Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.
Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.
Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.
Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.
Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.
Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

5 minutter er ikke nok

Mjølnersvej 18, 8230, Åbyhøj, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Dejligt med levering til aftalt tid - rigtig god information undervejs. Casper og Gustav leverede og installerede til vores fulde tilfredshed og med smil og godt humør 😃👍

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig god oplevelse med levering og opsætning af seng. Sødt personale!!

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk seng og virkelig god service. Frederik og Jeppe bar og hjalp med det hele indtil seng var monteret. Og så tog de endda skrald med! Kæmpe luksus.

Besvarelse fra Nordic Dream
Har lige fået leveret min seng og glæder mig til at sove i den
Super flot seng
De sødeste unge mænd klarede alt til bravur.
De var hurtige, smilende og meget høflige og leverede en god information
Kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra Nordic Dream
Meget lang leveringstid på topmadrassen. Men super god service, så værd at vente på.

Besvarelse fra Nordic Dream
Der kom to søde drenge og afleverede vores nye seng! og OMG hvilken seng, jeg har ikke sovet så godt i flere år!
10/10 service
10/10 levering
100/10 søvn

Meget lækker sofa
Fin levering selvom jeg ikke fik besked om ankomst

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk oplevelse – fra showroom til levering! ⭐⭐⭐⭐⭐Jeg har netop købt min nye seng hos Nordic Dream, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet.Først og fremmest fik jeg en utrolig god og professionel vejledning i deres showroom. Konsulenten tog sig god tid til at lytte til mine behov og hjalp mig med at finde frem til den helt rette seng og fasthed. Det gav en enorm tryghed i valget. Ovenikøbet var der en super hurtig levering, altså til dagen efter købet, så jeg slap for måneders ventetid. Sengen lever fuldt ud op til forventningerne, og komforten er i top.De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi har netop modtaget vores Alva Grande seng.
Vi startede med at besøge showrummet i Århus den 6/8, og fik en grundig og venlig betjening.
I dag fik vi leveret og monteret sengen af 2 venlige yngre mænd, og det forløb bare så fint, så vi har kun stor ros til firmaet :)

Besvarelse fra Nordic Dream
Utrolig søde og venlige unge mænd
Blev ringet op inden de kom så det var nemt at planlægge og de var hurtige og rolige. Meget tilfreds
Tak

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi har fået en Eira seng fra Nordic Dream og er virkelig glade for den. Leveringen gik super hurtigt og helt uden problemer.
Nu har vi sovet i den et stykke tid, og den er virkelig god at ligge i. Vi sover begge rigtig godt i den og er meget tilfredse med vores valg.
Kan klart anbefales 😊

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk god service også selvom vi havde købt en for stor sofa til vores stue, så fik vi alle penge tilbage uden bøvl.
Vi købte selvfølgelig en ny sofa, da det er sådant et firma man bare har lyst til at støtte - og så er sofaerne/ sengene i øvrigt også super flotte👌

Besvarelse fra Nordic Dream
Virkelig god oplevelse med Nordic Dream hele vejen fra besøg i butikken i Kbh, ændring af ordren undervejs, meget præcise opdateringer på leveringstiden, venlige chauffører som bar sengen op ad en smal trappeopgang og insisterede på at tage skoene af, god instruktionsvideo som kom på mail i samme øjeblik sengen var leveret. Og så er Mira sengen bare super flot og behagelig at sove i! Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig god oplevelse med Nordic Dream. Vi bestilte Eira og den blev leveret hurtigt og alt gik som det skulle.
Og vigtigst af alt så er sengen virkelig god at sove i. Jeg har været super glad for den fra første nat og synes komforten er helt i top. 5 stjerner herfra.

Købt Ragna Elevationsseng.
Jeg har haft en super god oplevelse med Nordic Dream fra første kontakt til levering af min nye seng. Jeg bestilte sengen pr. telefon, og allerede fra starten følte jeg mig godt vejledt og taget seriøst som kunde.
Jeg blev løbende opdateret om, hvor langt min ordre var, og det gav en rigtig god tryghed undervejs.
Man mærker tydeligt, at de har styr på tingene.
Det er rigtig god service, at man på selve leveringsdagen får et meget præcist leveringstidspunkt med kort interval - Det gør det virkelig nemt at planlægge sin dag.
Som ekstra god service ringede chaufføren også ca. en halv time før ankomst, så jeg vidste præcis, hvornår han var på vej. Det synes jeg virkelig er god kundeservice og noget, man sætter pris på som kunde.
Da sengen kom, blev jeg bestemt ikke skuffet. Kvaliteten og designet er rigtig flot, og jeg glæder mig meget til at få min første nat i min nye seng. 🛏️😊
Hvis jeg skal nævne én lille ting, synes jeg ikke, at madrasholderen i fodenden er den smarteste løsning. Det ændrer dog ikke på, at jeg samlet set har haft en rigtig positiv oplevelse.
Tak for god service hele vejen igennem – det er dejligt at føle sig værdsat som kunde. Jeg kan varmt anbefale jer!

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg anmeldte at en sengeramme var revnet og spurgte om de ville kigge på det..
Jeg hørte ikke et ord fra dem.

Besvarelse fra Nordic Dream
Alt kørte bare som smurt og behagelig og kompetent service ved alle kontakter…og ikke mindst suverænt produkt

Besvarelse fra Nordic Dream
Super flinke og hjælpsomme chauffører

Super god service.
Kasper og Emil kom og leverede sengen med et smil.
De satte den op, og tog alt pap og affald med.
Super oplevelse.
Bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har netop modtaget min sovesofa. Den blev leveret af to søde og imødekommende medarbejdere, som samtidig gav informationer om samling. Alt til tiden, punktligt og alt igennem en god oplevelse. Jeg glæder mig til at sove i aften 😊