Banner for Nordic Dream

Nordic Dream Anmeldelser

4.190

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 717 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den yderst professionelle og tålmodige vejledning, de møder i butikkerne, hvor personalet altid tager sig god tid til at finde den helt rette løsning. Derudover roses leveringsservice og chaufførerne for at være utroligt venlige, effektive og behjælpelige med både opbæring og montering af møblerne. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med den langsomme leveringstid samt det faktum, at de aftalte leveringsdatoer blev rykket flere gange undervejs. Til trods for disse mindre udfordringer er forbrugerne generelt dybt imponerede over produkternes høje kvalitet og melder om en markant bedre nattesøvn efter købet.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkt, idet designet og kvaliteten af sengen og madrassen... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, som udviser stor venlighed og professionalisme under... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere oplever en gennemgående professionel og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver præcise og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og fremhæver, at designet og liggekomforten er i topklasse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Vi havde først købt en seng 140 og den kunne desværre ikke komme ind da lejligheden er meget lille men de to unge mænd kæmpede og prøvede men det lykkedes ikke. Så byttede vi den efter anbefaling fra... Se mere

Vi har købt en sovesofa fra Nordic Dream, som vi varmt kan anbefale. Både sofaen, og den service vi løbende mødte i deres butik i Aarhus hos Oscar og August har været supergod. Vi har fået alt den inf... Se mere

Sofaen var længe ventet, men ventetiden var jeg klar over da jeg bestilte den. ND har været søde til at sende opdateringer undervejs. Mine henvendelser har været mødt med i mødekommenhed og Stine je... Se mere

1. Sengeforretning
  2. også i
  3. Sengetøjsbutik
  4. Soveværelsesmøbelbutik

Om Nordic Dream

Skandinavisk luksus til din nattesøvn

• 💬 Personlig rådgivning: Vores sengerådgivere sidder klar alle dage fra 9-23.
  • ⭐ 4.9 på Trustpilot: Service og søvnoplevelser i verdensklasse.
  • 🛠️ Skandinavisk design: Senge skabt med kærlighed til det gode håndværk.
  • 🔄 100 dages tryghedsgaranti: Det vigtigste for os er, at du er glad og sover godt.

Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.

Se vores tilbud

Nordic Dream koncept

Vores rejse

Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.

Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.

Vores koncept

Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.

Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.

Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

Chat med os
Nordic Dream koncept
Nordic Dream Logo Nordic Dream koncept Lars Hansen, Direktør

Vores mission

Hos os handler det om at skabe en søvnoplevelse i verdensklasse med en service, der matcher. - Lars Hansen, Direktør
Hvorfor vælge Nordic Dream?
Hos Nordic Dream finder du kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og sovesofaer i eksklusiv kvalitet og tidløst skandinavisk design. I vores showroom på Nørregade 6 i København K eller Skt. Clemens Stræde 13 i Aarhus C får du personlig rådgivning og professionel vejledning, så du kan finde den seng, der giver optimal komfort og en bedre nattesøvn. Besøg Nordic Dream og oplev kvalitetssenge skabt med fokus på dansk håndværk og nøje udvalgte materialer.

100 dages tryghedsgaranti

5 minutter er ikke nok

5 minutter er ikke nok
Det er ikke nok at prøve en seng i 5 minutter hos en sengeforhandler. Vi anbefaler, at du som minimum skal prøvesove den i 14 dage for at sikre, at det er den helt rette for dig. Vi står 100% inde for kvaliteten af vores senge og vi skræddersy sengen præcis efter dine behov, så du f.eks. er sikret den rette fasthed af madrassen.

Promotion box for Nordic Dream

Autumn Offers

Eksklusive tilbud på fantastisk søvn

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(4.190)

Dobbelt så lang leveringstid end oplyst ved bestilling

Bestilte en 150 cm bred topmadras pga køb af bredere seng. Leveringstid endte med at være dobbelt så lang som oplyst ved bestilling, og topmadrassen er ikke bedre end den noget billigere, vi havde fra Ikea før.

4. april 2026

Kære Mette

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at leveringstiden blev længere end oplyst, og at topmadrassen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi kan desværre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, vi har her, men vi vil meget gerne se nærmere på både forløbet og topmadrassen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning til dig.

Rigtig godt arbejde.

Rigtig godt arbejde.

20. juli 2026

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med arbejdet. Vi sætter stor pris på din feedback 💙

Tlf: 71 96 96 22

Kan kun anbefales! Service i top!

Min mor har netop fået sin nye dobbeltseng, og der er intet at udsætte! Levering indenfor tidsrammen, service helt i top, vi blev mødt af to høflige og meget effektive unge fyre, der klarede opgaven til UG. Kan varmt anbefales!

20. juli 2026

Kære Sara

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at din mor har fået en god oplevelse med både levering og service, og at vores montører klarede opgaven så flot.

Tak for den varme anbefaling. Vi håber, at din mor får mange gode og behagelige nætter i sin nye seng 💙

Tlf: 71 96 96 22

Virkelig fantastisk seng og medarbejdere

Virkelig fantastisk seng og enormt søde medarbejdere hele vejen igennem. Kompetent sælger i showroom, imødekommende kundeservice undervejs og et par virkelig søde og høflige gutter, som leverede og monterede.

17. juli 2026

Kære Signe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra showroom og kundeservice til levering og montering.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye seng og får mange skønne nætter i den 💙

Tlf: 71 96 96 22

Hurtig installering og flinke chauffører

Kære Benjamin

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at installeringen gik hurtigt, og at vores chauffører var flinke og hjælpsomme.

Tlf: 71 96 96 22

Super god betjening i butikken og søde…

Super god betjening i butikken og søde og hjælpesomme chauffører ved levering.

Kære Knud

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du fik god betjening i butikken, og at vores chauffører var søde og hjælpsomme ved leveringen.

Super service fra Nordic Dream

Jeg havde en dårlig oplevelse med den leverede sengekerne, og med det samme leverede Nordic Dream en ny. Meget fin service.
Leveringen fungerede perfekt. Chaufføren som på minuttet til den annoncerede tid. Også service helt i top.

Kære Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er kede af, at den første sengekerne ikke levede op til forventningerne, men meget glade for, at vi hurtigt kunne finde en god løsning og levere en ny.

Det glæder os også at høre, at leveringen fungerede perfekt, og at chaufføren kom præcis som aftalt. Tak for de flotte ord om vores service 💙

Top kvalitet

Vi er utrolig glade for produktet 😍 den var en virkelig fantastisk oplevelse fra start til slut! Kvaliteten og materialerne er helt i top, og man mærker tydeligt, at de går op i at skabe et produkt, der holder og giver en fantastisk komfort. Samtidig har kundeservicen været helt i særklasse. Vi er meget tilfredse og kan kun give Nordic Dream vores varmeste anbefalinger. 💯

12. juli 2026

Kære Mamoun

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😍 Det glæder os utrolig meget at høre, at I har haft en god oplevelse fra start til slut, og at både kvalitet, komfort og kundeservice har levet op til jeres forventninger.

Vi er meget taknemmelige for jeres varme anbefaling 💙

God oplevelse

Fra vi bestilte sengen til modtagelsen har det været en god oplevelse. Vi så og mærkede sengen i showroom i kbh. og fik en god og personlig betjening. Ventetiden var lidt lang, men undervejs modtog vi mails om status. Dagen kom og sengen blev leveret og samlet af 2 friske unge og venlige fyre. Og sengen ligner jo bare en drøm og er også en drøm og sove i. God kvalitet og alle pengene værd.
Min bedste anbefalinger

14. juli 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din skønne og detaljerede anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra besøget i showroomet til levering og montering.

Vi beklager, at ventetiden blev lidt lang, men er glade for, at du følte dig godt informeret undervejs. Allerbedst er det selvfølgelig at høre, at sengen både ser fantastisk ud og er en drøm at sove i 💙 Tusind tak for din varme anbefaling.

Tlf: 71 96 96 22

Tak til Emil og Fredie for god service.

Tak til Emil og Fredie for god service.

14. juli 2026

Kære Christina

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at Emil og Fredie har givet dig en god service. Vi sørger for at give rosen videre til dem ⭐

Tlf: 71 96 96 22

Sengen lever fuldt ud op til vores…

Sengen lever fuldt ud op til vores forventninger. Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kundeservicen var professionel, venlig og hjælpsom, og leveringen forløb som aftalt. Kan helt klar anbefale Nordic Dream til alle, der ønsker en god seng.

13. juli 2026

Kære Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐ Det glæder os meget at høre, at sengen lever op til jeres forventninger, og at I har haft en god oplevelse med både kundeservice og levering 😊

Tlf: 71 96 96 22

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem, fra kundeservice til levering. 5 stjerner herifra

Kære Oluva

Tusind tak for de flotte 5 stjerner ⭐ Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra kundeservice til levering 😊

Professionelle og løsningsorienterede.

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplevede os som professionelle og løsningsorienterede. Din feedback betyder meget for os 💙

Tlf: 71 96 96 22

Rigtig god service og oplevelse med…

Rigtig god service og oplevelse med Nordic Dream. Lidt forsinket, men ellers ingen bøvl. Venlige og spurgte pænt om de måtte gå ind med sko. Vil helt sikkert anbefale Nordic Dream til andre

Kære Anna

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både vores service og levering.

Vi beklager den lille forsinkelse, men er glade for, at resten forløb nemt og uden problemer. Tak også for dine fine ord om vores venlige leveringsteam. Din anbefaling betyder rigtig meget for os 💙

Tlf: 71 96 96 22

Vi købte både en sovesofa og en seng

Vi købte både en sovesofa og en seng, fik meget professionel rådgivning.
De holdte os informeret undervejs og da vi fik det leveret var det de sødeste og megst serviceorienterede medarbejdere der leverede og samlede det for os.
Virkelig god behandling, kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

Kære Rikke

Tusind tak for den varme anmeldelse og jeres fine anbefaling. 😊

Det glæder os virkelig at høre, at I både har haft en god oplevelse med rådgivningen, informationen undervejs og leveringen. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse med os.

Vi håber, at I får rigtig meget glæde af både sovesofaen og sengen 💙

Tlf: 71 96 96 22

Ud over at de var ved at levere min…

Ud over at de var ved at levere min sofaseng på en anden adresse så synes jeg det var en god service. Alt er i top kvalitet. Kan varmt anbefale Nordic Dreams møbler 👍

Kære Jill

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du samlet set oplevede god service, og at du er glad for kvaliteten af din sofaseng.

Vi beklager selvfølgelig, at der var forvirring omkring leveringsadressen undervejs. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, men vi er glade for, at det alligevel endte godt.

Tusind tak for din varme anbefaling og dine søde ord 💛👍

Gode og Professionelle

Professionelle, behagelige og serviceminded. Der blev taget rigtig godt i mod os fra start i butikken. Ordren blev sat og vi fik endda lov til at udskyde leveringen da lejligheden ikke stod klar endnu. Sengen blev leveret og monteret professionelt på ingen tid og der blev passet godt på vores ting.

Det viste sig, at den ene seng var gået i stykker i bunden, så det blev ordnet på reklamationen og vi fik en ny seng uden bøvl.

Tak Nordic Dream for god pg professionel service

Kære Mohamad

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os virkelig meget at høre, at I har oplevet os som professionelle, behagelige og servicemindede hele vejen igennem.

Hvor er det dejligt at læse, at I blev taget godt imod i butikken, fik mulighed for at udskyde leveringen, og at sengen blev leveret og monteret hurtigt og professionelt med god omtanke for jeres ting.

Vi er selvfølgelig kede af, at den ene seng havde en fejl i bunden, men vi er glade for, at reklamationen blev håndteret nemt og uden bøvl, så I hurtigt fik en ny seng. Tusind tak for jeres tillid og søde ord 💛

Tlf: 71 96 96 22

Super god service og dialog omkring…

Super god service og dialog omkring behov. Meget hjælpsomme mht. at løse ens udfordringer med en seng.

22. juni 2026

Kære Fatih

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god service og en god dialog omkring dine behov.

Hvor er det også dejligt at læse, at du følte dig godt hjulpet i forhold til at finde en løsning på udfordringerne med sengen. Det betyder meget for os, at vi kan være med til at skabe den rette oplevelse 💛

Tlf: 71 96 96 22

God service, søde drenge, og levering til den anslået tid!

6. juli 2026

Kære Tobias

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service, søde drenge og levering til den anslåede tid.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 💛

Den bedste oplevelse.

Virkelig god service - udover det sædvanlige.
Rigtig god kontakt og kommunikation med Mia fra showroom i Kbh. Personelig og yderst behagelig kommunikation med chefen -Lars. Alle har været imødekommende og hjælpsomme under hele processen.
Også en stor tak til fragtmændene, som var meget effektive, venlige og yderst kompetente.
Vi købte både senge og sofa og vi er så glade for vores nye smukke møbler. Det er så vildt hvor meget opbevaring sengene rummer og så har vi aldrig sovet bedre 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Den bedste oplevelse - kan helt klart anbefales.

5. juli 2026

Kære Kis

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 😊 Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft den bedste oplevelse hos Nordic Dream.

Hvor er det dejligt at læse, at Mia i showroomet i København, Lars og resten af teamet har været imødekommende, hjælpsomme og gode til at kommunikere gennem hele processen. Vi er også rigtig glade for, at fragtmændene leverede en effektiv, venlig og kompetent oplevelse.

Det betyder utrolig meget for os, at I er så glade for både jeres nye senge og sofa, og at sengene både giver jer masser af opbevaring og bedre søvn. Tusind tak for jeres varme anbefaling 💛🙏🏻