Zo blij met onze tuigjes van cocopup! Super stijlvol, zowel tuigjes gekocht voor de zomer als voor de winter voor onze pom. Ze zijn stevig, van goede kwaliteit, praktisch als mooi. We zijn er zeer t... Se mere

Al twee tuigjes bij Nora Lou besteld voor onze lieve Maltipoo “Bo”. In haar eerste maanden een teddy instaptuigje en deze week het Y tuig van Furlou mogen ontvangen. Bo beweegt er heel fijn in. Sne... Se mere

Super vriendelijk en helpt je waar nodig. Ik heb een Cocopup tas besteld, hij is prachtig! Ook heb ik de Shine shampoo en normale conditioner gekocht. Mijn hondjes glanzen en ruiken weer heerlijk🤩 Ga... Se mere

Hele vlotte service. Berichten worden zeer snel beantwoord. Enorm tevreden over de hulp en verzending was zeer vlot! Heel blij met mijn aankopen. Originele en toffe spulletjes gevonden. Ik keer zeker... Se mere

1. Dyrehandel

Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!

4,9

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring. Zal hier zeker nog bestellen. Duidelijke en vlotte communicatie, heel vriendelijk . Snelle verzending en levering. Op de dag van de levering zelfs een berichtje gekregen om te vragen of alles ok was. Kortom een echte aanrader!

12. september 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Heel veel plezier met de spulletjes!

Topservice

Duidelijke en vooral eerlijke service!!!
Heel vriendelijke dame die heel snelle en duidelijke info geeft. Topservice

11. september 2025

Dankjewel voor de fijne review!

Ik ben heel tevreden over mijn…

Ik ben heel tevreden over mijn ervaring! De website is overzichtelijk en duidelijk, waardoor het makkelijk was om een keuze te maken. De producten worden goed voorgesteld en helder uitgelegd. Het kussen dat ik besteld heb, voldoet volledig aan de verwachte kwaliteit. Bovendien was de prijs erg scherp. Zoals beloofd werd mijn bestelling al de volgende dag geleverd. Kortom: topservice en zeker een aanrader!

2. september 2025

Aangename kennismaking.

Ik kocht bij Nora Lou tijdens de zomer een koelmat voor mijn golden. Ze heeft er met de warme dagen enorm van genoten. Nu heb ik een shampoo, leiband en snoepjes gekocht. Snel en correct geleverd.

28. august 2025

Top ervaring!

Ik ben heeeeeel blij met onze mooie mand voor Novi 😊 Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog ergonomisch. Heb al vele vragen gehad waar deze mand vandaan komt dus dat is een compliment voor jullie! Snelle levering, snel in huis. Beter kan niet 🥰

3. juli 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Heel veel plezier nog met deze prachtige mand!

Milo is fan!

We kwamen Nora-Lou tegen op een dogfestival en moet zeggen dat het duidelijke en vriendelijke communicatie was over de producten die ze toen meehad.
Ook de webshop heeft alles wat je hond maar kan wensen dus Milo (en mezelf) zijn fan

24. august 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Tot snel!

Frenkie is helemaal blij

Hele fijne communicatie, Spullen? Een 10 waard. Snelle verzending en vragen worden direct beantwoord en er wordt meegedacht. Frenkie is enorm blij met alles. Ook de ruimte om zelf mee te denken & jouw mening telt. Top winkel en een echte aanrader!

14. august 2025

Dankjewel voor de fijne review! Knuffels aan Frenkie

Zo'n toffe webshop!

We vonden bij Nora Lou een prachtige autostoel voor onze puppy. Ze is er helemaal weg van en gaat met plezier mee in de auto met ons. Ze hebben zoveel leuke spulletjes voor je viervoeter hier. Ook een super snelle en vlotte levering! ⭐⭐⭐⭐⭐

27. august 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Leuk dat je puppy zo'n fan is van onze autostoel!

Nora-Lou zeker een aanrader!

Nora-Lou is zonder twijfel één van mijn favoriete hondenshops! Het aanbod is heel breed en van uitstekende kwaliteit – van gezonde snacks en speeltjes tot comfortabele manden. Mijn hond wordt er altijd superblij van en dat maakt mij ook gelukkig.

Daarnaast is de service top: netjes verpakt en altijd met een persoonlijke touch. Je merkt echt dat de mensen achter Nora-Lou een groot hart hebben voor dieren. Dat maakt winkelen hier extra fijn en vertrouwd.

Kortom: een warme, klantvriendelijke shop waar je met plezier terugkomt. Mijn hond (Buddy) en ik zijn fan! 🐾

24. august 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Knuffels aan Buddy!

Review mand

Ik heb een mand besteld en een speeltje. Al op de foto zag het er goed uit en in het echt helemaal! Super fijne mand waar mijn hond erg blij mee is!

27. august 2025

Perfect in one word!!

Perfect in one word!!
I needed this object for transporting my parrots savely without hurting themselves. Fair price! Perfect delivery also. And I'm glad to support someone in Belgium.
Thank you very much!!

25. august 2025

Thank you very much!

Perfecte levering

Perfecte, snelle levering. Om onze eerste puppy te verwelkomen in huis, vonden we bij Nora Lou wat we nodig hebben. Nu nog de puppy 😉

16. august 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Heel veel plezier met jullie pupje!

Leuke webshop

Leuke webshop, makkelijk bestelproces. Pakje was zorgvuldig verpakt en enorm snel geleverd!

11. august 2025

Dankjewel voor de fijne review!

We kochten een draagzak voor onze lieve…

We kochten een draagzak voor onze lieve hond. We zijn er heel blij mee: de zak is heel mooi, de prijs was oké en de levering was heel snel. We raden Nora- Lou absoluut aan.

12. august 2025

Besvarelse fra Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! Veel leuke wandelingen met de tas gewenst! 😊