Anmeldelse af NewTech Car Service

Kan absolut ikke anbefale NewTech Carservice ApS

Kan absolut ikke anbefale den amatør!
Jeg skulle have lavet en klargøring af min fine Volvo - da jeg skulle hente min bil, kan jeg se at den nærmest var blevet helt mat i lakken - indeni var der stadig støv og skidt i krogende, somom han faktisk ikke havde gjort noget indeni. Oveni det kunne jeg se, at der var blevet kørt næsten 10 km, siden jeg afleverede bilen hos ham. Da jeg konfronterede ham med disse, blev han meget truende, og jeg endte med at skulle betale fuld pris. Tænker han bare har kørt den i bilvask. Hold jer væk! Alle hans positive anmeldelser på hans website og facebook må være hjemmelavet.

5. juni 2023

Besvarelse fra NewTech Car Service

Hej
Jeg hedder Anders og er indehaver af NewTech Car Service. Denne anmeldelse er en falsk anmeldelse. Jeg vil gerne på det kraftigste pointerer at hverken kunde eller bil eksisterer, eller har været på mit værksted!

NewTech Service er kendt for sin top kvalitet indenfor bilpleje i Randers og omegn deraf skabes også de samarbejdsaftaler vi har!

Jeg vil igen pointerer at hverken kunde eller bil har været på mit værksted. Desværre vil trustpilot ikke fjerne denne falske anmeldelse.

Rigtig god dag derude.

Mvh