Cat Litter Prince of Qatar Anmeldelser 70

4,7

Al maanden geleden bij online zoeken op alternatieve kattenbakkorrels op dit merk gekomen. Ik heb 2 katten die van dezelfde (grote) kattenbak gebruikmaken. Deze vul ik met een hele zak. Ik schep regel... Se mere

Zeer tevreden! Het vergt wat aanpassing voor de katten, maar als je de klonters goed oplost, kunnen ze door de wc, eindelijk een oplossing voor het probleem waar elke kattenliefhebber mee kampte. Zw... Se mere

1. Dyrehandel

Bij Cat Litter Prince of Qatar bieden we hoogwaardige biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Onze duurzame formule zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor je kat, met uitstekende geurbestrijding en klontvorming. Onze kattenbakvulling is gemaakt van sojabonen, dus volledig biologisch afbreekbaar en combineert zorg voor je kat met milieubewuste keuzes. We hebben twee varianten van onze kattenbakvulling beschikbaar: lavendel en actieve kool.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Altijd keurig geleverd

Altijd keurig geleverd, met een handgeschreven bedank kaartje en een kadootje. Echt heel attend en persoonlijk.
Het is ook de beste vulling die ik heb geprobeerd.

20. februar 2026

Uitstekende kattenbakvulling

De korrels klonteren stevig samen, waardoor uitscheppen heel makkelijk gaat en er weinig product verloren gaat en het dus ook lang meegaat. De actieve kool doet zijn werk uitstekend, geuren worden goed tegengehouden. Ook rond de kattenbak blijft alles netjes met nauwelijks korrels ernaast.

24. februar 2026

Altijd netjes op tijd bezorgd

Altijd netjes op tijd bezorgd, normaal bestel ik altijd via bol.com. verschillende merken geprobeerd maar dit merk is altijd van goeie kwaliteit alleen de geur lavendel is iets te sterk qua geur merk ik aan de katten,als je hem mengt met de andere is die wel aangenaam voor mijn katten en me zelf.

25. februar 2026

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Het vergt wat aanpassing voor de katten, maar als je de klonters goed oplost, kunnen ze door de wc, eindelijk een oplossing voor het probleem waar elke kattenliefhebber mee kampte. Zware stinkende vuilniszakken.
Snelle levering ook.

26. februar 2026

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Vlotte communicatie. Het product zelf is licht en ruikt lekker maar vind ik toch overal buiten de kattebak, dus blijft wel aan/tussen de pootjes zitten. De katten gaan wel vlot op de bak. En ik heb er 4.

27. januar 2026

super product

super product! echt bijna geen uitloop, ruikt lekker, mooi verpakking, snelle verzending en een leuk kaartje met speeltje er bij. na 13 jaar eindelijk gevonden wat goed werkt. ook echt een extra compliment op de uitstraling van de verpakking van het product!

21. januar 2026
Cat Litter Prince of Qatar-logo

Besvarelse fra Cat Litter Prince of Qatar

Dankjewel voor deze supermooie review! 🐾
We zijn heel blij dat zowel het gebruik, de verpakking als de extra’s in de smaak vielen.

Bedankt voor je vertrouwen, dit waarderen we enorm! 💛🐱

Prima

Hele snelle levering, altijd met een leuk kattenspeeltje erbij. De korrels zelfs geven geen stof af, wat heel prettig is, zowel voor ons als voor onze katten. Ik vind wel dat wij redelijk snel de geur ruiken van de uitwerpselen van onze 2 katten. De kattenbak wordt elke dag terug netjes gemaakt en we hebben de aanbevolen dikte korrels er in liggen. We hebben ook speciaal die met zwarte kool genomen, maar we blijven toch vaak met de geur zitten. Voor de rest wel tevreden van de klontervorming.

13. januar 2026
Cat Litter Prince of Qatar-logo

Besvarelse fra Cat Litter Prince of Qatar

Bedankt voor je uitgebreide recensie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de stofvrije korrels en de klontervorming en leuk dat de kattenspeeltjes in de smaak vallen 🐾

Wat betreft de geur: het kan inderdaad zijn dat je katjes de uitwerpselen niet (voldoende) ondergraven. Wanneer alles goed bedekt is, zou de geur normaal gezien sterk verminderd moeten zijn. Je zou kunnen proberen om de laag kattenbakvulling iets dikker te maken, zodat ze makkelijker kunnen graven.

We adviseren een laagdikte van 5–7 cm, maar je kunt hier gerust wat mee spelen. Zeker wanneer twee katten dezelfde kattenbak gebruiken, kan een iets dikkere laag bijdragen aan meer comfort én betere geurcontrole.

Hopelijk helpen deze tips je verder. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! 😄