Ik heb veel vertrouwen in Delcon! Mijn vorig Cavaliertje is 16,5 jaar geworden en heeft heel haar leven Delcon gekregen. Ze vond het steeds lekker en was er heel goed mee. Mijn huidig Cavaliertje... Se mere
Kreeg van in de kennel; Hindra's hoeve, reeds deze voeding en zijn daar gewoon in verder gegaan. Groeit ook mee met ons beestje, want van puppy nu als senior, eet ze nog altijd zonder problemen ha... Se mere
Ik heb veel vertrouwen in Delcon. Mijn vorig Cavaliertje is 16,5 jaar geworden en heeft heel haar leven Delcon gekregen. Ze had er altijd veel zin in en was er heel goed mee. De fokker van mijn... Se mere
ik had per ongeluk de verkeerde korrels besteld en contact opgenomen voor terug te sturen. zeer goed en snel geholpen geweest. niet enkel goede voeding maar ook goede service na verkoop
Delcon, a premier Belgian high-quality pet food brand, epitomizes excellence in pet nutrition. Dedicated to enhancing the health and happiness of pets, Delcon crafts its recipes with utmost care and precision, utilizing premium ingredients sourced from trusted suppliers. With a commitment to quality, each product undergoes rigorous testing and adheres to stringent safety standards, ensuring optimal nutritional value and palatability. At the heart of Delcon's philosophy lies a deep understanding of pets' needs, coupled with a passion for innovation. Whether it's their range of nutritious dry kibbles, delectable wet foods, or wholesome treats, every Delcon product is thoughtfully formulated to support pets' overall well-being, from their growth and development to their vitality and longevity. Delcon's dedication extends beyond just crafting nutritious meals; they prioritize sustainability and environmental responsibility, striving to minimize their ecological footprint at every stage of production. Through continuous research and development, Delcon stays at the forefront of pet nutrition, constantly evolving to meet the evolving needs and preferences of pets and their owners. For discerning pet owners seeking nothing but the best for their furry companions, Delcon stands as a beacon of trust, reliability, and uncompromising quality in the realm of pet food.
Meersbloem Melden 26, 9700, Oudenaarde, Belgien
Svarer typisk inden for 24 timer
Ik heb veel vertrouwen in Delcon!
Mijn huidig Cavaliertje 'Choufke' kreeg van bij de fokker Ydolo. Nu is ze 7,5 maand en sedert haar loopsheid wilt ze Ydolo niet meer.
Het welkomspakket van Delcon is heel handig. Ze is terug enthousiast als het etenstijd is en ze eet mooi haar bakje leeg.
Dank u wel Delcon!

Besvarelse fra Delcon Petfood
Ik heb veel vertrouwen in Delcon.
De fokker van mijn huidig Cavaliertje gebruikt Ydolo. Nu is mijn Cavaliertje 7,5 maand en sedert haar loopsheid wilt ze Ydolo niet meer. Daarom ben ik nu overgeschakeld naar Delcon. Ze heeft terug zin om te eten en alles is op!
Het welkomstpakket is heel handig.
Dank u wel!

Besvarelse fra Delcon Petfood
Produit pour mon.Teckel super efficace et bon.
Et.super livraison

Besvarelse fra Delcon Petfood
Après avoir renvoyer 2 l'emails mentionnant une réduction de 15% j'ai eu accès à un cadre qui me demandais de donner mon code de réduction.
De plus la promo du moment 1+1 gratis sur les friandises canard et autruche n'a pas été appliquée

Snelle levering
Ik heb 4 Ragdolls die heel kieskeurig zijn in voeding maar Delcon is voor hen altijd een feestmaal

Besvarelse fra Delcon Petfood
Ik heb een hondenpension .Mijn honden eten altijd een variant van Delcon .De kwalitatieve hondenbrokken vallen bij de honden heel goed in de smaak voor ieders wat wils naar hun behoefte

Besvarelse fra Delcon Petfood
Premières croquettes que mon chien digére sans problème 🙂

Besvarelse fra Delcon Petfood
Sinds enkele maanden overgestapt op Delcon brokken ik geef de plus en elite variant omdat wij dagelijks lange tochten maken . Mijn hond is in topvorm en zijn stoelgang was nog nooit zo perfect . Ook zijn vacht glanst zo mooi . Ik schrijf bijna nooit reviews maar achter dit product sta ik 100% .

Besvarelse fra Delcon Petfood
Aliment bien toléré par notre chiot
Mais beaucoup de flatulences