Banner for Nextory

Nextory Anmeldelser

8.064

4,2

Jeg oprettede et prøveabonnement og fandt hurtigt ud af, at det ikke var mig. Jeg opsagde derfor abonnementet - troede jeg! Det viser sig, at man skal trykke "opsig abonnement" på 4 forskellige sider,... Se mere

Jeg elsker mit abonnement på Nextory. Jeg startede med et lille abonnement, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var nødt til at have et ubegrænset. Jeg hører flere timer dagligt samtidig med, at jeg... Se mere

Jeg læser og/eller lytter til bøger hver dag. Nextory har et kæmpe udvalg af både e-bøger og lydbøger. Der er både krimier og klassikere, men også et stort udvalg af nye bøger indenfor fx romantas... Se mere

Mange forskellige bøger både gamle og de nyeste udgivelser og mange i Graphic Audio format også. Jeg nyder mange bøger! nye som gengangere! Sleep timer funktionen gør også at jeg kan bruge det til... Se mere

1. Boghandel
  2. Filmstreamingtjeneste
  3. Multimedie- og e-bogsforlag

Om Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

God

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.064)

2.865 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

MEGET SVÆRT AT KOMME UD AF…

MEGET SVÆRT AT KOMME UD AF PRØVEABONNEMENT
CHAT BOT HJÆLPER IKKE OG DER ER INGEN MENNESKER AT KONTAKTE

25. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej Schmidt, tak for din feedback og for at dele din oplevelse.

Vi beklager, at det har været svært at annullere prøveabonnementet. Din kommentar er blevet videregivet til vores team. For at annullere dit abonnement kan du logge ind på Mine Sider (https://nextory.com/dk/profile/login), gå til 'Abonnement og betaling' og vælge 'Annuller abonnement'. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når annulleringen er gennemført. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du også velkommen til at kontakte os på customerservice@nextory.com

Med venlig hilsen, Rebeca

Super læse lyst

Super læse lyst

15. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej, tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du nyder at læse med Nextory.

Venlige hilsner,
Julia

Brugerfunktionaliteter og brugerlister er slettet. Hvorfor Nextory?

Kæmpearbejde at finde hoved og hale i alle de bøger, jeg i tidens løb har gemt som favoritter og markeret som “læst”, “nye”, “gemt”. osv. Dybt skuffende med sådan en stor forringelse af brugerfladen. Sorteringen af mine bøger er ændret overnight og jeg finder ingen information om, hvad der menes med de nye sorteringskategorier fx “løbende”? Mange af mine bøger er der ikke længere og mange af de læste bøger er ikke længere markeret med “læst”.

14. marts 2026

Hej,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Jeg forstår, at det er frustrerende, når funktioner og lister ændres, og at det kan være svært at finde rundt i dine bøger efter opdateringen. Vi sætter stor pris på din feedback og tager den videre til vores team, så vi kan arbejde på at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp til at navigere i de nye sorteringskategorier, er du meget velkommen til at skrive igen.

Tilde

Et stort og alsidigt bibliotek

Et stort og alsidigt bibliotek, med alt hvad hjertet kan ønske sig.
Lidt mere overskuelighed er ønskeligt.

6. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej Tommy og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores udvalg af bøger. Det betyder meget for os!

Hav en god dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Med venlig hilsen,

Tuva

Godt udvalg

Godt udvalg - nem og overskueligt app

9. marts 2026

Hej Lisa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores app! Vi er glade for, at du synes godt om udvalget og oplever appen som nem og overskuelig.

Go app

Go app.
Flere bøger at vælge mellem ville give 5 stjerner.

2. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej og mange tak for din feedback!

Vi er rigtig glade for, at du tager dig tid til at dele tips til, hvordan vi kan forbedre appen. Mange tak for det! Jeg har sendt din anmodning videre til vores produktafdeling, så de kan se på det i forbindelse med fremtidige opdateringer af vores tjeneste. 💫

Hvis du har andre ideer eller tanker om, hvordan vi kan forbedre os, så tøv ikke med at kontakte os - vi sætter pris på dit input!

Jeg ønsker dig også en god uge fremover!

Med venlig hilsen,
Tuva

Godt udvalg, men mangler bøger der ikke er lydbøger.

Der er god variation i udvalget.
Desværre er der mange bøger som kun er lydbøger. Jeg lytter ikke, men læser kun. Er forfalden til historiske romancer, eks. Lisa Kleypas, loretta Chase mm.

4. marts 2026

Hej Mariann,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine tanker om vores udvalg. Vi forstår, at du savner flere e-bøger – især historiske romancer af forfattere som Lisa Kleypas og Loretta Chase. Vi sætter stor pris på din feedback og tager den videre til vores relevante afdeling, så vi kan arbejde på at forbedre udvalget.

Fuld tilfredshed !!!

Fuld tilfredshed !!!
Jeg kan trygt anbefale venner og familie, ja alle interesserede lyttere og læsere at vælge Nextory som udbyder ! Jeg har abonneret på “ andre”.
Synes Nextory er bedst ! Som noget helt unikt kan man også gemme bøger i katagorier, som man selv navngiver … rigtig smart !!!
NB ! Skriver på egne veje … 👌

28. februar 2026

Hej Jane,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med Nextory og sætter pris på vores unikke funktioner. Det betyder meget for os, at du anbefaler os til andre.

God følgesvend 🤗

Har nu lyttet over 400 af “Nextorys” bøger under bilkørsel, huslige gøremål, før sengetid mv. Der er fint udvalg af bøger - det fungerer bare 🤗.

21. februar 2026

Hej Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er glade for at høre, at du nyder vores udvalg af bøger og har haft gode oplevelser med Nextory – både i bilen, derhjemme og før sengetid 🤗.

Ida

Intet at beklage sig over

Intet at beklage sig over, det var - og er stadig en god oplevelse!

15. juli 2025

Hej Niels Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for, at du har haft – og stadig har – en god oplevelse med Nextory.

Vildt godt

Lavede et abonnement i går, og det fungerer bare 100 gange bedre end Morfibo – det må man bare anerkende. Stærkt arbejde!

23. februar 2026

Hej Elias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Nextory og oplever, at det fungerer så godt for dig.

Tilfreds

Tilfreds, var bedre da man kunne lytte en smule af oplæseren inden man startet bogen.

19. november 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din feedback med os! Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi sætter stor pris på din kommentar om muligheden for at lytte til oplæseren inden man starter bogen. Vi har videregivet din feedback til det relevante team.

Pæn stor udvalg

Mega fint men mangler nogle bøger som Jønke's *Rockersvin*

16. februar 2026

Hej Tine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores udvalg! Vi er glade for, at du kan lide Nextory. Tak også for din feedback om bøger, du savner – vi tager det videre til det relevante team.

Fungere bare

15. februar 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for at høre, at Nextory bare fungerer for dig.

Altid tilgængelig

Altid tilgængelig

2. februar 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Nextory! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores app og altid har adgang til dine bøger.

Besvarelse fra Nextory

Hej, tak for at du har kontaktet os! For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil du være venlig at oplyse titlerne eller navnene på de serier, hvor du oplever, at de sidste bøger mangler? Så kontakter vi forlaget og ser, om vi kan få dem tilføjet.
Tilde

Fordi jeg er træt af at blive bedt om…

Fordi jeg er træt af at blive bedt om at anmelde igen og igen efter jeg HAR anmeldt

25. januar 2026

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende at blive bedt om at anmelde flere gange, efter du allerede har gjort det. Vi har videregivet din feedback til det relevante team.

Det gode oplæseren

Det gode oplæseren, er i det hele taget glad for Nextory 👍😊👍

26. januar 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej, og tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Nextory! Vi er glade for, at du nyder oplevelsen hos os.