Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.
Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.
Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.
Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.
Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.
Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

5 minutter er ikke nok

Mjølnersvej 18, 8230, Åbyhøj, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Har modtaget en flot og dejlig sovesofa.Fantastisk betjening og information fra start til slut, fra Nordic Dream. Leveringen fra chaufførens side var venlig og hjælpsom.

Besvarelse fra Nordic Dream
Superb rådgivning, service og levering af Emil og teamet.

Besvarelse fra Nordic Dream
Super søde folk og det hele gik bare så fint

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi er rigtig glade for vores nye seng fra Nordic Dream. Og vi fik virkelig god hjælp og vejledning hele vejen igennem..

Besvarelse fra Nordic Dream
Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng.
Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden disse blev løst på gjorde, at hele oplevelsen kun kan anbefales til andre. Super hele vejen igennem.
Må da ikke glemme at skrive, at sengen er fantastisk.
Mvh Birgit

Besvarelse fra Nordic Dream
Maria i Nordic Dream Aarhus gav os en fremragende service, og vejledte os ærligt og kompetent :) lang leveringstid, men flot kompensation. Vi glæder os til sengen ankommer.

Besvarelse fra Nordic Dream
Dejlige senge til en rimelig pris. Levering til tiden og samlet som aftale. Meget fin kommunikation på mail og sms gennem hele forløbet.

Besvarelse fra Nordic Dream
Så har fået leveret min nye seng. Super levering og montering af to søde og venlige unge mænd.
Bare perfekt.

Besvarelse fra Nordic Dream
Har netop fået leveret min Alva seng i dag og hvor er jeg glad. Virkelig kvalitets seng ses det tydeligt. Jeg sendte ordren afsted 20/7 og fik den i dag 2/9. Pengene blev først trukket 2 dage før leveringen.
Bestilte med opbæring og montering - Jacob og Emil der kom var både hurtige, høflige samt meget effektive og professionelle, de gav god information- tusind tak 😊
Opdatering 16/9: Jeg sover fantastisk i den☺️

Besvarelse fra Nordic Dream
Top kommunikation. Levering til lovet tid. Flinke flyttefolk med behagelig involverende og informerende kommunikation.

Besvarelse fra Nordic Dream
Super kundeservice, flotte møbler, og søde vognmænd!

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg var forbi Nordic Dream i dag på Nørregade i København, hvor jeg ægte fik den mest professionelle og venlige service af Jonas. Jeg endte med at købe en Cora sovesofa, som jeg i virkeligheden kun var på udkig efter. Kæmpe thumbs up!

Besvarelse fra Nordic Dream
Super god service og fantastisk kvalitet! Vi er meget tilfredse med vores køb og kan varmt anbefale dem🙌

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg er rigtig glad for min nye seng fra Nordic Dream. Den er virkelig flot og komfortabel. Efter firmaets montering opdagede jeg dog, at der var nogle pletter et par steder på sengerammen. Det var selvfølgelig meget ærgerligt, men NordicDream har sendt en Foam Cleaner, som jeg håber kan afhjælpe problemet.

Besvarelse fra Nordic Dream
2 meget søde gutter der hjalp med at bære det hele ind. Meget flinke og forklarede også processen. Kan anbefales :)

Besvarelse fra Nordic Dream
Super service. Meget professionel. Hurtigt og effektivt. Dejlig service.

Besvarelse fra Nordic Dream
Super information om levering og hjælpsom chauffør.

Besvarelse fra Nordic Dream
Kæmpe anbefaling. Alt lige fra super god rådgivning i butikken til levering og hurtig montering af to professionelle unge fyre. Alle er super imødekommende og yder en virkelig god kundeservice. Sengen lever op til mere end bare vores forventninger.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg oplevede en behagelig og ikke mindst tålmodig vejledning i butikken i København. Det var mit første køb af en kvalitetsseng og første gang, jeg har brugt så mange penge på en seng, så jeg havde masser af spørgsmål, som personalet i butikken venligt og tålmodigt besvarede så godt, de kunne. Heldigvis havde de svar på det meste. Vi fandt en løsning allerede ved mit første besøg, og sengen er netop blevet leveret, samlet og den gamle seng taget retur.
Det er endnu for tidligt at sige, om sengen er pengene værd, men købsoplevelsen fejlede i hvert fald ingenting.

Besvarelse fra Nordic Dream
Har købt ny seng, som jeg fik leveret og monteret af Mikkel og Lucas. De var søde og effektive, men desværre lidt for effektive, da de "glemte" at fortælle mig, at de var så uheldige at ramme sengen ind i en udendørs lampe der gik i stykker. Jeg måtte efterfølgende kontakte Kundeservice, der tjekkede op med Mikkel og Lucas, der så kunne bekræfte at det var dem der havde ramt lampen og efterfølgende havde "glemt" at fortælle det til mig. MEN... no hard feeling, det kunne jo være sket for os alle, dog fik de oplyst fra Nordic Dream, at de en anden gang skal huske at fortælle kunden, når de har været uheldige. Nordic Dream har tillige oplyst mig, at jeg bare skal sende regningen for den nye lampe, når/hvis jeg får en fra Andelsbolig foreningen.
Alt i alt god service både ved bestilling, undervejs og ved leveringen. Blev løbende holdt orienteret om hvor langt i forløbet leveringen var, mens jeg ventede på at dagen hvor den blev leveret kom.
Det er anden gang jeg køber seng hos Nordic Dream og jeg er ligeså glad for den nye som for den gamle, der var blevet for stor og derfor blev udskiftet. Næste indkøb bliver måske en ny sofa :-)