Ik had 2 broeken besteld. Deze moesten helaas geretourneerd worden. Nadat ik deze had afgeleverd bij een dpd-punt, kreeg ik de broeken Tot 2 keer toe, opnieuw thuisgestuurd. Ik heb geprobeerd om conta... Se mere
I recently purchased these jeans, and while the quality and style are great, I had to return them and reorder in a different size. The material feels durable and comfortable, and the design is exactl... Se mere
Top kwaliteit kleding. Mooie prints op de shirts. Alleen de retour policy is een beetje raar, bij stukken in de sale kan je ze namelijk ook niet retourneren voor een andere maat. Dit staat er ook netj... Se mere
Fast shipping and good quality. Shirts are quite short, they’re loose enough but i’m quite tall and even with an XL it’s a bit short. Accidentally ordered a size S instead of an XL and was unab... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
‘Dutch’ niet bestellen heb me pakket…
‘Dutch’ niet bestellen heb me pakket ontvangen en geretourneerd omdat het er anders uitzag op de site, vervolgens heb ik ze gemaild over wanneer ik me geld terug zou krijgen nooit meer antwoord op gehad. Ze hebben me antwoord gegeven maar helemaal niets tot in betrekken van wat ik ze vroeg in de mail. Heb me bewijzen gestuurd dat het aan is gekomen etc etc ze tonen geen berouw en reageren niet meer! Afrader

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
Geen geld terug bij retour
Geeft een giftcard i.p.v. geld terug bij retouren.
Dit staat inderdaad gewoon op de website, maar dat maakt niet uit, het mag namelijk niet.
Slecht bedrijf.

Dramatische klantenservice #6972
Dramatische klantenservice, reageren niet voor retouren en negeren meerdere emails. Via geen een weg contact met ze te krijgen, weg is je geld!

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
Geweldig producten en service is echt…
Geweldig producten en service is echt top
Geen terugbetaling van verzendkosten bij gehele retour
Snelle en juiste verzending, echter de verzendkosten worden bij het retouren van de gehele order niet terugbetaald. Dit is in strijd met de wet.
Er werd (en wordt in onderstaande reactie op deze beoordeling) verwezen naar hun algemene voorwaarden en website, echter de wet is hierin leidend. Bij een volledige retour is elke webshop verplicht om de verzendkosten te laten vervallen of terug te betalen.
Newchapter hiervan op de hoogte gebracht, helaas geen enkele reactie ontvangen.
Uiteindelijk via Klarna kunnen regelen dat de verzendkosten kwamen te vervallen. Het gaat in dit geval niet zo zeer om het bedrag, maar wel dat mensen ten onrechte te weinig terugbetaald krijgen. En aangezien er door Newchapter geen oplossing is geboden of een reactie is gegeven, deze 1 ster beoordeling. Jammer!

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
Geen reactie op e-mails en bericht per…
Geen reactie op e-mails en bericht per Facebook. Heel vervelend. Ik hoop snel een reactie te ontvangen. Ordernummer: 7474. Zoals meermaals aangegeven wil ik één artikel (maat L) retourneren, helaas geen geld terug dus zoals op de website vermeld winkelkrediet.

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
Goede kwaliteit shirts en een snelle…
Goede kwaliteit shirts en een snelle levering!
difficult to contact
Fast delivery. Good quality. But if you want to return something you will not be able to contact them. But otherwise nothing to complain about
Altijd snel geleverd en goed kwaliteit!
Altijd snel geleverd en goed kwaliteit!
Goede kwaliteit en snelle service
Nu twee keer een mannen broek gekocht
Nu twee keer een mannen broek gekocht, moet zeggen dat het goed bevalt, stijlvolle Urban look. Zou graag nog wat meer willen kopen.
Goedkope kleding
Goedkope kleding, niemand bereikbaar, het is allemaal mooie kledingshots en reclame maar niets meer dan een dropshipper die kleding uit china haalt..
Ik zou deze even overslaan

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
Qualité du pantalon au top et livraison…
Qualité du pantalon au top et livraison rapide
Afrader
Verkeerde informatie op website bij aankoop en geen reactie op emails of ander contact. Afrader

Besvarelse fra NEW CHAPTER®
beautiful clothing for an affordable price
Fast delivery to the Netherlands. I am very happy with my purchases, quality is top and affordable. I will buy my clothes here more often.
Perfect!!
Snelle levering, perfecte kwaliteit voor een goede prijs!
Mega slecht
Mega slecht! Pakket terug gestuurd. Hoor nu al ruim 4 maanden niks van ze. Staat bij klarna nog steeds open. Ondanks zeker 6 pogingen om contact te krijgen. En kwaliteit van de broeken is super jammer
Top!
Meerdere keren besteld bij New Chapter. Goede kwaliteit jeans en snelle leveringen.