Nordhjem ApS Anmeldelser

1,4

Købte nogle smukke stager, som var så skæve, at jeg ikke kunne sætte lys i! Henvendte mig til kundeservice, som ville sende mig en retur-seddel men IKKE finde en ny - lige - stage! Og så informerede... Se mere

Egentligt et fint udvalg af varer, men jeg tilslutter mig flere andre, som helt mister modet når man, tilsidst, får tillagt leveringsmkostninger oveni ordren. SÅ mange andre lækre shops online har gr... Se mere

En ting er dyr fragt, det er post danmark jo ganske givet særdeles medskyldig i, men at man dertil skal betale et gebyr for at købe "for lidt", det er altså dårlig stil. At informationen om... Se mere

Jeg bliver lige nødt til at dele denne oplevelse. Da jeg modtager min pakke, bliver jeg utrolig skuffet over en nisse med glimmer som jeg havde bestilt, den lignede en småkage som var brændt. Resten... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Nordhjem - Brugskunst, indretning og boligindretning findes på en af de allerstørste livsstilsbutikker for kvinder på internettet. Skønne ting og mærkevarer fra f.eks. House Doctor, Balance Me, Cath Kidston, Lysgaard, Freoli, Tine K Home - og mange f

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig fin service og lækkert produkt

Rigtig fin service og lækkert produkt. Jeg blev ringet op da adressen på pakkeshoppen blev ændret i sidste øjeblik. Meget god service at ringe til kunden og yderligere få en kort snak om produktet. Jeg købte en udendørs madras til solseng og den er så fin og lige som ønskede den. Det er som andre nævner rigtigt, at fragten er lidt til den dyre side, til gengæld gør firmaet op for det med meget fine lave priser og tilbud. Jeg er en meget tilfreds kunde. Handler helt sikkert på Nordhjem igen.

24. april 2024

Kære Michelle

Jeg vil gerne sige dig tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både service - og ikke mindst den lækre madras.

Skuffende oplevelse😔…

Jeg bliver lige nødt til at dele denne oplevelse.
Da jeg modtager min pakke, bliver jeg utrolig skuffet over en nisse med glimmer som jeg havde bestilt, den lignede en småkage som var brændt. Resten af ordren var helt fin. Den sendte jeg retur. Butikken mener at jeg skal betale både for fragten ud og retur på trods af en vare som ikke lever op til billede, som den er købt efter. Fragten overstiger Nissen værdi. Det er meget skuffende. Så tænk over fragten i denne butik😔

16. oktober 2023

Tak for anmeldelsen.

Der er her tale om en misforståelse - og jeg vil her redegøre for den.

Den vare, der er købt, som er et juleornament i antik guld udløste en fragtfri ordre. Ornamentet kostede 99 kr. - og gav fri fragt til en værdi af 59 kr.

Altså var den reelle pris 40 kr.

Man skal altid selv betale returomkostningerne - og Pia har selvfølgelig fået pengene retur for ornamentet - men nu ikke længere fri fragt. Dermed får Pia 40 kr. retur, idet der nu ikke længere er købt en vare, der udløser fri fragt.

Vi gør også opmærksom på det i vores handelsbetingelser:

"Hvis der reklameres over en fragtfri vare og reklamationen godkendes, vil der ligeledes blive fratrukket kr. 59,- ved krediteringen, idet fragten er leveret. Det vil sige, at hvis en fragtfri vare f.eks. kostede 99 kr. - og den returneres eller krediteres, så vil man få 40 kr. retur."

For det første har Pia altså ikke betalt for fragten ud - men skal selv betale for fragten retur.

Jeg håber på denne måde at have redegjort for misforståelsen, som jeg i øvrigt allerede gjorde opmærksom på, da Pia mailede og fortalte, at hun ville sende ornamentet retur.

Nordhjem

Fantastisk oplevelse

Hurtig respons og levering, lækre produkter og generelt bare en fantastisk oplevelse. Man føler i den grad at der er gjort stor umage ud af ens ordrer - det er god service!

10. februar 2023

Kære Camilla Marie
1000 tak for din flotte anmeldelse - det varmer så meget, at du har taget dig tid til at skrive den ;-)

Jeg håber, at du får meget glæde af varerne - det var en fornøjelse at pakke den.

Mange hilsner

Helle Skou-Nielsen

Intet mindre end en fantastisk…

Intet mindre end en fantastisk oplevelse!

Det var en sand fornøjelse at handle hos Nordhjem - alt lige fra produkt til service spiller bare.
En utrolig personlig webshop, hvor man kan mærke, at der bliver kræset for kvaliteten og kunderne.

14. december 2022

Kære Maria
1000 tak for den meget flotte anmeldelse ;-)
Det er virkelig noget, der varmer, for det er præcist det, vi gerne vil levere.

Altid et kig værd!…

Altid et spændende sortiment og altid noget det kan fristes!
Supergode, effektiv behandling og ekspedering. Jeg har handlet hos Nordhjem i mange år og er aldrig skuffet.

22. oktober 2022

Kære B. S.

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er jeg rigtig glad for...

Mange hilsener

Fantastisk god oplevelse hos Nordhjem

Fantastisk god oplevelse hos Nordhjem. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem !! Kan varmt anbefales til andre.

25. april 2022

Kære Louise
Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for.
Håber, at du bliver glad for dine varer fra os.

Kun ros

Jeg har efterhånden handlet ganske mange gange hos firmaet og super begejstret. Altid varer der lever op til forventningen, hurtig leverance og gode priser. Kun en enkelt gang har der været en defekt vare og der fik jeg valget mellem afslag eller at sende varen retur for firmaets regning - alt uden nogen som helst form for palaver eller diskussion.
Ofte er der en lille gave eller hilsen vedlagt forsendelsen hvilket bare gør det der ekstra gode indtryk som får en, i hvertfald mig, til at handle der igen og igen

25. april 2022

Kære Lea
Mange tak for den flotte anmeldelse - og din trofasthed som kunde.
Det betyder rigtig meget for mig, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Jeg har ventet længe på at få en pakke med servietter leveret fra Nordhjem. I mellemtiden ryger min familie og jeg i isolation, og jeg får ikke afhentet pakken til tiden og den bliver returneret. Jeg beslutter ikke at få pakken gensendt da vores arrangement blev aflyst og jeg hellere vil vente og evt. købe nogle lysere servietter til foråret. Helle fra Nordhjem fortæller mig nu at jeg skal betale et ekstra gebyr på 59 kr. for returfragten. Udover at en fragt på 59 kr. er ekstremt høj for den lille pakke, så er det både arrogant og dårlig kundeservice at charge det 2 gange, når man som jeg havner i den uheldige situation. (jeg vil mene jeg kan sende en pakke til ca. 40 kr. på den størrelse privat). Der er masser af søde butikker, både i byer og på nettet med rigtig go kundeservice. Jeg ville aldrig anbefale nogen at handle her hos Nordhjem, og gør det aldrig selv igen.

31. januar 2022

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Tak for anmeldelsen, som vi jo også modtog en 'trussel' om, vi ville få, såfremt du ikke fik returfragten betalt på den ikke afhentede pakke.

Hændelsesforløb:

4/1 - vi modtager ordre på 24 stofservietter.
5/1 - vi skriver følgende til Betina:

"Kære Betina

Tak for din ordre.
Jeg mangler 1 stk. af de stofservietter, du har bestilt.
Der forventes flere i løbet af de kommende uger (uge 2 eller 3).
Kan det gå at vente - eller skal jeg rette ordren til?
Helle Skou-Nielsen"

14/1 - Ordren afsendes.

Ordren afhentes ikke - og kommer retur til os. Vi modtager ikke nogen form for henvendelse, der indikerer fortrydelse eller udfordringer med afhentningen.

Vi henholder os til de officielle retningslinjer:

"Når du sælger varer på nettet, oplever du formentlig jævnligt at få varer retur. Nogle kommer retur, fordi forbrugeren har fortrudt, andre kommer retur, fordi der er fejl på varen, og andre igen kommer retur, fordi pakken ikke er blevet hentet på posthuset, i pakkeboksen, i pakkeshoppen, kunden ikke var hjemme ved leveringen el.lign. Som webshop er det vigtigt at være klar over, hvad du kan, skal og må, når en pakke kommer retur uafhentet.

I de tilfælde, hvor en forbruger ikke henter pakken, og den derfor kommer retur uafhentet, er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke kan betragtes som en fortrydelse af købet fra kundens side.

En fortrydelse af købet kan nemlig kun ske, ved at forbrugeren giver udtrykkelig besked om, at han ønsker at fortryde. Forbrugeren kan derfor, som udgangspunkt, ikke fortryde, alene ved at undlade at modtage pakken.

Som sælger er du, som udgangspunkt, alene forpligtet til at tilbagebetale købesummen til forbrugeren, hvis forbrugeren udtrykkeligt har oplyst, at han fortryder.

Der kan opstå det praktiske problem, at du har fået pakken retur, men forbrugeren ikke har givet besked om, hvad der skal ske med pakken. Det er dermed fortsat forbrugerens pakke, og du kan ikke frit disponere over pakken og indholdet. Hvis du på den måde har fået en pakke retur, må du derfor tage kontakt til kunden og få afklaret, hvad der skal ske med pakken, herunder om kunden ønsker at fastholde købet og få genfremsendt pakken eller ønsker at fortryde købet og få købesummen retur. Modtager du ikke et svar fra kunden inden for en rimelig frist, må du kunne gå ud fra, at kunden har fortrudt købet."

Udover dette tilbyder jeg Betina at jeg afholder returomkostningerne, såfremt hun ønsker pakken genfremsendt.

Betina ønsker ikke pakken genfremsendt - og selv om manglende afhentning ikke kan betragtes som fortrydelse tilbyder jeg at tilbagebetale beløbet fra varerne, altså købssummen - mod fradrag af vores omkostninger (2 x fragt) med håndtering af ordren.

Dette er Betina desværre utilfreds med.

Det beklager vi.

Betina vil få sine penge retur, så snart lageret har behandlet sagen.

Fantastisk handelsoplevelse

Har netop modtaget en pakke med ting til juledekoration. Lynhurtig levering, gode priser og super lækre varer. Jeg vender helt sikkert tilbage

7. oktober 2021

Kære GF
1000 tak - det varmer meget, at du skriver dette. Vi gør os umage - men det er skønt at blive påskønnet.

Helle Skou-Nielsen

Jeg har lige købt en varer de har…

Jeg har lige købt en varer de har udsendt på mail som tilbud. Under købet var der ikke noget der indikeret at varen var udsolgt, derfor købte jeg de 2 der var de sidste ud fra det annonceret. Nu har jeg i dag modtaget en mail med varen ikke et der mere. Ualmindelig dårlig forretningsføring og service. Føj da. Hold jeg væk fra det svindel med reklame om gode tilbud. 👎👎👎

8. august 2021

Hej Flemming
Tak for din mail.
Du refererer til tilbuddet om køletasker. Det blev sendt ud til mange kunder søndag den 8/8 kl. 08:00. Tilbuddet blev udsolgt hurtigt (efter knap 4 timer - og vi gjorde desuden opmærksom på, at der var tale om et begrænset tilbud.

Der var mange hundrede køletasker.

Det er først, når ordren gennemføres (betales), at varen reserveres.

Så snart den 'sidste' har gennemført (betalt) en vare, så markeres varen som udsolgt.

Du har gennemført ordren kl. 11:54 - få minutter efter, at de sidste køletasker blev udsolgte.

Det er uheldigt - og det beklager jeg.

Men det hele er foregået helt efter reglerne - og god markedsføringsskik.

Helle Skou-Nielsen

Arrogant svar på en reklamation er på…

Arrogant svar på en reklamation er på ingen måde befordrende for kundetilfredsheden.
Fejlbehæftede varer kan ikke bare (bort)forklares med, at "varen er unik".

27. juli 2021

Tak for din feedback.

Jeg forholder mig blot til det, du skriver i din korrespondance til os – nemlig farveforskelle i træet.

Jeg kan desværre ikke ændre på produktet – og derfor tilbød jeg dig, at du kunne returnere produktet – og få alle dine penge tilbage – inkl. fragten. Returneringen er også sket på vores regning.

Produktet, du har fået er ikke fejlbehæftet - heller ikke da vi modtog varen retur.

Jeg kan se, at det er sket – og dermed tænker jeg, at du er holdt skadesfri.

Træ har farveforskelle - det kan vi desværre ikke ændre.

Det kalder vi unikt - eller man kunne bare sige naturligt.

Exceptionel fin service - tak

Jeg har netop handlet hos Nordhjem og har fået den absolut fineste service. God kommunikation da en af mine varer var forsinket. Ordren blev håndbåret i gennem, så jeg havde den i tide. Varerne kan sikkert fåes lignende andetsteds - men den gode service fåes her. Tak

23. juni 2021

Kære Mille
Jeg vil gerne sige dig 1000 tak for din fine anmeldelse.
Det har været en fornøjelse.

Helle Skou-Nielsen

Hold da op en ringe kundeservice

Hold da op en ringe kundeservice. Man skulle tro at man som ejer ville bestræbe sig på, at give kunden en god oplevelse. Hos Nordhjem bestræber de sig på præcis det modsatte. Vil anbefale absolut ingen at handle hos dem, de er helt forfærdelige. Har været så vred over min oplevelse med dem. Her er hvad jeg skrev til en medarbejder hos dem, efter han sendte mig en returlabel:

Hej Jonas,
Tak for hjælpen. Jeg har netop afsendt produkterne til jer.
Jeg synes jeres service har været så ringe og tarvelig. Jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende. Vedhæftet kan du se det produkt jeg fik hjem fra jer. Jeg var fuldstændig rasende over at modtage sådan et produkt, oven i den allerede dårlig oplevelse med jeres hjemmeside, kundeservice (Helle) og mangel på fri fragt. Jeg er super stresset over et bryllup og indflytning, oven i at jeg har returneret Ikea varer for at kunne købe jeres køkkenhylde.
Det er den slemmeste købsoplevelse jeg nogensinde har været igennem, og har fortrudt mange gange at jeg har handlet med jer.
Jeg sendte billederne til jeres ‘kundeservice’ og der påstod Helle, ejeren, følgende: ”De billeder, du sender svarer nøje til beskrivelsen af produkterne – og vi kan derfor ikke bytte.” Hun har en arrogant og grim attitude, jeg har virkelig været vred og såret over oplevelsen og har snakket med en del mennesker om det, hvilket også går ud over jeres brandværdi.
Denne her oplevelse kommer jeg til at skrive og dele om hvorend jeg kan komme til. I fortjener ikke at være en etableret virksomhed, når I behandler jeres kunder så grimt. Jeg er ikke den første der har haft en forfærdelig oplevelse med jer/Helle.
Et menneske med en helt normal moral ville undskylde, returnere varen og sende en ny afsted UDEN produktfejl samt en godtgørelse/gave. Men det gør I ikke, jeres service rækker sig ikke udover en hjemmeside med ringe brugervenlighed, hvor man ikke kan trykke sig ud af billederne, og et billigt A4papir I sender afsted med en BS-snak om tillid.. det er sgu dobbeltmoralsk og latterligt.  Man snakker ikke om tillid når man ikke kan finde ud af banal kundeservice.
Hvorfor sende et produkt afsted der indeholder åbenlyse fejl til at starte med? Intet sted på produktbeskrivelsen stod der, at mit produkt ville komme hjem med huller og brændemærker i. Det er simpelthen for til grin, og I burde seriøst skamme jer.
God dag.
/Diyar

Ville ønske jeg kunne vedhæfte produkterne for jer så I kan se dem. Jeg er helt forarget over sådanne virksomheders (ikke-eksisterende) moralske kompas.

3. juni 2021

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Tak for anmeldelsen, som er en af dem, man selvfølgelig helst er foruden.

Siden Diyar 'trådte ind i vores butik' har der været mange holdninger til valg af shop-system, måden billederne fungerer på, fragt osv.

Vi kan ikke genkende det forløb, der beskrives ovenfor - og jeg vil derfor lade Diyars anmeldelse stå som den er uden yderligere kommentarer.

Super varer

Super varer - super levering - super service
Har handlet her mange gange - super service og gode varer, der kommer hurtigt efter bestilling

26. april 2021

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse - det varmer meget ♥

100% fantastisk

Uden sammenligning en af de mest personlige online butikker jeg nogensinde har handlet hos med et meget inspirerende udvalg. Jeg fik en lille gave med på min ordre, og det var simpelthen så sødt og betænksomt. Jeg kan kun varmt anbefale, at handle hos Nordhjem, og ikke mindst tilmelde dig nyhedsbrevet. Der er altid gode tilbud, og ting du helt sikkert slet ikke mangler, men vil elske. Den varmeste anbefaling herfra & tak :)

3. november 2020

Kære Regina
Mange, mange tak for den flotte feedback - og at du tog dig tid til at skrive.
Det betyder rigtig meget i en travl tid. :-)
Mange hilsener

Helle Skou-Nielsen

Det eneste dårlige om denne butik jeg…

Det eneste dårlige om denne butik jeg kan skrive er at jeg bruger en masse penge for jeg er vild med det hele og det passer lige ind i mit sommerhus

30. august 2020

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Eva - Jeg siger mange tak for din utroligt fine anmeldelse...

Bedste hilsener Helle

Bedste hjemmeside

Bedste hjemmeside. Bedste service. Hurtig levering. Lever altid op til hvad man ser. Dejligt udsalg altid. Og meget lækre vare. Hurtig kundeservice. Elsker bare dette firma.

20. august 2020

Besvarelse fra Nordhjem ApS

1000 tak, hvor det varmer :-)

Tak, fordi du tog dig tiden til at sende denne anmeldelse ...

Bedste hilsener Helle

Har handlet her en mia

Har handlet her en mia. gange - senest til sommerudsalget.
Altid får man en god handel og virkelig sød indehaver/kundeservice.
Nordhjem har eksisteret i mange år og aldrig tabt momentum - en klar anbefaling herfra.

30. juli 2020

Kære Ditte
1000 tak - det varmer simpelthen sådan, at du skriver det.

Lynhurtig forsendelse

Lynhurtig forsendelse. Gode varer og overskuelig hjemmeside.

21. juli 2020

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Louise - Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for.

Helle Skou-Nielsen

Jeg har flere gange handlet hos…

Jeg har flere gange handlet hos Nordhjem og altid været tilfreds med de varer jeg har bestilt. Jeg bestilte igen varer d. 23/6 og i dag 25/6 er mine varer kommet. Desværre var een af mine varer udsolgt. Det er altid en fornøjelse at handle med Nordhjem.

25. juni 2020

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Jette - Mange, mange tak for din anmeldelse. Og det endda selvom en af vores udsalgsvarer var udsolgte. Det er jeg meget glad for. De bedste hilsener Helle