Banner for Nextory

Nextory Anmeldelser

8.064

4,2

Jeg oprettede et prøveabonnement og fandt hurtigt ud af, at det ikke var mig. Jeg opsagde derfor abonnementet - troede jeg! Det viser sig, at man skal trykke "opsig abonnement" på 4 forskellige sider,... Se mere

Jeg elsker mit abonnement på Nextory. Jeg startede med et lille abonnement, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var nødt til at have et ubegrænset. Jeg hører flere timer dagligt samtidig med, at jeg... Se mere

Jeg læser og/eller lytter til bøger hver dag. Nextory har et kæmpe udvalg af både e-bøger og lydbøger. Der er både krimier og klassikere, men også et stort udvalg af nye bøger indenfor fx romantas... Se mere

Mange forskellige bøger både gamle og de nyeste udgivelser og mange i Graphic Audio format også. Jeg nyder mange bøger! nye som gengangere! Sleep timer funktionen gør også at jeg kan bruge det til... Se mere

1. Boghandel
  2. Filmstreamingtjeneste
  3. Multimedie- og e-bogsforlag

Om Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

God

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.064)

2.865 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Besvarelse fra Nextory

Hej Anna og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Vi bliver virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os!

Ønsker dig en fantastisk dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med.

Venlig hilsen,
Tuva

Er yderst tilfreds med Udvalget og…

Er yderst tilfreds med Udvalget og kvaliteten kun positivt herfra.

2. maj 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de positive ord om udvalget og kvaliteten! Vi er glade for, at du er tilfreds med Nextory.

Har det meste

Ganske fin app til mig som elsker krimi lydbøger. Har det meste til en fin pris.

1. maj 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du nyder vores udvalg af krimi-lydbøger og synes, at prisen er god.

Jeg er vild med appen

Mange engelsk lydbøger jeg er vild med appen.

30. april 2026

Hej Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for at høre, at du nyder appen og udvalget af engelske lydbøger.

Hører gode bøger

23. april 2026

Hej Merete,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du nyder de gode bøger hos os.

Ida

De er super dygtige og svarer rigtig…

De er super dygtige og svarer rigtig hurtigt..de prøver også at finde ud af de ting man spørger dem om.
de har også rigtig mange gode bøger... og hvis man mangler nogle gør de sig umage med at finde dem.
jeg er rigtig tilfreds

22. april 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej Lene og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Vi bliver virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores udvalg af bøger. Det betyder meget for os!

Venlige hilsner,
Tuva

Bedste lydbogs app medst pga pris og…

Bedste lydbogs app medst pga pris og uden tidsbegrænsning pluds at den selv stopper med at afspille hvis der for lang tid ikke bliver rørt ved din tlf el tablet ( hvor du har din app) så man ikke miste ( for meget)r eller skal spole for langt tilbage! Har prøvet flere forskellige lyd og potkasts apps!
Ula Overgaard

15. april 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores app! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med prisen og funktionerne.

Besvarelse fra Nextory

Hej, og tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du synes om udtalen og oplevelsen hos Nextory.

Ida

Opsigelse SKAL ske manuelt ved udgang af dit abonnement? Kun chatsbots til at hjælpe.

Man mister resten af sit abonnement når man opsiger. Jeg fik en invitation til at prøve app'en. Det er ikke lige mig. Jeg forsøger så at opsige abonnementet i app'en. Det kan man ikke. Jeg går derefter ind på websitet hvor jeg så får af vide, at mine 30 timer jeg lige har betalt for, forsvinder hvis jeg opsiger abonnementet... Hvorfor? Jeg går da på hjemmesiden for at finde en kontakt. En chatbot kommer frem... Jeg får en mail. Jeg skriver en mail, og så er det en chatbot der svarer på min mail (?!). Jeg må bare sætte en alarm og huske at opsige det inden de trækker igen. DÅRLIG kundeoplevelse, både med servicen og jeres chatbots...

15. april 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg forstår din frustration over opsigelsesprocessen og oplevelsen med vores kundeservice. Når du opsiger dit abonnement i prøveperioden, afsluttes adgangen til tjenesten med det samme – det betyder, at eventuelle resterende timer eller adgang går tabt, som beskrevet i vores vilkår. Du kan altid se og administrere dit abonnement på [Mine sider](https://nextory.com/se/profile/login). Vi tager din feedback videre til de relevante afdelinger, så vi kan forbedre vores service.

Tilde

Melder aldrig fejl som andre sider

Jeg bruger Nextory et par timer, hver dag. den melder aldrig fejl og har de boger jeg søger.
Jeg er super godt tilfreds og anbefaler den gerne.

13. april 2026

Hej Sidsel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med Nextory og anbefaler os videre.

Godt udvalg

Mange gode, nye og gamle bøger at vælge imellem

29. marts 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du synes godt om udvalget hos Nextory – vi arbejder hele tiden på at tilbyde hundredtusindvis af både nye og klassiske bøger, så der er noget for enhver smag.

Hvis du har forslag eller ønsker til bøger eller funktioner, er du altid velkommen til at skrive til os.

Rigtig god læselyst!

Nextory-teamet

Er rigtig glad for at kunne læse de…

Er rigtig glad for at kunne læse de mange gode bøger ..slapper meget af og det er rigtigt dejligt

6. april 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej Monica og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Venlige hilsner,

Kæmpe udvalg af bøger

Kæmpe udvalg af bøger, jeg kan selv vælge oplæsning og hastighed eller om jeg vil læse.

13. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Tusind tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du nyder det store udvalg af bøger og de mange muligheder for oplæsning og læsehastighed. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig Hilsen
Ida

Jeg er meget tilfreds med Nextory

Jeg er meget tilfreds med Nextory. Der er bøger for enhver smag, og selv de nyeste bøger er hurtigt tilgængelig også som lydbog.

4. april 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for, at du nyder udvalget af bøger og de hurtige opdateringer med nye titler.

Stort og bredt udvalg

Stort og godt udvalg

3. april 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores udvalg! Vi er glade for, at du kan lide Nextory.

Ida

Jeg er meget tilfreds med udvalget af…

Jeg er meget tilfreds med udvalget af bøger på Nextory.
Jeg troede at de 60 dage gratis prøvetid var ubegrænsede, så da jeg efter 14 dage havde brugt 30 timer, blev jeg lidt skuffet over at det ikke fremgår mere tydeligt på tilbuddet at der er begrænsninger på tidsforbrug i perioden med gratis prøvetid.

26. marts 2026

Besvarelse fra Nextory

Hej og tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med udvalget af bøger hos Nextory. Tak for din feedback omkring tidsbegrænsningen i prøveperioden – vi forstår, at det kan være forvirrende. Under prøveperioden gælder der særlige vilkår, og der kan være en tidsgrænse for, hvor meget du kan læse eller lytte, selvom du har valgt Unlimited. Når prøveperioden er slut, aktiveres dit valgte abonnement fuldt ud, og du får ubegrænset adgang til hele biblioteket. Du kan læse mere om dette her: https://support.nextory.se/hc/da/articles/27819320862354-Hvorfor-har-jeg-en-tidsgr%C3%A6nse-n%C3%A5r-jeg-har-valgt-Unlimited

Tilde

Jeg lytter til lydbøger på nærmest…

Jeg lytter til lydbøger på nærmest daglig basis
Det er nemt at bruge Nextory og jeg kan holde styr på, hvor mange og hvilke bøger, jeg har hørt gennem årene

23. marts 2026

Hej Cecilia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du nyder at lytte til lydbøger hos Nextory, og at du synes, det er nemt at bruge appen.

Godt udvalg af bøger.

Godt udvalg af bøger.
Blot ærgeligt at man ikke kan bruge i iPhone som er tidligere en 16.
Dyrt at skifte tlf for at kunne høre bøger

27. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores udvalg af bøger – det betyder meget for os!

Vi forstår, at det kan være frustrerende, at Nextory kun fungerer på iPhones med iOS 16 eller nyere. Desværre understøtter vi ikke ældre versioner, da appen kræver nyere tekniske løsninger. Vi tager din feedback videre til vores team.

Hvis du ønsker mere information om kompatible enheder, kan du læse mere her: https://support.nextory.se/hc/da/articles/203816352-Hvilke-enheder-er-kompatible-med-Nextory

Tilde

Overordnet er det et godt firma

Overordnet er det et godt firma, men de sidste måneder er der flere og flere bøger der kun kommer som lydbøger og det er jeg ikke interesseret i.
Jeg har prøvet at skrive i deres chat,
men intet hørt.

26. marts 2026

Hej Gitte,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af, at du ikke har fået svar via chatten, og vi beklager, hvis det har været frustrerende.

Vi forstår, at du savner flere e-bøger, og vi sætter stor pris på din tilbagemelding. Vi sender din kommentar videre til vores indholdsteam, så de er opmærksomme på ønsket om flere e-bøger i fremtiden.

Tak fordi du bruger Nextory, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har flere spørgsmål eller ønsker.

Nextory Kundeservice