Ik had alles bekeken en ook de reviews, maar die moeten absoluut nep zijn. Bestelling gedaan in juni 2024. Het kostte mij EUR 85,- Het Atelier zou in Nederland zijn deuren sluiten. Spullen kw... Se mere
Winkel van
Se, hvad kunderne siger
Zoals anderen al beschreven: Chinese troep!!! Toen ik track en trace bericht kreeg, rook ik onraad. Handgemaakte oorbellen uit China??? Na twee weken inderdaad ontvangen, zijn geen zilver en ook ni... Se mere
Dit is een gewetenloos bedrijf die goedkope rommel verkoopt onder het mom dat de winkel gaat sluiten. Deze onzin wordt gebruikt om kopers over te halen tot een impuls aankoop. De Nederlan... Se mere
Schandalig om zo je geld te verdienen
Schandalig om zo je geld te verdienen. Schofterig gewoon.
Oplichters met een vals verzonnen…
Oplichters met een vals verzonnen verhaaltje een beetje op het sentiment spelen om dan Aliexpress rommel te kopen met woekerwinst.
Puur bedrog
Puur bedrog. Zijn helemaal geen handgemaakte juwelen en al helemaal niet in Sterling zilver etc. Het is pure, compleet waardeloze Chinese rommel, die ook van daaruit verstuurd wordt in de meest zielige verpakking. Dus zodra je betaald hebt, besef je meteen wanneer je de verzedingslink krijgt dat je opgelicht bent. Niets op de website klopt: het e-mailadres bestaat niet, de trustpilot referenties zijn vals,... Ik begrijp niet dat zulke websites in Nederland kunnen blijven bestaan. Voor wie interesse heeft, ik wil gerust foto´s van de ´echte´ producten sturen.
Oplichting
Oplichting,
Doen alsof ze een betrouwbaar atelier zijn waar handgemaakte sieraden worden gemaakt. Blijkt allemaal onzin. Meteen krijg je een melding waarin duidelijk wordt dat alles uit China moet komen?? Na een week nog niets ontvangen.
Absoluut géén handgemaakte sieraden
Absoluut géén handgemaakte sieraden. Nog geen dubbeltje waard. Rommel uit China. Plastic spul.
Zo'n spijt dat ik de reviews niet vooraf gelezen heb🙈🙈🙈
Koop hier niet
Koop hier niet! Inderdaad gewoon Ali express materiaal
Zelf helaas ingestonken. Ik zie het nu aan de verzending dat het gewoon uit China komt.
Zeer zeer slecht bedrijf
Zeer zeer slecht bedrijf. Je wordt opgelicht. Je wordt een spiegel voor gehouden door de site te laten zien van mooie sieraden. Als je deze besteld kom je zeer bedrogen uit produkten linken er niet op het is rotzooi uit Azie wat daar wordt het vandaan gehaald. Ook zit er geenvretour adres bij. Dus als je retour wilt sturen moet het naar kloe Azie kost je veel geld wat de produkten niet waard is.puntje bij paaltje, Het zijn OPLICHTERS. JE BENT GEWAARSCHUWD.
Er staat nooit een adres bij.
Ik heb niets besteld bij Noa's atelier, maar had al zo'n vermoeden dat het oplichting zou kunnen zijn, daarom hier gekeken op Trust Pilot. En inderdaad.
Heel erg voor de gedupeerden en ik zou er nog 'n tip aan toe willen voegen wat mij op 'n gegeven ogenblik op is gaan vallen met dit soort sites; er staat nooit een adres vermeld bij dit soort winkels/boetieks. Dan weet je in feite al genoeg...
Bestel hier absoluut niet
Dom, had deze reviews moeten lezen. Goedkope Chinese troep, doen alsof ze opheffingsuitverkoop hebben. Gelukkig geen hoofdprijs voor betaald, wel geldverspilling. Bestel hier niet!! En deze website zou verboden moeten worden.
NIET KOPEN!!!!
NIET KOPEN!!!!
Niet eens 1 ster waardig.
Chinese goedkope kermis rotzooi. Zie alle reviews hieronder, sluit ik me volledig bij aan.
Denk je iets te kopen uit Nederland. Het wordt steeds gekker en lastiger echt van nep winkels te onderscheiden. Schandalig
Oplichting, trap er niet in!
Oplichting, trap er niet in! Mijn man dacht mij te verrassen met leuke oorbellen uit het (nederlandse) atelier van een sieradenmaakster die na 20 jaar moest stoppen met haar werk. Wat een bedrog, wat een nep. De van " hoogwaardige materialen handgemaakte" oorbellen zijn goedkope rommel, minder dan kermisspullen, en komen uit China. Op mails wordt niet geantwoord, terugsturen heeft geen zin begrijp ik van de reviews hier, jammer dat hij niet voor zijn bestelling op trustpilot heeft gekeken.
Dit bedrijf is één grote fraude
Dit bedrijf is één grote fraude. Het lijkt een Nederlandse winkel, maar blijkt een dekmantel voor een chinees bedrijf. Het adverteert "zilveren" en "gouden" juwelen,waarvan sommige zogezegd "vintage" . Terwijl het eigenlijk goedkope na maak prul is. Ook beweert de website dat retour mogelijk is. Maar wat blijkt is dat indien je ontevreden bent je zelf moet opdraaien voor terugsturen naar China. Ik had voor meer dan €100 besteld en nu beweren ze dat om het pakketje ( ongeveer 150g) terug te sturen, het meer kost dan de aankoop.
ABSOLUUT TE MIJDEN. THIS SHOP IS A SCAM and A FRAUD.
Gewoon een stel oplichters
Gewoon een stel oplichters. Hoezo uit het atelier in Nederland. Nee het is gewoon Chinese meuk. Koop hier niet!!! Is zelfs 1 ster niet waard. Mooi die advertenties op Facebook. En dat ze moet stoppen met het atelier. Is niks van waar. De link met verzending staat duidelijk dat het uit China komt en zeker dus niet de goede Nederlandse kwaliteit. Dus....bestel hier niet!!!
Nep goud wordt gemaakt in China
Pas op het is niet handgemaakt! En retour sturen is ook een drama.
Zie hieronder hun mail op spullen retour te sturen.
Ons team doet er alles aan om onze producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven, dus het spijt ons te horen dat je de bestelling wilt retourneren.
Over het algemeen, als er een probleem is met de bestelling door onze fout, kunnen we een terugbetaling aanbieden of het product op onze kosten opnieuw verzenden.
Voor ongewenste bestellingen moet je echter de retourkosten dragen, die bijna twee keer zo hoog zijn als de prijs van het product, aangezien pakketten moeten worden teruggestuurd naar ons magazijn in Azië. Artikelen worden ook gecontroleerd voordat een volledige terugbetaling kan worden uitgegeven. De verzendkosten voor retourzendingen zijn ook niet restitueerbaar.
Als je wilt retourneren, laat het ons dan weten en we geven je graag het retouradres.
Houd er ook rekening mee dat we geen terugbetalingen kunnen verwerken voor geretourneerde bestellingen zonder traceernummers.
We hopen dat je dit begrijpt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Noa’s Atelier
Oplichterij !!!
Oplichterij !!!
De Chinezen zijn meesters in het namaken , ook websites met Europese mensen erop zodat het lijkt land van herkomst Nederland.
Trap er dus niet in!!!!!
NIET KOPEN bij zgn Noa's Atelier=oplichting!
Wat ben ik dom geweest om hier in te trappen, had ik maar deze website geraadpleegd. Bestelling (veel te duur, zeer slechte prijs/kwaliteit verhouding) wel ontvangen, maar wat een prulletjes. NIET KOPEN bij zgn Noa's Atelier. Waarom zijn mensen zo gewetenloos om anderen te belazeren!
Inderdaad ook ik ben er ingetrapt
Inderdaad ook ik ben er ingetrapt. Wat een slechte troep uit China kreeg ik uiteindelijk opgestuurd. Niet eens ‘draagbaar’. Zonde van mijn geld!! Pure oplichting.
Ik heb wel een klacht gestuurd en wil retourneren.
Benieuwd of ze überhaupt antwoorden.
Op Instagram adverteren ze rustig door!!!!
Pure oplichting
Pure oplichting! Je denkt dat je die vrouw ‘helpt’ door mooie sieraden van haar te kopen die ze met zorg heeft gemaakt in Nederland en vervolgens krijg je een verzendbevestiging uit China. Mail gestuurd maar geen antwoord. Hoop geld weggegooid.
Bestel niet bij Noa's atelier
Bestel niet bij Noa's atelier, ook ik ben er met mijn dommigheid ingetrapt. Sieraden zien er echt heel goedkoop uit en ook komt het vanuit China. Ook ik had eerst trustpilot moeten checken. Zonde van mijn geld.