Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.
Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.
Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.
Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.
Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.
Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

5 minutter er ikke nok

Mjølnersvej 18, 8230, Åbyhøj, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fantastisk -lang ventetid, men det ved man jo. Kom som lovet og nogen utrolig søde unge mennesker der leverede sengen

Besvarelse fra Nordic Dream
Virkelig dejlig og smuk seng og supergod service

Besvarelse fra Nordic Dream
En helt igennem god oplevelse! Nemt at bestille og god information gennem hele forløbet. Da vi endte med at skulle få leveret sengen en dag da vi ikke var hjemme, så ringede jeg til kundeservice og der var intet problem med at bytte til en anden dag.
Vi fik sengen monteret meget hurtigt, af to flinke medarbejdere, som også tog vores gamle seng med.
Og sengen er så flot og så dejlig at sove i! Vi er bare tilfredse her hjemme!

Besvarelse fra Nordic Dream
Leveringen var nem og smertefri. Jeg havde bestilt en sovesofa og de bar den helt op i min lejlighed. Jeg samlede den selv, og det var det letteste, ingen problemer. Den er så flot, og jeg er så glad for mit køb!

Besvarelse fra Nordic Dream
Dejlig seng og rigtig god leveringsservice og kundeservice.
Madrassen var forkert, da vi modtog sengen, men allerede samme dag modtog vi den rigtige. Ved efterfølgende spørgsmål til kundeservice omkring samling af sengen, var de hurtige og gode. Super god oplevelse.

Først bryster man sig med 5 ud af 5 stjerner men har 4,noget. ? 🤷♂️
Håber resten af hvad de skriver passer og ikke runder sandheden op. 🤞

Besvarelse fra Nordic Dream
Service har været helt i top fra start til slut.
Både deres personale i butikken og deres chauffører har været top professionelle. Jeg har været godt informeret og tryg i hele processen.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften til at min nye seng skulle komme.
Meget søde 2 unge gutter der kom med den, forklarede om sengen, pas på når du samler den for den åbner sig osv. meget betænksome unge mennesker
Nu glæder jeg mig til at sove i den 🥹🫶🏻

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har lige fået leveret en ny seng af 2 unge mænd - de var meget imødekommende og flinke. Fik hurtigt båret sengen ind og samlet. Ryddede pænt op efter sig. Så 5 stjerner fra mig
Nu glæder vi os til at sove i den nye seng 🤩🤩🤩🤩🤩

Besvarelse fra Nordic Dream
Perfekt levering, de var hurtige, høflige og professionelle. Alt præcis som man kunne tænke det skulle være.

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi har købt en sovesofa fra Nordic Dream, som vi varmt kan anbefale. Både sofaen, og den service vi løbende mødte i deres butik i Aarhus hos Oscar og August har været supergod. Vi har fået alt den information, vi kunne drømme om samt rigtig god vejledning.

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk seng både at ligge i og se på. Nem at bestille.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har købt en seng ved Nordic Dream, som er lavet lige efter mit hoved, da man selv kan designe efter smag. Jeg blev vejledt af Peter hele vejen igennem købet med grundig forklaring og alle spørgmål blev grebet lige som de skulle. Er meget tilfreds med Kundeservicen der følger med købet af sengen, nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at modtage den

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi reklamerede over en madras der gik i stykker, og får straks leveret en ny. Leveres og monteres af 2 sympatiske, hjælpsomme og søde chauffører/servicemedarbejdere. Sengene er i sig selv utroligt gode og pæne, en investering vi er meget glade for.

Besvarelse fra Nordic Dream
Købt en lækker Nora seng i 160x200 med fast madras i Macciato med New Heaven gavl og puder
Efter en god chat vejledning
Har også været i showroom i København og set på den
Var først til Snefrid men upgraderede til Nora, hvilket jeg ikke har fortrudt da har nogle udfordringer med min krop
To friske fyre kom og leverede den med ind bæring

Besvarelse fra Nordic Dream
Fin service, og gode chauffører. Vi afventer nu gavlen i den rigtige farve.

Besvarelse fra Nordic Dream
Helt fantastisk service af Peter - Tak for dig. Og ikke mindst tak fordi det findes en dansk virksomhed med så fine sofaer og senge. Vi glæder os meget til at modtage vores nye sofa der bliver knudepunkt I vores nye hus.

Besvarelse fra Nordic Dream
Personalet var virkelig søde, hjælpsomme og tålmodige i butikken.
Jeg glæder mig til at modtage min nye seng!

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig go service hele vejen igennem og levering+installation var godt givet ud👌🏼