NewTech Car Service Anmeldelser 10

1. Bilrestaurering

Highend Detailing

4,4

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Har netop hentet min bil oppe hos Anders fra NewTech car service, hvor den har fået klargøring samt coating, og resultatet overgår alle mine forventninger.
Lakken står med en flot dybde og glans, og hele bilen fremstår som ny.

Anders er super professionel og han har et serviceniveau der overgår alle forventninger!
Tydelig passion for detaljerne.
De varmeste anbefalinger herfra.

24. februar 2026

Flot resultat og go service

Har lige fået min bil ordnet ved Anders. Super flot resultat, rigtig god service og information omkring behandling og vedligehold efterfølgende.
Jeg giver min varmeste anbefaling af Anders og NewTech Car Service videre.

19. februar 2026

Polerings- og coatingarbejdet udført af…

Polerings- og coatingarbejdet udført af Anders fra New Tech CarS Service var af exceptionel kvalitet. Ved afhentning fremstod bilen med en imponerende finish, hvor lakkens dybde og glans var markant forbedret. Den keramiske coating har desuden gjort bilens overflade bemærkelsesværdigt let at vedligeholde og rengøre. Som en del af servicen blev der udført en indvendig rengøring af høj standard, og alle svært tilgængelige områder var omhyggeligt behandlet. Anders supplerede arbejdet med professionel vejledning om løbende vedligeholdelse, hvilket understreger hans ekspertise. Arbejdet blev udført til en konkurrencedygtig og aftalt pris.
Jeg kan på det varmeste anbefale New Tech CarS Service til enhver, der ønsker en keramisk coating af høj kvalitet. Anders’håndværksmæssige færdigheder er i særklasse.

12. september 2025

Keramisk coating i topklasse

Anders fra New tech CarS service havde min flotte og store bil til angel wax behandling.var, blevet anbefalet firmaet gennem tidligere kunde. Anders er nem at tale og kommunikere med let at og lave praktiske aftaler omkring aflevering og afhentning af bil . Værkstedet er pænt og rent. Anders har ingen ansatte. Men udfører selv alt arbejdet. Med sine 11 års erfaring i ryggen giver det en god tryghed at vide at ens bil kun er i erfarne og slutresultat ansvarlige hænder fra start til slut i alle arbejdsprocesser. Anders lavede et super flot stykke arbejde med polering og coating. Bilen stod knivskarp ved afhentning og Anders vejledte i den løbende pleje af bilen Ogsså alle de vanskelige steder havde fået en grundig tur. Oven i indvendig rengøring som ekstra service. Altsammen udført til perfektion og til en fair og aftalt pris. De bedste anbefaling af firmaet hvis du overvejer keramisk coating til din bil

2. september 2025

Skinner som solen - flot og perfekt arbejde

Hold nu fast en lækker bil jeg lige har fået retur, efter den har været i hænderne på Anders.
Tusinde tak, for den kærlige pleje, polering og coating du har givet den. Den skinner som solen nu.
Alle mine varmeste og bedste anmeldelser herfra.

9. august 2025

Tak til Anders for en fantastisk…

Tak til Anders for en fantastisk keramisk coating, bilen ligner en million og til en fair pris, kan kun anbefale dette firma virkelig professionel hele vejen igennem, Anders og Newtech er beviset på at det ikke behøver at koste en herregård for at få en keramisk coating 🙏🏻❤️

29. juli 2025

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Anders - NewTech Car Service. Altid høj klasse service, overholdte aftaler og arbejde af topkvalitet. Jeg er meget sart med mine biler men jeg vil til enhver tid overlade dem til Anders uden at blinke.
5 store stjerner her fra!

25. april 2025

Imponerende flot resultat og god service

Jeg fik lavet polering og ny keramisk coating som forsikringssag ved NewTech Car Service, efter jeg havde fået skadet lakken over hele bilen.
Bilen er 10 år gammel, men den stod nærmest flottere end som ny, da Anders var færdig.
Jeg er meget imponeret over resultatet, og Anders har været super flink og samarbejdsvillig.
Fuld anbefaling her fra!

6. november 2024

Kan absolut ikke anbefale NewTech Carservice ApS

Kan absolut ikke anbefale den amatør!
Jeg skulle have lavet en klargøring af min fine Volvo - da jeg skulle hente min bil, kan jeg se at den nærmest var blevet helt mat i lakken - indeni var der stadig støv og skidt i krogende, somom han faktisk ikke havde gjort noget indeni. Oveni det kunne jeg se, at der var blevet kørt næsten 10 km, siden jeg afleverede bilen hos ham. Da jeg konfronterede ham med disse, blev han meget truende, og jeg endte med at skulle betale fuld pris. Tænker han bare har kørt den i bilvask. Hold jer væk! Alle hans positive anmeldelser på hans website og facebook må være hjemmelavet.

5. juni 2023
NewTech Car Service-logo

Besvarelse fra NewTech Car Service

Hej
Jeg hedder Anders og er indehaver af NewTech Car Service. Denne anmeldelse er en falsk anmeldelse. Jeg vil gerne på det kraftigste pointerer at hverken kunde eller bil eksisterer, eller har været på mit værksted!

NewTech Service er kendt for sin top kvalitet indenfor bilpleje i Randers og omegn deraf skabes også de samarbejdsaftaler vi har!

Jeg vil igen pointerer at hverken kunde eller bil har været på mit værksted. Desværre vil trustpilot ikke fjerne denne falske anmeldelse.

Rigtig god dag derude.

Mvh