøven, at bære madrassen helt op og montere den for mig. Den ekstra service gjorde en kæmpe forskel og viste et imponerende niveau af hjælpsomhed og engagement.
Gennem hele mit forløb med Nordic Dreams har jeg udelukkende mødt kompetente, imødekommende, servicemindede, professionelle og venlige medarbejdere – uanset om det har været sælgerne i butikken eller chaufførerne ved leveringen. Det er tydeligt, at god kundeservice er en del af virksomhedens kultur.
Jeg fik desværre ikke fat i de to unge chaufføreres navne, men der skal lyde en stor tak til dem!
Jeg køber nok kun seng hos Nordic Dreams fremadrettet.

Besvarelse fra Nordic Dream
Tak til Christian og Nordic Dream.
Jeg har fået den bedste service og købt den flotteste og mest behagelige sovesofa "amaia". Den gode og hurtige service var lige hvad jeg havde brug for i et lidt akut moment. Christian var god til hurtigt at spore sig ind på den rette sovesofa for mig og noget der var indenfor mit budget. Alt i alt en service til UG som jeg klart vil anbefale.

Besvarelse fra Nordic Dream
Fin service hele vejen gennem processen. Høflige og effektive chauffører leverede upåklsgeligt og ryddede pænt op efter sig.
Helt klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig fin vejledning i showroom ved bestilling og fik tilpasset leveringsdato, så det ikke ramlede sammen med sommerferien.
Mathias og Jeppe leverede professionelt i topform og var enormt servicemindede og ansvarsfulde. Rigtig godt makkerpar, der tydeligvis havde prøvet det før.

Besvarelse fra Nordic Dream
Super god oplevelse med levering. Op til leveringen var der god og hurtig kommunikation ift. at få ændret dato og tidspunkt så det passede med hvornår jeg var hjemme og de to mænd som kom med sengen var meget flinke og effektive :-)

Besvarelse fra Nordic Dream
Da min oprindelige bestilte seng, desværre ikke kunne leveres pga for smal opgang, var Lars fra Nordic Dream super løsningsorienteret. Vi fik hurtigt fundet en ny løsning med anden type seng, og da jeg pludselig stod uden nogen seng overhovedet, blev jeg jeg tilbudt en super løsning (sovesofaen Mara, som kan meget varmt anbefales!) indtil min nye seng kom.
Det er ingen hemmelighed, at situationen var lidt presset, da jeg stod og ingen seng havde, men jeg syntes virkelig Nordic Dreams team hele vejen rundt, var super løsningsorienteret, søde og kommunikative. Man kunne klart mærke at de gør alt de kan for deres kunder, og jeg kan kun anbefale Nordic Dream, både kvaliteten af deres produkter og ikke mindst deres enormt høje service niveau. TAK for jer

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk service ifm valg og køb af seng samt ifm levering og montering. Det er 2. Gang jeg køber seng fra Nordic Dream. Kan klart anbefale dem

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi fik i går vores nye Alvaseng. Nordic Dream har været ekstraordinært behjælpelige efter vi fik vandskade og måtte ændre levering. Det har været en skøn oplevelse at handle hos dem. De to unge mænd der kom og monterede sengen var meget flinke og klarede det på ingen tid. Så kæmpe anbefaling her fra!

Besvarelse fra Nordic Dream
Super service af Mathias og makker ved levering af vores senge i dag. 2 friske fyre med godt humør😊

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk service og deres chauffører er simpelthen i topklasse.
Ud over en hver forventning.
Kan varmt anbefale Nordic Dream