Ik had alles bekeken en ook de reviews, maar die moeten absoluut nep zijn. Bestelling gedaan in juni 2024. Het kostte mij EUR 85,- Het Atelier zou in Nederland zijn deuren sluiten. Spullen kw... Se mere
Winkel van
Se, hvad kunderne siger
Zoals anderen al beschreven: Chinese troep!!! Toen ik track en trace bericht kreeg, rook ik onraad. Handgemaakte oorbellen uit China??? Na twee weken inderdaad ontvangen, zijn geen zilver en ook ni... Se mere
Dit is een gewetenloos bedrijf die goedkope rommel verkoopt onder het mom dat de winkel gaat sluiten. Deze onzin wordt gebruikt om kopers over te halen tot een impuls aankoop. De Nederlan... Se mere
Puur bedrog. Zijn helemaal geen handgemaakte juwelen en al helemaal niet in Sterling zilver etc. Het is pure, compleet waardeloze Chinese rommel, die ook van daaruit verstuurd wordt in de meest zielig... Se mere
Geannuleerd conform voorwaarden
Eerst kopen, toen reviews lezen. Spijt... dus bestelling geannuleerd. Na wat mailverkeer heb ik mijn geld teruggehad.
Echt niet verwacht.
Oplichters of gehackt?
Dit zijn of oplichters of het site is gehacket. Hetzelfde items gewoon op Temu maar dan 80% goedkoper. Ze hebben ook gewoon de photo's van Temu gejat.....
Nog geen ster waard!!
Nog geen ster waard!!
Rommel en oplichting van de bovenste plank!
Haal die weg op alle kanalen voor ze mensen nog meer geld aftroggelen!!!
Vuile oplichter.
Vuile oplichter.
Chinese rommel. PAS OP!!!!
Retourneren ook niet mogelijk.
Foute boel!!!
Foute boel!!!! Ze gebruiken iemands website!
Spullen komen uit China of iets dergelijks. Super super nep!
Hoop je genoeg gewaarschuwd te hebben!!
Oplichting
Oplichting . Helaas ik ben er in getrapt en neem m’n verlies
Geld retour na annulering
Afgaande op de reviews had ik mijn bestelling geannuleerd, binnen 24 uur zelfs en inmiddels het geld weer netjes terug ontvangen. Via Instagram koop je vaak nep artikelen, ik had niet moeten bestellen. Of de koopwaar echt nep is kan ik dus niet beoordelen maar afgaande op de reviews is het import uit China. Toch blij met de vriendelijke reactie en snelle actie.
Ooit van oplichter gehoord
Ooit van oplichter gehoord? Bij dezen dus!!!!
Zielig verhaal van dame die gaat stoppen. Die ‘zielige’ dame woont in China en heeft een heeeeeel groot bedrijf waar ze miljarden verdient. Mensen hebben ontdekt dat je met een zielig verhaal mensen kunt misleiden waar ik helaas ingetrapt ben. Deze verkopers zitten gewoon in Nederland. Ik
Wil mijn bestelling retour sturen en moet zelf de kosten betalen naar China. Een Alie express denk ik. Vreselijk dat zo’n mensen er zijn. Je denkt toch altijd dat je mensen met het hart op de juiste plek voor je hebt?!?!?!?! Harteloos dit. Hopelijk krijg ik mijn 55,- euro terug.
Wat kun je zelf doen om deze club te doen stoppen?????
Absoluut rommel!
Absoluut rommel!
Zag (te laat natuurlijk) hetzelfde artikel met dezelfde hand bij temu voor €6,95, en constateerde dat het trackingnummer herleidbaar was naar China. Zojuist de kolibrie oorbellen ontvangen na 14 dagen. Lijken niet op kolibries en geen email te bekennen. TRUSTPILOT doe iets aan de valse vermelding van 4,7 op de website van dit bedrijf!!!
Wat een criminelen
Wat een criminelen, sturen je een ring uit China. Die zelfde ring zag n collega via screenshot bij Ali Express voor €1,89 te koop staan, hebben ze mooi € 23.10 verdient.
Terugsturen is zoo moeilijk dat je denk hopelijk stik je in de winst. Bestel hier niet zo’n bedrijven moesten opgepakt worden door de wet en een goede straf uitzitten. Schandalig. Koop hier niets.
Geld terug gestort gekregen
Wij hadden een bestelling geplaatst van maar liefst 512 euro. Maar met wat juridisch gelul hebben wij gisteren ons geld godzijdank terug gestort gekregen.
De persoon die erachter zit heet overigens Samuel de Graaf. Denk dat hij bang van me geworden is, want ik ga namelijk tot op het bot.
Oplichting
Dacht mij in mijn vakantie te verwennen met mooie sieraden die nu voor mij wél betaalbaar zijn en vantevoren geen reviews gecheckt, wat ik normaliter wél doe maar het was geloofwaardig en een bestelling gedaan. Zo blij dat ik was tot dat ik hier de ervaringen las....Ben nog in afwachting van mijn bestelling...
vandaag sieraden binengekregen 66 euro…
vandaag sieraden binengekregen 66 euro betaald waarde 2 euro, oplichters.
Zoals de rest ook al zegt: oplichters!
Zoals de rest ook al zegt: oplichters! Fotos en omschreven komen niet overeen met wat je krijgt, en weigeren geld terug te geven, zelfs als je de hele koopovereenkomst ontbind. Je kan alleen je geld terug krijgen als je de spullen terug stuurt naar China, wat veel meer kost dan de "juwelen" waard zijn. Ik heb via PayPal betaald, geloof voor hun wel mn geld terug kunnen krijgen.
Het kan nog erger
Wat kun je als mens dom zijn. Wij zijn er ook in getrapt voor maar liefst een bedrag van € 512 euro. Totdat we per toeval op trustpilot terecht kwamen. Wat een blamage. Ik ga er vanuit dat we kunnen fluiten naar ons geld. het is een harde les in elk geval.
Dit zijn echt oplichters
Dit zijn echt oplichters. Het is alweer stiekem een Chinese fabriek. Vreselijke rommel. Ik voel me echt opgelicht. Het is helemaal geen Nederlands bedrijf. Ik zou ze heel graag aangeven voor oplichting maar weet niet waar ik daarvoor moet zijn.
Ik heb mijn geld terug!
Net na mijn bestelling was ik zoals zovelen teleurgesteld en opgelicht. Ik heb verschillende mails gestuurd naar Noa's Atelier en FOD Economie in CC gezet. Ik had nl. voor €99,19 aan nepjuwelen besteld en wou retourneren. Zoals zovelen heb ik ook een mail gekregen dat retourneren 2x zoveel zou kosten en nog een mail dat ze me 25% compensatie wilden vergoeden zodat ik me de moeite van het opsturen kon besparen. Ik naar BPost. Een internationale aangetekende zending heeft me €15,6 gekost. Het pakje is nog steeds onderweg naar China (ik heb een track & trace code) en intussen heb ik tot mijn verbazing €99,19 teruggestort gekregen. Ik zei in mijn mails ook dat ik een positieve commentaar zou achterlaten als ze correct zouden handelen, en zowaar!
Oplichters van de bovenste plank
Oplichters van de bovenste plank. Die foto van die vrouw in het atelier heeft me er in laten tuinen. Leek echt, als je verder bij de algemene voorwaarden leest staat er "De mensen op de foto's die op deze website worden getoond, hebben geen band met deze winkel. Ook de naam en het 'over mij'-verhaal zijn volledig fictief." Ik heb gemaild om te retourneren, maar gezien de verhalen die ik hier lees ga ik er niet vanuit dat het lukt. Hoogstens voor het sieraad die totaal niet lijkt op de foto op de website. Een rondje Google langs de ConsuWijzer, politie website en Juridisch loket leert dat het lastig is om het als oplichting te definiëren. Toch overal melding gedaan om hopelijk meer slachtoffers te voorkomen.
Deze oplichtersbende moet stoppen!
Eigenlijk wil ik geen enkele ster geven
Oplichtersbende ! Hoe Durven ze!
De indruk wekken op Facebook met een foto van een mevrouw die achter een partij zilveren sieraden zit dat ze gaan sluiten
Plus foto’s van zogenaamd behoorlijk afgeprijsde sieraden die er op de foto nog wel redelijk uitzien
Na lang wachten krijg je eindelijk je pakketje wat jawel gewoon uit China komt! Het beloofde 925 zilver merkje in de engel ring is natuurlijk nergens te bekennen …. zo’n ring kost hooguit 2 euro :ik heb er €21,95 voor betaald, halleluja!
Ik lees hier honderden identieke klachten
Kunnen we ons niet bundelen en dit bedrijf voorgoed de das om doen?
DEZE OPLICHTERSBENDE MOET STOPPEN & ONS TERUGBETALEN!